SERIETIPS TIL DERE

  • 15.05.2017 kl. 13:17

BLACK WIDOWS

Nok en gang skal jeg anbefale en serie til dere, denne begynte jeg på rett før helgen og har allerede sett alt som er å se - haha! Slik går det når det er helg gitt, det var hvertfall en veldig spennende serie. Nesten to sesonger finnes det til nå, tror det fortsatt holder på å gå. Litt usikker, jeg skal hvertfall følge med når neste episode kommer ut. Det kan umulig ende slik! Dere finner forresten alt på viaplay.

Jeg ender alltid opp med å fortelle alt for masse når jeg skal forklare om en film eller serie, skal prøve å holde det kort og enkelt. Black Widows er en skandinavisk dramaserie som handler om de tre venninnene Rebecka, Johanne og Kira som er lei de ufordragelige mennene sine. De bestemmer seg derfor for å ta livet av dem for å få et rolig og bedre liv. Istedenfor blandes de inn i en kriminell spiral med bestikkelser, mord og utpressing.

2 Kommentarer

Victoria Larsen

15.05.2017 kl. 13:47
Tusen takk for tips! :)

liveterherlig93

15.05.2017 kl. 17:49
har sett tror jeg:)

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits