LITT AV EN UKE

 • 22.04.2017 kl. 23:57· HAPPY WEEKEND ·

Hei dere og god helg! Dette har vært litt av en uke gitt, mandag og tirsdag var vi i Gdansk og onsdag var det hjemreise. Med andre ord har jeg vært på jobb to dager denne uken og nå er det jammen meg helg igjen. Helt merkelig, egentlig. I dag har vi vært og feiret min farmor og farfar, der ble det servert både mat og dessert. Såå koselig ♥ Nå har vi funnet frem litt snacks og en god komedie, vi snakkes mer i morgen. 

HOME SWEET HOME

 • 20.04.2017 kl. 00:03· HOME IS ALWAYS THE BEST PLACE TO BE ·

Hei dere! I dag var det tid for hjemreise, noe som var trist men også litt deilig. Hotellet var virkelig helt fantastisk, kommer nok uten tvil til å sjekke inn der et par ganger til. Selv om det var kjedelig å forlate den flotte plassen, så kjente jeg det var kjekt å komme hjem. Da vi landet fikk jeg melding av min far om vi ville komme å få pannekaker, mm hvordan kan vi si nei til det? haha! Han vet hvor mye jeg elsker pannekaker og siden jeg nettopp fylte 20 år ville han glede meg litt ekstra i det jeg kom hjem. Siden mamma og pappa var så kjekke og passet på pusen vår, kjøpte vi en liten gave til de. Noe av det kjekkeste jeg vet er å gi gaver, det er så kjekt å glede andre med små ting ♥ Jeg har hvertfall kost meg såå masse på tur og gleder meg allerede til neste tur, da er det Bulgaria som står for tur med kjæresten og hele familien. Deretter er det snakk om Barcelona med en jentegjeng, masse å se frem til!

A GREAT DAY

 • 18.04.2017 kl. 11:39· READY FOR SOME SHOPPING ·

Nå er vi straks klar for å ta taxi videre til et shopping senter som ligger rett i nærheten. I går var jo som sakt alt stengt utenom cafeer og resturanter, så det var vanskelig å finne ut hva vi skulle gjøre. På dagen var vi rundt og kikket, skikkelige turister i Gdansk by. Når kvelden nærmet seg endte vi faktisk opp nede i baren og tok oss et par drinker hver. Deretter var det videre til Sopot for å spise, sist jeg var her spiste vi på samme plass. Husker vi var kjempe fornøyde hele gjengen, derfor endte vi opp der denne gangen også. Veldig flott resturant med kjempe hyggelig personale og ikke minst god mat. Jeg vil anbefale dere å prøve ut denne plassen om dere er i nærheten en gang - Nowy Swiat Resturant er navnet. Alt i alt så har jeg hvertfall hatt en herlig feiring av 20 års dagen min! Nå må vi raske oss hvis vi skal få mest mulig ut av dagen, vi snakkes ♥
 

IT'S MY BIRTHDAY

 • 17.04.2017 kl. 16:14

♥ DID SOMEONE SAY ROOMSERVICE

Kl 09 i dag morges banket det på døren vår, jeg reagerte ikke helt i begynnelsen og la meg godt til rette mens kjæresten åpnet døren. Da viste det seg slik at han hadde bestilt roomservice klar til i dag, ååh så glad jeg ble. Jeg våknet raskt da jeg kjente lukten av mat og kaffe - for en perfekt strart på dagen. Han tenker virkelig på alt og skal alltid sørge for at jeg har det bra. Jeg hadde selfølgelig vært like happy hadde jeg våknet vedsiden av et stort smil og en gratulasjon, men jeg klager ikke!


Nå har vi vært ute siden frokosten og kikket rundt i gatene, siden det er andre påskedag i dag er så og si alt stengt utenom cafeer og resturanter. Er ikke så mye å finne på, men vi må jo bare gjøre det beste utav det. Vi er jo trossalt på tur for å kose oss og tilbringe tid sammen bare oss to. Vi har hvertfall hatt en flott dag til nå, vi fikk til og me se på noen som laget drops. Ble helt facinert der vi stod - haha! Nå tenkte vi å ta en tur ned til bassenget og i kveld er det ut å spise. Kanskje feire med et eller to glass champagne til maten :-) Ha en flott dag videre.

VEL FREMME I GDANSK ++

 • 16.04.2017 kl. 16:06- JUST ARRIVED GDANSK -

Nå har vi nettopp sjekket inn på hotellet vårt og det er så flott, vi er begge kjempe fornøyd. Rommene er store, resepsjonen er råflott, inngangspartiet ga et bra første inntrykk, basseng, frokost buffe. Altså, gjett om vi skal kose oss. Skal ta noen bilder til dere, men det får bli i morgen eller en annen dag. Planen for i kveld er å slappe litt av før vi tar taxi til sentrum og finner oss en resturant. 


Ellers så var det jo den store overraskelsen i går, det var surprise party! Jeg hadde absolutt ingen aning, jeg kommer inn og ser at alt var stelt i stand med telys, jelly shots, velkomstdrink - så gjennomført. Så snur jeg meg og der sitter jente gjengen min, såå gøy. Ble så rørt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så takknemlig. Det er da min gode mamma som har arrangert og samlet vennene mine, aah nei for en herlig kveld. Det ble litt senere enn planlagt, men når du har det kjekt er det ikke så lett å bare stikke. Det var ikke akkurat lett å våkne i dag tidelig, fikk sovet 3-4 timer da - hehe.

 

Spent

 • 15.04.2017 kl. 17:22· READY FOR WHATEVER TONIGHT BRINGS ·

Nå er jeg ferdig med å fikse meg og klar for hva som skjer i kveld. Jeg blir straks hentet, men jeg vet ikke av hvem - haha herregud! Syns dette er så morsomt, jeg er egentlig ikke en fan av slike overraskelser. Jeg liker å vite hva jeg går til liksom, men det er jo absolutt veldig spennende når andre har planene klare for deg. Uansett hva som skjer blir det ikke en sen kveld på meg, vi reiser som sakt til Polen i morgen tidelig. Flyet går fra Sola, noe som gjør at vi må stå opp enda tideligere. Håper alle får en fin lørdagskveld, så snakkes vi i morgen når vi er landet.

BILDEDRYSS FRA DAGEN I GÅR

 • 15.04.2017 kl. 13:27· WHAT A GREAT DAY ·

Som dere ser på bildene over -  vi hadde et fantastisk vær i Haugesund i går. Vi samlet en hel gjeng i familien og tenkte det hadde vært kjekt å komme seg litt ut på tur. Når vi kom til enden av stien satt vi oss ned i en søt liten bukt, såå fint. Vindstille, blå himmel og sol. Da var det bare å nyyte ♥ Det er slike dager som virkelig drar opp humøret og nå er det bare å glede seg til sommer. Krysser fingrene for at vi får mange flere slike dager!

EN OVERRASKELSE I VENTE

 • 14.04.2017 kl. 18:28

Ja du leste riktig, jeg har nemlig en overraskelse i vente. Min kjære mamma fortalte for litt siden at i morgen kl1800 må jeg stå klar, fordi da kommer noen og henter meg. Altså, hva i alle dager?? Jeg er en sinnsykt nyskjerrig person og kjenner at det er vanskelig å ikke vite hva jeg kommer til. Hun sa også at jeg må pynte meg og kunne gjerne ha høyhelte sko, altså WHAT ? Tenker at det har nok noe me bursdagen min å gjøre, siden jeg er utenlands på dagen min. Men jeg tror bare jeg må gi opp gjettingen og tenkingen, morsomt blir det nok :-)· LOVELY WEATHER ·


Til nå har denne dagen vært helt herlig, våknet opp til sol og blå himmel. Da er det bare å komme seg ut i finværet å finne på noe. Jeg ringte rundt og hørte om folk var interessert i og møtest til tur og påskekos på øya. Nå er det straks tid for middag her, så snakkes vi mer senere. Jeg har fått knipset masse fine bilder i dag som jeg gleder meg til å vise dere. Ha en forsatt fin fredag folkens!

TRAVLE DAGER

 • 13.04.2017 kl. 18:29

· ALL BLACK ·

I dag startet dagen min med et lite besøk på cafe med en venninne, var en god stund siden sist - det var virkelig på tide at vi fikk catchet litt opp igjen. Dagene går så og si i ett og jeg liker å holde meg opptatt, men i dag kjente jeg det var deilig å bare slappe av med en god lunsj og små snakking. Senere i kveld skal jeg ut å spise med en god gjeng, for en flott dag ♥ Med tanke på at jeg reiser snart vil jeg bruke dagene før på å treffe venner og familie som jeg ikke ser så ofte lenger. Nå passer det jo perfekt siden det er påskeferie!DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

 • 12.04.2017 kl. 19:41

Hei dere! Denne dagen har jeg ventet så lenge på, dagen hvor jeg skal se fast and furious 8 på kino! Er det merkelig at jeg som jente elsker de filmene? etter at jeg så den første filmen for noen år tilbake ble jeg helt hektet. Kinoen begynner om en halvtime, begynner å bli litt stresset nå. Ville bare slenge inn et innlegg før vi drar, vi ender alltid opp med å komme forsent til kino - standard! Håper alle får en fin kveld, nå er det påskeferie og det skal nytes ♥

VI REISER OM FEM DAGER

 • 11.04.2017 kl. 18:29

NEXT DESTINATION → GDANSK

Jeg er i så lykkerus akkurat nå, meg og kjæresten reiser nemlig til Polen på søndag. Med tanke på at jeg fyller 20 år på mandag, hadde han lyst å gjøre noe ekstra kjekt for meg. Han vet hvor mye jeg elsker å reise og skape nye minner, så dette kunne ikke blitt bedre. Vi koser oss alltid masse på tur sammen og jeg er så takknemlig for denne fine gaven. Vi skal sove over tre netter, så vi har massevis av tid til å utforske. Dette blir første gang jeg feirer bursdagen min i utlandet,  noe som gjør det litt ekstra spennende ♥

DAGSTUR TIL FJELLS

 • 09.04.2017 kl. 22:54

- THE BEST WEEKEND -

I dag kjørte vi til fjells, endelig. Vi har snakket om å ta en dagstur lenge, men det har ikke blitt noe av. Så nå bestemte vi oss for at denne søndagen, da går vi enten det er mye snø eller lite - haha! Det var stålende fint vær og vi ble skikkelig svette, ytterjakkene endte opp i bagen for å si det slik. Dette var faktisk første skituren sammen med kjæresten, etter tre år sammen var det virkelig på tide. Har hatt en sååå koselig dag, nå skal vi sette på en film før det er jobb igjen i morgen. Ha en fin søndagskveld videre :-)

 

A SATURDAY STROLL

 • 09.04.2017 kl. 01:01

FRESH AIR IS THE BEST MEDICINE.

Min lørdag startet med en liten jobbvakt, deretter var det rett hjem og spise en sen middag. I det vi satt oss til rette i sofaen kjente vi at dette kom til å bli en tidelig kveld, vi var begge veldig trøtte. Så istedenfor å ligge som et slakt hele kvelden og ikke gjøre noe, bestemte vi oss for å ta en liten kveldstur i lysløypen her i nabolaget. Det hjalp så mye på! Det skal ikke mer til enn en liten tur med frisk luft for å lette på humøret og få opp energinivået. Når vi var ute å gikk tur fikk vi en tlf om vi ville komme på besøk, og da endte kvelden opp med småsnakking og flere episoder av Helt Perfekt på tv skjermen. 
 

HAPPY FRIDAY

 • 07.04.2017 kl. 13:50Fresh flowers for the weekend 

Jeg har vært ute i hele dag og fått gjort litt forskjellige ting som har vært på ventelisten altfor lenge, deilig nå når det er gjort. Planene for i dag er jobb nå straks, så er det jobb i morgen også. Så helgen min starter ikke enda, men det er uansett deilig at det er fredag. Noen andre som syns dagene går sinnsykt raskt, plutselig var det helg igjen, liksom. I går kjøpte jeg disse herlige blomstene, se så fine! Nå mangler det bare litt påskepynt - haha! Alltid kjekt å starte helgen med noen friske fine blomster, god helg alle sammen.


 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no