HAPPY VALENTINES DAY

 • 14.02.2017 kl. 17:58

Happy valentines day. Jeg kom nettopp hjem fra jobb og gjett hva jeg kom hjem til? Roser, jeg har virkelig verdens snilleste godeste samboer og vet at jeg er utrolig heldig. Tenk at nå har vi snart vært sammen i tre år, tiden går så altfor raskt! Jeg angrer ikke et eneste sekund på alt vi har opplevd sammen. Jeg er så glad for at vi tok neste steg videre og kjøpte oss leilighet sammen ♥ Planene for i kveld er å slappe skikkelig av, lage god mat og se en koselig film. Håper alle får en fin kveld, så snakkes vi.
 

MINE NELLY FAVORITTER

 • 13.02.2017 kl. 22:32

Hei! I dag har jeg vært på jobb siden kl12 og kom nettopp hjem, nå skal jeg ta meg en lang varm dusj og deretter er det tid for sengen. I morgen er det tidelig opp til jobb. Det var utrolig deilig med en uke ferie, men kjenner at det var veldig godt å komme tilbake til hverdagsrutinene igjen. Nå planlegger vi allerede neste reise, haha reisegal! 

Selv om jeg har vært i London og shoppet masse godbiter, så har kanskje ikke dere fått like mange nyheter i skapet? Derfor tenkte jeg å friste dere med noe diverse fra nelly, åh så masse fint - men nå er det shoppe stopp for meg! Det blir nok ikke mye nytt på meg helt enda, men kan uansett dele mine favoritter. Håper noe av det faller i smak , god natt ♥


T- shorte HER - Bukse HER - Nike sko HER


Genser HER - Sko HER - Jumpsuit HER


Genser HER - Bukse HER - Kjole HER


Choker HER - Skjerf HER - Caps HER
 

MINE BEAUTY TIPS TIL DEG

 • 13.02.2017 kl. 11:46

Selvbruning
Skal du ut på noe kjekt til helgen eller bare vil freshe deg litt opp med en fin brunfarge? Det mange gjør er å ta sol flere ganger til de har oppnådd den fargen de ønsker, vel det trenger du ikke. Jeg bruker ofte selvbruning, og syns det funker helt topp. For det første er det ikke farlig for huden din og for det andre kan du få en like fin farge med bruk av rett selvbruning. Jeg selv bruker alltid selvbruningslotion og deretter avslutter med et lag spray. Da er jeg sikker på at alle plasser er godt dekket og det blir ingen ujevnheter.

Vått hår
Når håret ditt er vått tåler det veldig lite. Prøv å gre håret minst mulig, da dette sliter veldig. Er du som meg og føler at du må gre det etter en dusj, vær forsiktig og ikke dra for hardt i det. Du skal heller ikke sove med vått hår, denne her er jeg sykt dårlig på. Etter en lang dag og tidelig opp neste morgen, da blir det en sen dusj og du vil rett til sengs etterpå - men dette sliter også på håret.

Hull i strømpebuksen?
Et problem sikkert alle jenter har opplevd en eller flere ganger, hull i strømpebuksen - eller bare en liten nupp. For å ikke gjøre hullet eller nuppen verre hjelper det faktisk med en gjennomsiktig neglelakk. Lakk over hullet og rundt så er du sikret av det ikke blir større. Genialt! 

Få sminken til å holde
Når vi først legger tid i sminken vår vil vi selvfølgelig at det skal holde hele dagen. Her har jeg funnet ut hva som funker best på min hud. Jeg starter alltid med å rense og smøre huden min med fuktighetskrem. Deretter lar jeg kremen trekke godt inn i huden, så er det klart for sminke. Det sier seg egentlig litt selv at sminken sitter bedre om huden er ny renset, enn når huden er tørr og et gammelt lag med krem er på. 

Farging av håret
Når du farger eller striper håret ditt, sliter dette ekstremt mye på håret. Mitt tips til dere er å kure det før dere går gjennom denne prossesen og ikke bare etterpå. Det gjør håret ditt mye sterkere under behandlingen, og jo sterkere håret ditt er jo mer farge tar håret ditt imot. Noe som gir et mye bedre resultat.

Vask sminkekostene dine
I sminkekostene dine samler det seg opp masse bakterier, døde hudceller og talg. Dette tetter huden din med gamle produktrester, det er veldig uhygenisk - noe som feks kan føre til uren hud og kviser. Jeg kan komme med et eget innlegg om hvordan du kan rense kostene dine!

Føl deg fresh uten sminke
Et tips til hvordan du kan føle deg fresh uten sminke, farg vipper og bryn! Dette syns jeg er genialt, og gjør faktisk en stor forskjell. Farger du brynene og vippene trenger du ikke like mye sminke heller.UNPOSTED OUTFIT

 • 11.02.2017 kl. 17:00

Hei! Her har dere noen bilder av et antrekk jeg hadde på meg i London. Ting gikk i ett der nede og fikk ikke tid til å poste alle innleggene jeg hadde planlagt, så da kommer noen litt senere - haha. Nå har jeg ryddet hele leiligheten, pakket ut av kofferten og sett en episode med vampire diaries. Planene videre er ikke noe mer enn å slappe av, i morgen er det jo morsdag! Da blir det mye besøk rundt om, noe jeg elsker. Ingenting er mer koselig enn en dag med familie og venner ♥ ha en fin lørdag!

THE PERFECT DRESS

 • 11.02.2017 kl. 13:38

Hei og god morgen fra meg! Åh kjente det var utrolig deilig å sove litt lengre i dag, i London ble det jo tidelig opp hver dag for å få mest ut av dagene. Med tanke på at dette er min ferieuke, vil jeg bruke de siste dagene med å bare slappe av. Lade opp energi til den nye uken som kommer, men det skal bli godt og komme tilbake til vanlige rutiner.

Anyways, i London falt jeg pladask for denne nydelige kjolen som dere ser under. Se så fin, da! Når jeg ser noe som glitrer i butikken så klarer jeg ikke holde meg borte, og er det noe jeg aldri får nok av er det kjoler. Liker å tro at det er flere der ute som er lik meg. Denne kjolen er fra Missguided.

LUKSUS HJEMREISE

 • 10.02.2017 kl. 19:41

Hei dere! Nå er vi altså kommet hjem igjen til Norge, kjente at det var utrolig godt å komme hjem igjen. Vi har hatt det helt perfekt på tur, men hjemme er som alle sier, best. Turen hjem var helt fantastisk, denne gangen var det også bare sånn 5-10 personer på flyet. Vi fikk derfor de beste setene, ingen ventetid og god service. Klager absolutt ikke. Det er faktisk snakk om at jeg skal tilbake til London igjen om ikke så altfor lenge, på jentetur. Da blir det nok mest sannsynelig en helgetur, slik at vi slipper å ta oss mye fri i hverdagene. Herregud, jeg er så glad i å reise. Får aldri nok! Tenkte kanskje å komme med en liten London guide, kunne det vært noe? Jeg er ingen ekspert og jeg vet ikke alt, men etter å ha vært der tre ganger har jeg uten tvil funnet mine favorittplasser. 
 

MISSGUIDED STORE

 • 09.02.2017 kl. 19:24

Hei! I dag tok vi turen til den splitter nye Missguided butikken, tror den åpnet november i fjor om jeg ikke tar helt feil. Den var hvertfall utrolig kul, hele oppsettet var bare så annerledes - veldig girly. Det var utrolig mange som stod rundt i butikken og tok bilder, da tenkte jeg hvorfor ikke knipse noen bilder til dere. Følte meg passe dum når jeg stod å knipset av alt, men det var heldigvis ikke bare meg! Ingen tvil om at det var masse fine klær også, endte opp med to fulle poser. 

 

WESTFIELD

 • 08.02.2017 kl. 18:40

Hei! Nå har vi akkurat kommet hjem fra enda en dag med shopping, i dag bestemte vi oss får å ta taxi til westfield shoppingsenter. Det er sinnsykt stort, med masse utvalg. Om du er i London og vil oppleve noe annet en gatene, anbefales virkelig denne plassen. Vi gikk forbi en søt liten bod hvor de solgte belgian waffles, og vi klarte ikke la være. Er det noe vi har fått skikkelig dilla på her i London så er det vaffler, haha! Det er godt med ferie, men skal bli godt å komme hjem til en litt sunnere hverdag. Nå skal vi freshe oss litt opp, så er det ut på mer moro! London tips nr 1

 • 08.02.2017 kl. 00:40

Nå sitter vi godt plantet i sengen på rommet vårt, begge er slitne etter en lang dag med shopping. Vi kom nettopp hjem og har vært ute å spist på Planet Hollywood, en resturant som ligger rett med Piccadilly Circus. Da jeg var i London for to år siden var vi her og spiste, husker jeg var stor fornøyd med maten. Derfor tenkte jeg at denne plassen vil jeg tilbake til, noe vi gjorde i dag. Herreguuud, har aldri smakt så dårlig biff i hele mitt liv. Skulle serriøst trodd vi satt og tygde på et bildekk - haha for en sammenligning! Men det er sant. Inntrykket jeg hadde ble dratt ned med en gang, men hyggelige ansatte da. Et lite tips om du er i London, resturanten Hollywood Planet har god pasta, sandwich - men ikke bestill biff. Meg og kjæresten bestilte to forskjellige, og begge var like misfornøyde. Nok om det, for å rette litt på inntrykket bestilte vi oss dessert. Den var god, thumbs up!

Nå er planen å se en film før vi legger oss, ingen bedre måte å avslutte dagen på. Har ikke helt bestemt oss for hva planen er i morgen, men vurderer faktisk kino eller aquarium. Kjekt å oppleve litt andre ting også mens vi er her. Vi snakkes mer i morgen, god natt ♥


 

FIRST DAY IN LONDON

 • 07.02.2017 kl. 17:45

Hei dere! Nå blogger jeg fra hotellet i London, vi var fremme i går kveld rundt 22.00 tiden. Da vi sjekket inn på flyplassen merket vi at det var veldig dødt, så liksom ingen andre utenom de ansatte. Da vi kom på flyet var det bare oss og 5 andre, sykt digg! Nesten privatfly, så det kan vi ikke klage på. Da vi kom frem til hotellet ble det litt styr med rommet vårt, så det tok litt tid å komme seg på plass. Etter alt var fikset gikk vi ut og spiste, vi var begge kjempe sulte så klarte ikke vente til neste dag. 

Nå har vi vært i Oxford Street siden 11.00 tiden og kjenner beina begynner å bli slitne, det tar virkelig på å shoppe - haha! Nå er planen å stelle oss litt, ut å kikke og finne en fin resturant. Det blir nok til litt mer shopping også kjenner jeg oss rett. Vi snakkes, ha en fin dag videre! 

READY SET GO

 • 06.02.2017 kl. 15:38

Tenkte bare å skrive et raskt innlegg før vi reiser, om bare noen timer er vi på vei til .. London! Masse shopping, god mat og nye minner. Begynner faktisk å få det veldig travelt nå, har en del ting jeg må få gjort før vi drar. Har akkurat blitt ferdig å pakke, så krysser jeg fingrene for at jeg ikke har glemt noe. Skal prøve å få til et nytt innlegg ikveld eller i morgen tidelig, må nesten bare se det ann. Håper alle får en fin uke ♥
 

DAGENS ANTREKK

 • 05.02.2017 kl. 19:39

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med favoritt kosedressen på. Peisen er fyrt opp og jeg får straks besøk, deretter er det farmen kjendis som står på planen. Det er virkelig deilig med late søndager etter en lang uke med jobb. I morgen reiser som sakt meg og kjæresten, og jeg gleeeder meg. Skal bli kjekt å komme seg litt bort og bare kose oss. Vi har jo nettopp flyttet inn i en splitter ny leilighet, og ting begynner å komme på plass nå. Det tar virkelig tid å fylle ut en hel leilighet! Tenkte å ta bilder av leiligheten og vise dere hvordan det ser ut, en liten house tour - kunne det vært noe? I AM BACKKK

 • 05.02.2017 kl. 17:29

Hei dere!

Nå er det faktisk et helt år siden sist innlegg, og jeg kjenner savnet. Savnet med å ta bilder, redigere, skrive og dele. Nå er faktisk planen å komme tilbake! Jeg kjenner motivasjonen er på topp og har mange kjekke innlegg i tankene. Jeg har vært utrolig usikker på om jeg skal begynne å blogge igjen, om jeg faktisk har tid til dette. Nå jobber jeg jo hver dag, både kvelder, dager og helger. Om det ikke blir mange innlegg hver dag, så skal jeg hvertfall holde dere litt oppdatert på hva som skjer. Dette blir gøy!

På et år har mye skjedd - jeg har vært i Polen på jentetur, Hellas med kjæresten og familien, weekend tur til Sverige og leilighetskjøp med kjæresten! Herregud for et fantastisk år. Med andre ord, veldig mange reiser på kort tid. Klager ikke, er det noe jeg aldri blir lei av så er det å reise og oppleve verden. Neste reise begynner allerede i morgen, haha! Noen som kan tippe hvor vi skal? Skal også få blogget når jeg er på tur denne kommende uken. Ha en fin kveld videre.
 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no