7 ting jeg vil gjøre i april

  • 22.03.2017 kl. 20:26

Welcome April.. Nå er det ikke lenge igjen til vi er i april måned, det er helt sykt hvor raskt tiden går. Det var nettopp julaften, liksom - haha! April er faktisk en av favoritt månedene mine, en av grunnene til det er jo fordi da har jeg bursdag, i år blir jeg hele 20år. En annen grunn er fordi det er en vår måned, noe jeg elsker. Forhåpentligvis får vi noen fine dager med sol og blå himmel, det hadde passet meg midt i blinken. Her en noen ting jeg vil få gjort før april er over ; 

1. Gå mer tur! Noe jeg er veldig dårlig på er å komme meg ut i frisk luft når det først er vær til det, enten er jeg på jobb til sent eller så nyter jeg fri dagene på sofaen. Utrolig trist, når jeg først kommer meg ut på tur så elsker jeg det. Det gjør også noe med humøret, det gir meg en god følelse. Det er rett og slett terapi for sjelen, haha.

2. Drikke mer vann. Jeg drikker altfor lite i løpet av en dag, noe som ofte ender opp med hodeverk. Uff, dette må jeg skjerpe meg på.

3. Planlegge gode blogg innlegg. Nå når jeg har startet opp bloggen igjen er det ingenting som er kjekkere enn å gi dere gode og inspirerende innlegg. Det er ikke alltid så lett med tanke på at jeg jobber både hverdager og helger, men jeg skal prøve.

4. Planlegge bursdagsfeiringen min. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å feire bursdagen min i år, men tenker at kanskje det blir alikavell. Har ikke helt bestemt meg, heldigvis har jeg litt tid igjen på å bestemme meg. Syns liksom det er like koselig å være hjemme med kjæresten, se en god film og spise god mat! Men med tanke på at jeg blir 20år, kanskje leie et lokal med nære venner av meg og han? Kanskje det hadde vært noe.

5. Lade telefonen min(!!) Det er faktisk nesten litt gale hvor sjeldent jeg lader iphonen min, så og si hver gang jeg går ut døra har jeg 30% eller mindre. Jeg har jo en syk skrekk mot å lade ting mens jeg sover, det kan jo ta fyr. Min største frykt, tror jeg. Derfor legger jeg meg med null strøm og lader for harde livet rett før jeg skal av gårde neste morgen.

6. Pynte til påske. April måned betyr også påske måned, da må jeg friske opp leiligheten med noe nytt! Noe som alltid er kjekt ♥

7. Klippe Missy. Noe som virkelig trengs! Missy er forresten pusen vår, som har verdens fiiineste og tykkeste pels. Når hun har så tykk pels er det lett å floke seg sammen, vi prøver å klippe henne gjevnlig - men tror det er bedre om vi tar henne til frisøren for en skikkelig stussings. 

4 Kommentarer

Charlotte

22.03.2017 kl. 20:35
Høre fine ting gjøre :)

fine bilder av deg :)

Cecilia

22.03.2017 kl. 20:43
Så utrolig mange fine ting å gjøre :) Kjempefine bilder!

dreamofstyle

22.03.2017 kl. 21:34
Er nydelig med tur i dette været! :D Fine bilder!

ingagilberg.blogg.no

23.03.2017 kl. 11:58
Fine punkter :-) Jeg burde absolutt drikke mer vann selv.

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits