BARE EN DAG IGJEN

 • 16.06.2017 kl. 21:10

· EN GOD START PÅ HELGEN ·

Hei dere! Fredagen min staret med et lite besøk hos frisøren min, ah herlig! Jeg har i flere år tatt straight & shine, noe som gjør at håret ditt holdes rett helt til det vokser ut igjen, det demper også brusete hår. Dette er genialt for meg som har naturlig fall i håret! Neste uke reiser vi som sakt til varmere strøk og da er det greit å ha dette gjort. Da slipper jeg å irritere meg over de små krøllene som titter frem når jeg kommer opp fra bassenget. Dette kan jeg så absolutt anbefale til deg som bruker masse tid på å rette håret. Det er litt kostbart, men uten tvil verdt hver eneste krone. Jeg kan lage et eget innlegg om dette, kunne det vært noe? 

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en kveldsvakt på jobb, i morgen er min siste dag på jobb - så er det feriee!! Vi reiser som sakt til Bulgaria i en uke og nå holder vi på å bestille tur nummer to. Så mye å se frem til, for meg som elsker å reise er dette noe jeg virkelig ser frem til. God helg folkens ♥MY NEW FAVORITE

 • 31.10.2015 kl. 14:11

Brrrr.. så kaldt det er ute nå for tiden. Jeg har egentlig gledet meg litt til kaldere tider, da betyr det at julen snart er her. Nå når kulden faktisk har kommet, er det lurt å ha tykke og gode gensere klare! Og ingenting er deiligere med et stort skjerf på toppen der igjen. I går var jeg og mamma på en skikkelig jentetur, nemlig road trip til Stavanger. De har jo åpnet en helt ny Zara butikk og jeg måtte bare ta turen bort å se. Det var så mye fint, men det var et spesielt plagg jeg ikke klarte å forlate.. haha. Genseren dere ser lenger nede, herreguud så god den er på. Jeg ble helt forelsket, faktisk! Prisen var litt kjip.. men det får bare være :-) Den er laget av 100% cashmere, så dere kan vel tenke dere hvor god den er i stoffet?  
THE PERFECT SEQUIN SKIRT

 • 26.10.2015 kl. 14:19

Nå sitter jeg godt plantet i sengen med en kopp te ved min side, det slår aldri feil før jobb. Har fått helt dilla på te, det er jo såå godt! Tenkte egentlig bare å gi et lite vink fra meg før jeg går ut dørene. For litt siden fikk jeg pakke i posten fra nelly, nemlig dette vakre skjørtet dere ser bilder av lenger nede. Jeg har faktisk mange "sequin" skjørt, men det er så fint at jeg får aldri nok av de. Må jo ha et i alle farge, eller? neida, så gale er det ikke.

Har forresten fått meg nytt design også, jeg har byttet veldig mange ganger i det siste! Men dette falt veldig godt i smak, var så enkelt og fint. Tror det er greit og ha et enkelt design, da blir du ikke like lei av det. Det er Kristine Valberg som har laget det, hun er så utrolig flink :-) 


Link til skjørtet HER

PAKKE I POSTEN

 • 06.10.2015 kl. 17:28

Sneak peek. Hei dere! Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb og fikk en melding fra dhl at de hadde prøvd å få tak i oss hjemme, men det var ingen å få tak i. Derfor bestemte vi oss for å møtes slik at jeg kunne få pakken som jeg har ventet i spenning på! Som dere ser har jeg laget en "sneak peek", så skal jeg prøve å få tatt skikkelige bilder senere. Den falt hvertfall veldig i smak, et godt kjøp spør du meg :-) 

Nå skal meg og Magne bort til tanten min som holder på å flytte inn i nytt hus, spennende! Jeg skal innrømme at jeg er litt små sjalu, huset er jo helt perfekt og har den fine sjøutsikten på toppen av alt. Jaja, det er ikke så altfor lenge til vi flyttet ut selv nå. Bare å holde motet oppe, haha!


MY VERY FIRST MAC LIPSTICK

 • 28.08.2015 kl. 14:36

Hei dere!

I går var meg og Magne en tur på senteret for å finne noen gode og fine joggesko til meg, men fant ingen som falt i smak. Trenger noen sko til å jobbe i, på jobb går jeg jo rundt i flere timer og da nytter det ikke med ballerinasko. Har fått sinnsykt vondt i ryggen i det siste, noe jeg tror kan skyldes det. Må nok gå innom noen butikker i dag også, gjerne gi beskjed om du vet om noen sko som er gode å gå i! Men, siden det ikke ble noen sko på meg i går kjøpte jeg meg min aller første mac leppestift. Har hørt masse skryt om de og da sier det seg selv at jeg må prøve en ut. Fikk også nettopp pakke i posten fra Nelly, kan vise dere det en annen dag.

I kveld har Bølgen premiere forresten! Meg, Magne og et vennepar skal se den, jeg gleder meg ihel. Syns den ser så bra ut, i tillegg har den bare fått gode terningskast. I morgen er det jobb igjen, har hatt fri i to dager nå. Så får jeg se hva jeg finner på etterpå :-) Vi snakkes.
DAGENS INNKJØP - MAC COSMETICS

 • 23.07.2015 kl. 21:37

Hei!

I dag begynte jeg på jobb kl08 og var ferdig kl16, utrolig grei vakt med tanke på at du får gjort noe ut av dagen etterpå! Meg og mamma tok turen ut slik at jeg kunne kjøpe meg et nytt pudder, har vært uten nå i en god stund. Vi har forresten fått mac butikk her i Haugesund, noe som passer meg rett i blinken. Foundationen jeg bruker er fra mac og det er den beste jeg har prøvd noen gang. Eneste negative er at den er veldig tykk og "kremete", slik at når jeg tar meg selv i fjeset så ender jeg opp med brune fingre.. ikke så kjekt. Derfor viste de meg et pudder som skulle "matte" det litt ut men samtidig dekke, og jeg er overrasket over hvor naturlig og fint det ble. Mac imponerer stadig ♥
MINE SISTE INNKJØP

 • 22.07.2015 kl. 18:32Hei!

Over her ser dere mine siste innkjøp, det er så fint med blått og hvitt nå til sommeren. Så har jeg fått skikkelig dilla på rosegull tilbehør, det er såå fint. Skikkelig prikken over i'en! På jobb i dag klarte jeg ikke la være å kjøpe den blå toppen, enkel men dødskul. Alt er fra h&m utenom armbåndet som er fra bikbok ♥


IN LOVE WITH THIS DRESS

 • 21.07.2015 kl. 15:43

Hei dere, er en god stund siden sist nå. Nå har jeg hvertfall utrolig dårlig tid, skal være på jobb nå kl16. I dag er det utrolig fint vær, varmt er det også. Synd at jeg skal bruke dagen på jobb, men slik er det noen ganger. Tenkte bare jeg skulle gi en liten lyd fra meg, fikk tid til å knipse noen raske bilder av min nye favorittkjole! Den er fra h&m og koster kun 99,- (om jeg husker rett). Nå må jeg løpe. Vi snakkes!
New in: Innkjøp fra Stavanger

 • 24.05.2015 kl. 22:52

Nå har vi spist pizza og skal kjøre en liten tur, deretter blir det The voice på tv skjermen. Det er så spennende, skulle ønske jeg kunne synge like fint som alle der. Jeg blir mesunnelig av å se på det programmet der.. haha! Noe som gjør kvelden enda bedre er jo at det er fri i morgen, deilig. Dette skal nytes, jeg teller egentlig bare dager til vi reiser nå. Jeg gleder meg sånn, skal ta med mac'en og prøve å blogge fullt nede i Rhodos. Men, her kommer innkjøpene fra Stavanger. Som jeg sa fant vi nesten ingenting der nede, jeg ble sinnsykt skuffa. Det ble litt småting, og mesteparten ble kjøpt på New Yorker :-)Om du vil se bildene fra Stavanger, kan du trykke HER
Noe dere likte?
 

Ready for the beach - my bikinis

 • 22.05.2015 kl. 14:00

Hei dere!

Nå som jeg har nevnt veldig mange ganger så nærmer sommeren seg, og på søndag er det en uke til jeg reiser til Rhodos. Jeg begynner å få alt på plass nå, er litt småting som trengs enda.. men slik er det vel alltid haha! På lørdag kjører jeg og noen venner til Stavanger, egentlig bare for moro skyld. Er et lite pluss at vi får tid til å shoppe da, selfølgelig. Alt stenger jo kl16 på lørdag siden det er pinseaften, så regner med at det er likt nede der? Så da tenkte vi at kl16 når det meste stenger, kan vi gå på kaien og spise! Resturanter osv stenger alltid litt senere. Jeg gleder meg, jeg elsker jo å flytte på meg og komme meg litt vekk.

Anyways.. tenkte jeg kunne vise dere bikiniene mine? Jeg syns hvertfall det er veldig kjekt å se på bikinier, haha. Er det noe jeg aldri blir lei av, så er det å shoppe bikinier. Du får jo bruk for de hver sommer, så for meg så går det ikke ann og bruke for mye penger på akkurat det. 


Elsker begge disse bikiniene, det er nok årets favoritter! Skal forresten få underdelen til bikinien til venstre, den var ikke kommet inn enda. 

Hvilken likte du best? New in: Blonde shorts

 • 20.05.2015 kl. 14:13

Hei dere!

Nå har jeg fått meg helt splittert nytt design og header, syntes dette var mye finere. Generelt sett fordi fargene og alt var mye lysere, noe som er perfekt nå når det nærmer seg sommer. Var også veldig lei av den sidemenyen, så var deilig å få kategorier og arkiv helt opperst under headeren istedenfor :-)

I går før jobb gikk jeg og kjøpte en superfin blonde shorts, også perfekt nå mot sommeren. Elsker at den kan bli brukt som high waist! Kjøpte meg en veldig lik ifjor fra Zara, men den ble brukt litt vel mye og er nå veldig slitt og stygg.. hehe. Nå må jeg raske meg, skal snart på jobb! Vi seees
In love with my new black coat

 • 13.05.2015 kl. 14:52

Hei dere!

I går var det nattåpent på senteret, som vil si at jeg sluttet på jobb kl00 og fikk ikke blogget etterpå. Skal på jobb nå straks, men ville slenge inn et innlegg først. I går før jobb gikk jeg litt rundt og kikket og kjøpte meg en deilig jakke. Den er veldig tynn, noe som passer perfekt med tanke på at temperaturen bare blir varmere og varmere fremover nå (håper jeg). Har lett lenge etter en slik lang jakke, ønsker meg også i hvit eller beige, men det fant jeg ikke. My new baby - Michael Kors

 • 18.04.2015 kl. 22:14

Hei dere, nå sitter vi her og ser opptak fra gårsdagens the voice. Det er et program jeg virkelig elsker, jeg klarer faktisk ikke gå glipp av det. Syns det er såå spennende, morsomt og ikke minst kjekt. Etter opptaket er ferdig, skal jeg og Magne ut med noen venner. Imorgen blir det mest sannsynelig kino, alt i alt så har jeg allerede hatt en super koselig helg. 

Videre til noe litt annet, jeg fikk jo verdens fineste bursdagsgave fra kjæresten. Michael Kors klokke, noe jeg har ønsket meg såå lenge. Jeg liker ikke masse diamanter og dilldall, noe som gjorde klokken perfekt. Den er veldig basic, noe som gjør at jeg ikke blir lei av den hvertfall. Jeg er så heldig som har en så snill og god gutt!
Siste innkjøp

 • 18.02.2015 kl. 17:54

Hei alle sammen, nå kom jeg nettopp hjem fra jobb og sitter godt plantet i sengen med pusen ved min side. I det siste har det blitt en del innkjøp, blir bare dårligere og dårligere på å spare pengene mine.. noe som er utrolig trist (skal skjerpe meg nå!) I dag tidelig reiste forresten Magne til Bergen, han har nemlig fått seg ny jobb 😃 Han har jo ikke kunnet jobbe pga hjertet sitt, men nå er alt bedre og han var klar for å begynne å jobbe igjen. Det er utrolig trist også, jeg må jo sove alene inatt. Sist vi sov uten hverandre var i sommer, når jeg var i Tyrkia i to uker. Han jobber to uker og får fri to uker, pluss at han får fri hver helg og kommer da selfølgelig hjem til meg ♥
New dress from Nelly

 • 12.02.2015 kl. 18:56

Hei! Nå har jeg nettopp vært og hentet min nye pakke fra Nelly. Kjolen er utrolig enkel og fin, men det var så sinnsykt mye stoff. Jeg ble varm med en gang jeg tok den på, så var den veeldig kort. Hadde tenkt å bruke den med en svart strømpebukse til, så da er vel det ikke så krise. Jeg bestilte Small, siden det er str jeg alltid har i kjolene fra Nelly! Men denne vil jeg si var litt liten i str, eller kanskje "kort i str" .. haha! 

Imorgen skal jeg til Bergen, av alle plasser! Mamma skal på sykehuset der, og meg og farmor ville gjerne værme ♥ Så da blir det skikkelig jentetur, etterpå skal vi nok gå rundt å kikke litt. Det er jo Friday's i Bergen, så jeg vet hvor jeg skal gå! Haha 😃

Ny hverdagskjole

 • 29.01.2015 kl. 23:56

Hei fininger! Før jeg begynte på jobb idag måtte jeg ta meg tiden å kjøpe denne herlige kjolen, la den av igår på jobb. Enkel men suuper fin på, blir nok brukt mye! Kan brukes til hverdags men også til fest, bare til å style den litt opp med tilbehør 😃 Mye finere i virkeligheten, og jeg elsker blåfargen! Imorgen har jeg altså fri, hva skal jeg finne på daa.. ?


199,- fra h&m

Love sundays

 • 13.01.2015 kl. 20:05

Nå har jeg vært og hentet dette herlige pyjamas settet fra bikbok, det er jo såå fint. Finnes i mange andre farger og mønstre ♥ Nå er Magne hjemme fra trening, og vi tenker å sette på en film før vi tar kveld. Imorgen skal jeg på jobb etter en super ferie, kjenner jeg har savnet jobben min nå. Så dette blir gøy! Gårsdagens innkjøp 26.11.14

 • 27.11.2014 kl. 18:17

Hei! Glemte forresten å fortelle dere at vi var hos dyrelegen med pusen, det va vel i forgårs(?) Jeg er blitt så utrolig glad i den, så jeg ble livredd for at det kunne være noe farlig eller mer serriøst. Det gikk heldigvis veldig fint, og pusen begynner å komme seg nå! 

Over til noe annet, så gikk meg og Magne en tur på H&M igår. Er så masse fint i butikkene nå, men jeg skal snart til London så får klare å holde meg til januar. Det skal jeg nok klare.. haha. Magne er jo ikke så glad i shopping, så vi måtte sette oss ned og spise etterpå. Lurer på hvordan han skal klare London, når han så vidt klarte en butikk.. 

Nå må jeg ordne meg, vi skal på kino! Dum og dummere 2, han har mast om den i evigheter. Så nå skal jeg være super kjekk og være med, kanskje det kommer et lite innlegg senere ikveld etter kinoen. Snakkes ♥
Utrolig deilig nå når kulden kommer, og den er mye finere i virkeligheten! Fra H&M til 399,- 


Utrolig fin playsuit til kun 249,- fra H&M


Gull øyenskygge fra H&M til 99,-


Max Factor leppestift til 139,- fra H&M


kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no