LAKSEFILET MED GRØNNSAKER

  • 29.03.2017 kl. 18:53

Dagen min i dag startet med en time hos øyelegen, det var dessverre ikke noe bedre denne gangen. Han sa at vi har prøvd det meste og neste steg er mest sannsynelig haukeland i Bergen. Krysser fingrene for at de finner ut av det til slutt, og at det blir bedre. Etterpå gikk jeg innom jobben til kjæresten med litt forskjellig godsaker, boller, redbull og sjokolade - haha! Han er egentlig på diett, men siden han skulle jobbe overtid tenkte jeg at da må han få unne seg noe godt. 

Nå ble jeg nettopp ferdig med dagens middag, i dag ble det laks. Ikke bare er det enkelt å lage, men det smaker også super godt. Ferdig på 1-2-3, nesten hvertfall! Laks med potetmos, grønnsaker og saus .. mmm. Senere i kveld får jeg besøk, tenker å finne frem gulrøtter og dipp til de kommer. Noe må vi ha å knaske på i løpet av kvelden, hvertfall. Vi snakkes :-)
 

2 Kommentarer

Pernille

29.03.2017 kl. 19:08
Det så veldig godt ut <3

dreamofstyle

29.03.2017 kl. 21:29
Her ble det også laks med potetmos i dag :D

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits