En ting som irriterer meg

  • 19.03.2017 kl. 13:20

Nå er vi altså kommet hjem til lille Haugesund igjen og deilig var det selv om vi bare var borte en natt. Det er en ting jeg kommer på som virkelig irriterer meg, og det er folk som sniker i kø. Vi skulle ut å spise fredagskveld og det var veldig lang kø, når det endelig var vår tur kommer en mann frem og sier at det er hans tur. Vi sa ingenting fordi alt skjedde så raskt. Så vinker han frem fire andre, som sto bakerst i køen. Altså er det mulig, tenker jeg da. Kjente jeg ble så irritert, angrer kanskje litt på at jeg ikke sa ifra. Neste runde sa jeg med en gang "Nå er det oss!" - haha! Ikke søren om det skulle skje igjen.

Planene for i dag er middagsbesøk og kanskje tivoli. Det har kommet tivoli til byen her, som bare er her en liten stund! Men det blåser mye i dag, så det spørs om vi orker å gå i dette været. Ellers blir det nok litt hus arbeid, føler det er litt standard på søndager. Er ikke så mye annet å finne på egentlig!
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits