- Homemade pasta bombay -

 • 30.03.2015 kl. 19:40

Etter jeg spiste pasta bombay på MM for første gang, har jeg vært helt forelsket. Har ikke vært noen tvil om hva jeg skal bestille! Jeg har fått tak i oppskriften og lager det også selv, noen ganger. Syns den er like god, om ikke bedre når jeg lager den selv. Mindre rennende, noe som bare er bra etter min mening. Kan dele oppskriften og steg for steg med dere, om det er ønskelig? 

En fin start på påsken

 • 30.03.2015 kl. 16:38

Hei dere! I dag våknet jeg i 10 tiden, og gikk rett bort for å ta teoriprøven. Jeg var såå lei av å vente, og orket ikke stresse mer. Tenkte det var like greit og bare ta den, og se hvordan jeg ligger ann hvertfall. Angrer ikke et eneste sekund, med tanke på at jeg bestod med fem feil! Jeg gikk gjennom og telte de jeg trodde kunne være feil, og det ble akkurat sju. Så da kan jeg ikke klage! Var så heldig og fikk første kjøretime allerede neste uke, nå vil jeg ta oppkjøringen raskest mulig :-)Mine favoritt filmer - Komedie

 • 26.03.2015 kl. 21:19

Da er jeg hjemme fra jobb, og er klar for å øve litt til teorien. Begynner å få det litt travelt nå, får nok ikke lappen til bursdagen min men håper på å få den raskest mulig uansett! Først tenkte jeg å anbefale noen gode filmer, komedie slår aldri feil. Filmene under her er store favoritter, og er gode på hver sin måte. Gjerne skriv i komentarfeltet om du har sett noen, eller om du har noen filmtips til meg. Som dere sikkert vet så er jeg utrolig glad i filmer 😃Ha en fin kveld videre!

Nelly favs

 • 25.03.2015 kl. 21:21

Det er kommet inn så sinnsykt mye fint på nelly nå, og jeg kjenner at jeg sliter med å holde meg borte fra "legg til i shoppingbag" knappen. Det som er så greit men også kjipt med nelly, er at det ikke er vanskeligere enn å ta postoppkrav. Som betyr at du slipper å stresse med å finne frem kort! Men.. jeg kan være kjekk og vise dere min absolutte favoritter ♥

Genser med detaljert rygg HER - Gul genser HER - Hvit topp HER


Hvit kjole med blomster HER - Lysrosa sequin kjole HER - Hvit kjole HER


Grå kjole HER - Hvit kjole HER - Rosa mønstret kjole HERBeige veske HER - Blå, hvit og brun veske HER - Michael Kors veske HER

Me and you

 • 25.03.2015 kl. 14:40Gårsdagen - Bursdagsfeiring

 • 25.03.2015 kl. 13:58

I går feiret vi mamma som fylte året, bestilte en suuper god sjokoladekake som falt godt i smak hos alle! Det er faktisk en av de aller beste kakene jeg har smakt. Hun fikk litt av hvert i gave, som blant annet Marc Jacobs klokke, blomster, parfyme, vase, Kahler husene og penger. Kan tro hun smilte fint etter å ha åpnet alle gavene ♥ Syns det er så koselig med slike kvelder, hvor alle sitter samlet. 


 

Dagens antrekk 23.03.15

 • 23.03.2015 kl. 21:44

Hei dere! Idag har det vært strålende fint vær, og da fikk jeg sommerfølelsen og tok på meg årets første hvite bukse! Mamma har bursdag imorgen, som betyr at jeg har vært ute og kjøpt gave. Det ble selfølgelig litt shopping til meg selv også, hehe. MEN nå er det nok, jeg måå skjerpe meg nå. Bruker alt for mye penger på klær og sminke, nå er det nok 😃 Kan prøve å få tatt bilder av innkjøpene mine imorgen!
Bukse fra Bikbok - Tshorte fra H&M - Jakke fra H&M

Pinnekjøtt

 • 22.03.2015 kl. 19:24

Idag våknet jeg rundt 1400 tiden, er så deilig å sove lenge. Hvertfall etter en lang uke med masse jobbing, da er det ekstra herlig! Magne var på fisketur, og kom hjem kl1600. Vi spiste pinnekjøtt nå nettopp, og guu så godt det er. Syns egentlig ribbe er bedre, men slår ikke feil med pinnekjøtt heller. Nå skal jeg ordne meg litt, så skal vi diskutere litt syden. Jeg har så lyst å få bestilt tur nå, og bare bli ferdig med alt styr. Så er det bare å glede seg til avreise datoen 😃


Lately snaps

 • 19.03.2015 kl. 21:17

Hei dere, nå er jeg hjemme fra jobb! Hele familien har vært på middag hos farmor tideligere og jeg ble såå lykkelig da de hadde tatt med mat hjem til meg ♥ Da ble det altså pølse og komle på meg, hehe. Imorgen er det rett på jobb igjen kl12 til 20, og jeg kjenner at det skal bli godt med søvn nå straks. Planene fremover er å jobbe, så skal meg og Magne ut med noen venner på lørdag. Er jo en evighet siden vi har vært ute sammen nå, så det blir koselig!

Nå har jeg insett at jeg blir 18 om mindre enn en måned til, og jeg har enda ikke tatt teorien. SÅ nå skal jeg øve litt på teorien før jeg legger meg, og prøve å få tatt prøven innen en uke. Jeg kjører jo utrolig mye, hvor kjipt er det å ikke få lappen til bursdagen da? ..Ha en fin kveld videre!

Black and white

 • 17.03.2015 kl. 22:21

Hei deree ♥ Nå har vi nettopp spist, enda en gang ble det ciabatta med kylling haha! Nye favorittmaten her i huset, men er jo suuper godt. I dag begynte dagen min med at min kjære overrasket meg med frokost på sengen, kunne ikke bedt om en bedre start på dagen! Såå bestemte vi oss for å rydde rommet, bytte sengtøy og greier. Fornuftig, er alltid like deilig å legge seg med nytt sengtøy. Nå er vi klare for paradise, og deretter er det rett å legge seg. Jeg skal opp kl07 imorgen og begynner på jobb 09, da er det viktig å få seg en god natt med masse søvn 👍
Fikset neglene mine idag, ble det ikke fint? Er det noe jeg elsker så er det lange negler, et enkelt og fint "tilbehør". 

Antrekk - klar for tivoli

 • 16.03.2015 kl. 16:57

Nå er jeg ferdig stelt og klar for å komme meg ut av huset! De har jo satt opp et lite tivoli i byen, så meg og en god gjeng skal ta oss en tur nå snart. Jeg er akkurat som en liten unge når det gjelder tivoli og karuseller, det er faktisk noe av det kjekkeste jeg vet om. Er jo super gøy og jeg får aldri nok 😃 Jeg har heller aldri blitt dårlig av karuseller, jeg kjenner en del som ikke klarer å ta flere på rad uten at de blir dårlige og må ha en pause. 

Mat anbefaling - Ciabatta med kylling

 • 15.03.2015 kl. 22:51

Hei dere, denne uken har det vært overraskende fint vær. På fredag gikk jeg og en venninne på kaien og spiste, er så koselig når du kan sitte ute i solen. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til sommeren nå, det blir så bra! I dag fikk vi forresten en telefon at pappa hadde vært i en ulykke med firhjulingen, alle ble jo helt satt ut og vi kjørte rett til sykehuset. Vi fikk ikke klar beskjed om hva som hadde skjedd, noe som gjorde alt mye verre. I det vi kom frem, fortalte de at han kanskje hadde brukket kragebeinet. Jeg ble jo egentlig veldig lettet og glad, med tanke på at det kunne vært mye verre. 

Videre til noe litt annet, i dag lagde vi noe utrolig godt. Nemlig ciabatta med kylling 😃
Dette trenger du: Ciabattabrød, kyllingfilet, salat, mais, agurk, paprika, tomat og hvitløksdressing. Sunny day

 • 11.03.2015 kl. 14:24

Hei, ah idag er det super fint vær ute! Er så deilig å våkne med sol som lyser inn på rommet ditt, DA får jeg skikkelig sommerfølelse. Magne er på fisketur, men vi må jo finne på noe i dette været?? Jeg får prøve å tenke ut noe til han kommer hjem! Jeg skulle egentlig jobbe idag, men så ble vakten min byttet til imorgen heller 😃 Og da må jo dagen nytes ekstra godt.

På lørdag skal jeg forresten på "parykk og pinjata party" med jobb, og jeg aaner ikke hvilken parykk jeg skal ha. Har noen få her liggende, får prøve alle og se hvilken som blir best. Det blir sikkert knall morsomt haha!

Ut på tur

 • 09.03.2015 kl. 15:10

Idag våknet jeg rundt 10 tiden, og skulle egentlig på jobb men så fikk jeg mld om at jeg kunne få fri og komme imorgen heller. Såå da bestemte meg og Magne oss for å gå en liten tur i lysløypa med hunden, var deilig å komme seg litt ut. Var ikke så varmt som det så ut som da, i det jeg kom hjem var det rett i badekaret med varmt vann. Nå skal jeg freshe meg litt opp så ut å spise med en vennine, så er det jo paradise premiere ikveld. Det er jo bare noe jeg må få med meg, er jo tragisk men blir litt morsomt også. 

Ellers, igår var jeg i familieselskap til Thomas som nettopp fylte 18år! Etter selskapet gikk vi på besøk og så på sydentur, nå er det bestemt at vi reiser den 16 eller 17ene mai. Vi har jo ingen spesielle planer på 17mai, så hvorfor ikke feire i et litt varmere land? hehe. Det blir mest sannsynelig Rhodos, Kreta eller Mallorca. 
Ha en fin dag videre ♥

Mine favoritt filmer - Action

 • 06.03.2015 kl. 17:57

Hei dere, nå er jeg hjemme fra jobb og kjenner det var deilig med tanke på at hodet mitt verker. De tre siste timene på jobb fikk jeg plutselig skikkelig hodeverk, får håpe det blir bedre til imorgen hvertfall. Noe jeg kom på her for noen dager siden var å vise dere mine favoritt filmer 😃 Jeg ser jo ekstreemt mye filmer, så da kan jeg gi dere de beste filmtipsene. Tenkte jeg kunne ta sjanger for sjanger, og begynner nå med action! Jeg er en jente som elsker action og thriller, masse skyting og spenning. Det er uten tvil mine favoritt sjangere, mye kjekkere enn romantikk og komedie. Altså selfølgelig, det er jo mange romantikk filmer jeg elsker og ser om og om igjen. MEN er det en plass jeg alltid finner nye og gode filmer, så er det nettopp action og thriller. Jeg har forresten fått meg nytt design, hva syns dere? Jeg elsker det! 
 

Black and white

 • 04.03.2015 kl. 19:33

Hei dere, håper dere har hatt en fin dag! Min dag begynte kl07, så var jeg på jobb presis kl09. Ble ferdig klokken fire, og for at jeg ikke skulle gå rett hjem til sengs for noen timer så ble det litt shopping. Det funket jo faktisk, jeg har ikke hatt en eneste powernap idag 😃 Igår kveld så meg og Magne på tur til Gran Canaria, jeg har aldri vært der før og det ser såå fint ut. Hadde virkelig ikke vært feil med en tur til syden i midten av mai, vi fant jo en god tur med avreise 17.mai.. men nei det blir litt vel kjedelig å sitte på et fly mens andre er ute og feirer. Ha en fin kveld videre ♥

Blue coat

 • 02.03.2015 kl. 21:12

Nå ble det et sent innlegg, men det får bare være. Jeg blogger for det meste på kvelden, syns det er veldig greit. Denne uken skal jeg jobbe en del, alle dagene fremover uten søndag skal jeg jobbe! Woho! Her blir det enda litt mer penger til bil 😃 Med tanke på at jeg ikke går på skole, så er jeg utrolig heldig som har en så god og ikke minst kjekk jobb. Jeg trives utrolig godt på h&m, med alle de kjekke kollegaene mine. 


Kåpe fra h&m - Genser fra Lookbookstore - Bukse fra Topshop - Celine veske

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no