FIRST DAY IN LONDON

  • 07.02.2017 kl. 17:45

Hei dere! Nå blogger jeg fra hotellet i London, vi var fremme i går kveld rundt 22.00 tiden. Da vi sjekket inn på flyplassen merket vi at det var veldig dødt, så liksom ingen andre utenom de ansatte. Da vi kom på flyet var det bare oss og 5 andre, sykt digg! Nesten privatfly, så det kan vi ikke klage på. Da vi kom frem til hotellet ble det litt styr med rommet vårt, så det tok litt tid å komme seg på plass. Etter alt var fikset gikk vi ut og spiste, vi var begge kjempe sulte så klarte ikke vente til neste dag. 

Nå har vi vært i Oxford Street siden 11.00 tiden og kjenner beina begynner å bli slitne, det tar virkelig på å shoppe - haha! Nå er planen å stelle oss litt, ut å kikke og finne en fin resturant. Det blir nok til litt mer shopping også kjenner jeg oss rett. Vi snakkes, ha en fin dag videre! 

1 Kommentar

Lilli

07.02.2017 kl. 20:15
Så herlig (:

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits