NY REISE BESTILT!

  • 19.06.2017 kl. 23:03· FINALLY HOLIDAYYY! ·

I dag er første dag i ferien min, såå deilig. Vi reiser ikke til Bulgaria før torsdag kveld, noe som betyr at jeg får god tid til å pakke og kjøpe inn ting som jeg trenger. Kjenner jeg er så klar for å komme meg til varmere strøk, krysser fingrene for at vi får bra vær hele tiden - haha. Vi reiser med hele siden til pappa, pluss samboeren min og en venninne av søsteren min. Jeg tror faktisk aldri vi har reist så mange på en gang før! Det blir så kjekt og jeg er sikker på at en uke kommer til å føles for lite. Vi pleier alltid å være to uker, derfor kommer det til å bli merkelig å dra etter en uke. 

Heldigvis, så har vi nettopp bestilt en ny tur. Etterpå er det Malaga som står for tur, har hørt så masse skryt om denne plassen. Dette blir en jentetur med shopping, sol, opplevelser og god mat - yey! Kamera blir selfølgelig med meg begge plasser, er det noe jeg elsker så er det å knipse bilder når jeg er ute og reiser. Så kjekt å se tilbake på, bildene i dette innlegget er fra Rhodos 2015 ♥ Skal du noe kjekt denne sommeren?


2 Kommentarer

Victoria Larsen

20.06.2017 kl. 09:10
Åh, så heldige dere er!! Fine bilder :D

kristina risløv

20.06.2017 kl. 11:09
Victoria Larsen: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits