MINE BEAUTY TIPS TIL DEG

  • 13.02.2017 kl. 11:46

Selvbruning
Skal du ut på noe kjekt til helgen eller bare vil freshe deg litt opp med en fin brunfarge? Det mange gjør er å ta sol flere ganger til de har oppnådd den fargen de ønsker, vel det trenger du ikke. Jeg bruker ofte selvbruning, og syns det funker helt topp. For det første er det ikke farlig for huden din og for det andre kan du få en like fin farge med bruk av rett selvbruning. Jeg selv bruker alltid selvbruningslotion og deretter avslutter med et lag spray. Da er jeg sikker på at alle plasser er godt dekket og det blir ingen ujevnheter.

Vått hår
Når håret ditt er vått tåler det veldig lite. Prøv å gre håret minst mulig, da dette sliter veldig. Er du som meg og føler at du må gre det etter en dusj, vær forsiktig og ikke dra for hardt i det. Du skal heller ikke sove med vått hår, denne her er jeg sykt dårlig på. Etter en lang dag og tidelig opp neste morgen, da blir det en sen dusj og du vil rett til sengs etterpå - men dette sliter også på håret.

Hull i strømpebuksen?
Et problem sikkert alle jenter har opplevd en eller flere ganger, hull i strømpebuksen - eller bare en liten nupp. For å ikke gjøre hullet eller nuppen verre hjelper det faktisk med en gjennomsiktig neglelakk. Lakk over hullet og rundt så er du sikret av det ikke blir større. Genialt! 

Få sminken til å holde
Når vi først legger tid i sminken vår vil vi selvfølgelig at det skal holde hele dagen. Her har jeg funnet ut hva som funker best på min hud. Jeg starter alltid med å rense og smøre huden min med fuktighetskrem. Deretter lar jeg kremen trekke godt inn i huden, så er det klart for sminke. Det sier seg egentlig litt selv at sminken sitter bedre om huden er ny renset, enn når huden er tørr og et gammelt lag med krem er på. 

Farging av håret
Når du farger eller striper håret ditt, sliter dette ekstremt mye på håret. Mitt tips til dere er å kure det før dere går gjennom denne prossesen og ikke bare etterpå. Det gjør håret ditt mye sterkere under behandlingen, og jo sterkere håret ditt er jo mer farge tar håret ditt imot. Noe som gir et mye bedre resultat.

Vask sminkekostene dine
I sminkekostene dine samler det seg opp masse bakterier, døde hudceller og talg. Dette tetter huden din med gamle produktrester, det er veldig uhygenisk - noe som feks kan føre til uren hud og kviser. Jeg kan komme med et eget innlegg om hvordan du kan rense kostene dine!

Føl deg fresh uten sminke
Et tips til hvordan du kan føle deg fresh uten sminke, farg vipper og bryn! Dette syns jeg er genialt, og gjør faktisk en stor forskjell. Farger du brynene og vippene trenger du ikke like mye sminke heller.6 Kommentarer

celebr

13.02.2017 kl. 11:54
Tusen takk for flotte tips:)

Sofie-Amunda

13.02.2017 kl. 19:51
Så fine tips :)

13.02.2017 kl. 23:37
Kan du lage ett innlegg om selvbruningen og hvilken produkter du bruker?

Også lurte jeg på hva slags kur du bruker til håret ditt :)

kristina risløv

13.02.2017 kl. 23:40
Anonym: ja skal prøve å få gjort det raskest mulig :)

13.02.2017 kl. 23:39
Kan du lage sminkevideo?

Og hvilke selbrunings produkter anbefaler du?

kristina risløv

13.02.2017 kl. 23:41
Anonym: vet ikke helt me sminkevideo.. men skal skrive litt om selvbruning raskest mulig :)

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits