LAKSEFILET MED GRØNNSAKER

 • 29.03.2017 kl. 18:53

Dagen min i dag startet med en time hos øyelegen, det var dessverre ikke noe bedre denne gangen. Han sa at vi har prøvd det meste og neste steg er mest sannsynelig haukeland i Bergen. Krysser fingrene for at de finner ut av det til slutt, og at det blir bedre. Etterpå gikk jeg innom jobben til kjæresten med litt forskjellig godsaker, boller, redbull og sjokolade - haha! Han er egentlig på diett, men siden han skulle jobbe overtid tenkte jeg at da må han få unne seg noe godt. 

Nå ble jeg nettopp ferdig med dagens middag, i dag ble det laks. Ikke bare er det enkelt å lage, men det smaker også super godt. Ferdig på 1-2-3, nesten hvertfall! Laks med potetmos, grønnsaker og saus .. mmm. Senere i kveld får jeg besøk, tenker å finne frem gulrøtter og dipp til de kommer. Noe må vi ha å knaske på i løpet av kvelden, hvertfall. Vi snakkes :-)
 

DAGER SOM DETTE

 • 28.03.2017 kl. 20:48

Dagen min startet med jobb i åtte timer, deretter fikk jeg en mld om vi skulle ta oss en tur på sjøen. Svaret mitt var ganske enkelt med tanke på det fine været vi har hatt i dag, da er det alltid kjekt med en båttur. Det er på dager som dette jeg er så glad for at samboeren har båt, såå deilig med frisk luft ute til sjøs. Jeg ser frem til mange flere turer i fint vær og blå himmel, så nå kan sommeren bare komme! Men jeg skal ærlig innrømme at det var ikke så varmt som jeg hadde sett for meg, jeg satt godt pakket inn med både teppe og vinterjakke - haha! Når vi kom hjem var det rett i dusjen for å få varmen tilbake. Håper dere har hatt en like flott dag som meg, vi snakkes mer i morgen.
 

SUNDAY MODE ON

 • 26.03.2017 kl. 23:53

Hei dere! I dag har vi vært på familie besøk i et par timer, spist kake og feiret min mor som nettopp fylte året. Jeg er så heldig som har en så god og omtenksom person i livet mitt, vet ikke hva jeg skulle gjort uten hun. Om noe er gale eller jeg har noe på hjertet, er hun alltid en person jeg kan snakke med. I gave fikk hun gavekort på 60 minutters hudpleie. Dette syns jeg absolutt hun har godt av, hun setter alltid alle andre først. Nå er det på tide at hun får litt "slappe av" tid og ikke tenker på noe annet enn seg selv, det fortjener hun ♥

Vi ble nettopp ferdig med å se film, vi bestemte oss for å se i sengen i kveld. Det er så digg med søndager, da har du en unnskyldning for å bare ligge i sengen og ikke gjøre noe. Men nå må jeg straks legge meg, i morgen er det ny uke med jobb. Håper alle har hatt en super helg, vi snakkes mer i morgen.

BRINGEBÆR SMOOTHIE

 • 24.03.2017 kl. 21:03

Her om dagen prøvde jeg ut en ny smoothie oppskrift og jeg må bare si at den smakte helt nydelig, virkelig. Er det noe jeg elsker så er det smoothie, og ikke minst å prøve ut nye smaker. Det kjekkeste av alt er jo å mikse og trikse akkurat som du selv vil, men denne blandingen med bringebær må jeg bare dele med dere. Har prøvd så mange forskjellige smaker og blandinger, men til nå er dette uten tvil min favoritt! 

TIL TO PORSJONER TRENGER DU 

♥ 3 dl vanilje kesam ♥ 2 dl syrnet melk med bringebær ♥ En halv banan ♥ 3 dl dypfryste bringebær

Du kan også ha en hel banan istedenfor en halv, om du vil ha en litt ekstra søt smak. Ta alle ingredienser i en blender og vent til smoothien er jevn og fin, deretter er den klar for servering. Til slutt kan du gjerne pynte med litt frukt eller bær som topping. Black leather and blue denim

 • 23.03.2017 kl. 17:43

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, da var det rett hjem å knipse noen bilder før det ble mørkt. Det var faktisk sol og fint vær, helt til jeg skulle ta bilder.. da ble det overskyet- typisk! Nå skal jeg straks ut å handle inn dagens middag, hva vi skal spise vet jeg ikke enda. Jeg må bli litt mer kreativ på kjøkkenet, det blir ofte enkle og raske matretter. Syns egentlig det er litt koselig å lage mat, da kobler jeg helt ut. Bare skrik ut om dere har noen gode tips til meg, alltid kjekt å prøve noe nytt.  

7 ting jeg vil gjøre i april

 • 22.03.2017 kl. 20:26

Welcome April.. Nå er det ikke lenge igjen til vi er i april måned, det er helt sykt hvor raskt tiden går. Det var nettopp julaften, liksom - haha! April er faktisk en av favoritt månedene mine, en av grunnene til det er jo fordi da har jeg bursdag, i år blir jeg hele 20år. En annen grunn er fordi det er en vår måned, noe jeg elsker. Forhåpentligvis får vi noen fine dager med sol og blå himmel, det hadde passet meg midt i blinken. Her en noen ting jeg vil få gjort før april er over ; 

1. Gå mer tur! Noe jeg er veldig dårlig på er å komme meg ut i frisk luft når det først er vær til det, enten er jeg på jobb til sent eller så nyter jeg fri dagene på sofaen. Utrolig trist, når jeg først kommer meg ut på tur så elsker jeg det. Det gjør også noe med humøret, det gir meg en god følelse. Det er rett og slett terapi for sjelen, haha.

2. Drikke mer vann. Jeg drikker altfor lite i løpet av en dag, noe som ofte ender opp med hodeverk. Uff, dette må jeg skjerpe meg på.

3. Planlegge gode blogg innlegg. Nå når jeg har startet opp bloggen igjen er det ingenting som er kjekkere enn å gi dere gode og inspirerende innlegg. Det er ikke alltid så lett med tanke på at jeg jobber både hverdager og helger, men jeg skal prøve.

4. Planlegge bursdagsfeiringen min. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å feire bursdagen min i år, men tenker at kanskje det blir alikavell. Har ikke helt bestemt meg, heldigvis har jeg litt tid igjen på å bestemme meg. Syns liksom det er like koselig å være hjemme med kjæresten, se en god film og spise god mat! Men med tanke på at jeg blir 20år, kanskje leie et lokal med nære venner av meg og han? Kanskje det hadde vært noe.

5. Lade telefonen min(!!) Det er faktisk nesten litt gale hvor sjeldent jeg lader iphonen min, så og si hver gang jeg går ut døra har jeg 30% eller mindre. Jeg har jo en syk skrekk mot å lade ting mens jeg sover, det kan jo ta fyr. Min største frykt, tror jeg. Derfor legger jeg meg med null strøm og lader for harde livet rett før jeg skal av gårde neste morgen.

6. Pynte til påske. April måned betyr også påske måned, da må jeg friske opp leiligheten med noe nytt! Noe som alltid er kjekt ♥

7. Klippe Missy. Noe som virkelig trengs! Missy er forresten pusen vår, som har verdens fiiineste og tykkeste pels. Når hun har så tykk pels er det lett å floke seg sammen, vi prøver å klippe henne gjevnlig - men tror det er bedre om vi tar henne til frisøren for en skikkelig stussings. 

Cheeseburger with bacon

 • 21.03.2017 kl. 17:25

Hei dere! I går kveld var jeg på kino sammen med jobben, vi gikk på skjønnheten og udyret. Anbefales for de som liker litt musikk og fantasi, haha! Men koselig film var det da, verdt å få med seg. I dag hadde jeg fri fra jobb, noe som var utrolig deilig. Når jeg våknet i dag var ikke kjæresten helt i form, feber og vond hals stakkars. Derfor fikk han velge hva vi skulle ha til middag og da ble det cheeseburger med bacon. Planene for resten av dagen er å bare slappe av, nyte resten av fri dagen før det er tilbake på jobb kl08 i morgen.

VELKOMMEN HJEM TIL OSS

 • 21.03.2017 kl. 00:49

Nå tenkte jeg det var på tide å vise dere den nye leiligheten vår, endelig begynner ting å komme på plass. Det er fortsatt litt små ting som må bli gjort, men det er ikke noe som haster. Vi flyttet inn rett før jul og vi stor trives her, det er en utrolig kjekk plass og et veldig koselig ute område. Jeg har ikke ord for hvor deilig det er å bo for seg selv, i tillegg er jeg så heldig som bor sammen med verdens snilleste person. Kjenner jeg gleder meg i hel til sommer, da skal terrassen vår komme godt til bruk med noen fine hage møbler. Syns selv vi har fått det såå fint her nå, kunne ikke vært mer fornøyd!Mitt serietips til dere

 • 19.03.2017 kl. 19:37

Nå tenkte jeg å komme med et serietips til dere! Dere vet slike dager hvor du bare sitter og later deg på sofaen og vil se tv all day long? Vel, jeg hadde en slik dag for en stund tilbake. Jeg kom over en serie som heter Younger, siden Hilary Duff var en av hovedrollene tenkte jeg å gi den et forsøk. Du finner alle sesongene på Tv2 sumo. Til nå er det tre sesonger og jeg venter i spenning på sesong fire, tror den kommer ut i sommer. Jeg har allerede fått min kjære mamma hektet og er sikker på at dere kan bli like hektet, give it a try!Raskt og enkelt - Younger handler om 40 år gamle Liza Miller, som har problemer med å finne seg jobb. Hun har vært mange år uten jobb på grunn av hun har tatt vare på datteren, som nå studerer i India. Liza er ute på byen og møter 26 år gamle Josh, som mener de er i samme alder. Beste vennen til Liza kommer opp med ideen og gi henne en make over for å gjøre henne om til en 26 åring. En ting som irriterer meg

 • 19.03.2017 kl. 13:20

Nå er vi altså kommet hjem til lille Haugesund igjen og deilig var det selv om vi bare var borte en natt. Det er en ting jeg kommer på som virkelig irriterer meg, og det er folk som sniker i kø. Vi skulle ut å spise fredagskveld og det var veldig lang kø, når det endelig var vår tur kommer en mann frem og sier at det er hans tur. Vi sa ingenting fordi alt skjedde så raskt. Så vinker han frem fire andre, som sto bakerst i køen. Altså er det mulig, tenker jeg da. Kjente jeg ble så irritert, angrer kanskje litt på at jeg ikke sa ifra. Neste runde sa jeg med en gang "Nå er det oss!" - haha! Ikke søren om det skulle skje igjen.

Planene for i dag er middagsbesøk og kanskje tivoli. Det har kommet tivoli til byen her, som bare er her en liten stund! Men det blåser mye i dag, så det spørs om vi orker å gå i dette været. Ellers blir det nok litt hus arbeid, føler det er litt standard på søndager. Er ikke så mye annet å finne på egentlig!
 

DAGENS ANTREKK

 • 18.03.2017 kl. 16:19

Hei dere! Dagen vår i dag begynte med en herlig hotell frokost, i tillegg våknet vi til blå himmel og sol. Da kan vi virkelig ikke klage, for en fin start på dagen! Etter frokost tok vi turen ut og kikket, spiste is og shoppet litt små ting. Vi er faktisk ganske ofte i Stavanger og føler meg godt kjent her nå, haha. Det er dager hvor vi bare vil komme oss litt bort og da ender vi alltid opp her. Syns det er så kjekt at selv om vi har blitt samboere, er vi fortsatt flinke på å finne på ting sammen - bare oss to. Viktig med litt kjæreste tid, hvor ingenting annet er i tankene. Nå er vi på vei hjem igjen, vi snakkes mer senere. Håper alle får en fin lørdag!

HVORFOR JEG IKKE HAR BLOGGET

 • 17.03.2017 kl. 19:57

Hei dere! Nå er det litt over en måned siden sist innlegg, og dere lurer vel på hvorfor. Jeg begynte jo nettopp å blogge igjen, så tar den slutt igjen etter noen uker - haha jeg må le! Tingen er at kort tid etter vi var hjemme fra London ble jeg syk, lå strekk ut i en hel uke og var virkelig ikke i form. Når jeg endelig ble frisk klarte samboeren min å knekke foten og endte opp på krykker. Det verste var at han nettopp hadde begynt i ny jobb, og så en liten uke etterpå skjer dette. Det er maks uflaks! Men nå er alt fint igjen og han har faktisk blitt forfremmet, etter bare en måned. Det er slettes ikke verst, så stolt over han. Nå befinner vi oss i Stavanger for natten, litt kjæreste tid etter denne kjipe måneden. Nå skal vi straks ut å spise, vi snakkes! Håper alle får en fin helg ♥kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no