I AM BACKKK

  • 05.02.2017 kl. 17:29

Hei dere!

Nå er det faktisk et helt år siden sist innlegg, og jeg kjenner savnet. Savnet med å ta bilder, redigere, skrive og dele. Nå er faktisk planen å komme tilbake! Jeg kjenner motivasjonen er på topp og har mange kjekke innlegg i tankene. Jeg har vært utrolig usikker på om jeg skal begynne å blogge igjen, om jeg faktisk har tid til dette. Nå jobber jeg jo hver dag, både kvelder, dager og helger. Om det ikke blir mange innlegg hver dag, så skal jeg hvertfall holde dere litt oppdatert på hva som skjer. Dette blir gøy!

På et år har mye skjedd - jeg har vært i Polen på jentetur, Hellas med kjæresten og familien, weekend tur til Sverige og leilighetskjøp med kjæresten! Herregud for et fantastisk år. Med andre ord, veldig mange reiser på kort tid. Klager ikke, er det noe jeg aldri blir lei av så er det å reise og oppleve verden. Neste reise begynner allerede i morgen, haha! Noen som kan tippe hvor vi skal? Skal også få blogget når jeg er på tur denne kommende uken. Ha en fin kveld videre.
 

1 Kommentar

Hege Kristin

05.02.2017 kl. 17:49
velkommen tilbake!

fine bilder av deg <3

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits