NUDE NAILS

 • 29.05.2015 kl. 17:03

Herregud så kjedelig det er å være syk, dere aner ikke hvor mye det frister å gå ut av huset. Jeg vil jo ikke gjøre det verre, så jeg får holde meg inne til jeg er helt 100% frisk igjen. Vi reiser ved midnatt imorgen, krysser fingrene for at jeg er frisk til da. Hvor kjipt er det ikke å sitte på et fly i flere timer og ikke føle seg vel? 

Isåfall, nå når jeg er syk har jeg funnet på litt av hvert. Blandt annet å fikse neglene mine, det er så fint med nude farger. Det passer jo egentlig til det meste også, så da ble det min favoritt neglelakk essie. Syns den er mye finere i virkeligheten enn den er på bildene ♥ Follow me on ..

 • 28.05.2015 kl. 22:29

Hei!

Nå skal jeg si dere noe morsomt, jeg har klart å bli syk?? Rett før vi reiser, det er jo just my luck. Vi reiser natt til søndag og jeg blir veldig trist om jeg ikke er bedre til da.. har gledet meg så masse til denne turen og håper ikke den blir ødelagt. Isåfall tenkte jeg å lage et innlegg over plasser dere kan følge meg, feks instagram kommer jeg nok til å legge masse bilder ut fra Rhodos, bilder som kanskje ikke deles på bloggen. Med tanke på at jeg er syk og ikke vil bli tatt bilde av, er jo dette et greit innlegg.. haha!Instagram @kristinarsl
- Det er en app jeg er innom daglig og det er nemlig instagram, grunnen til det er fordi jeg vil få med meg siste nytt og dele bilder med de som følger meg. Syns det er en utrolig kjekk app og hadde blitt kjempe glad om du tok en tur innom min profil ♥ På insta legger jeg ut ting som kanskje ikke kommer på bloggen. Trykk HER for å følge meg. 

Bloglovin' - Jeg selv bruker ikke bloglovin, men har laget meg en bruker der fordi jeg vet at det er folk som er veldig fan av det. Er jo egentlig veldig greit, du ser jo når bloggene du følger har blitt oppdatert! Sånn sett er det jo en genial ting å ha. Trykk HER for å følge meg.

WE ♥ IT @kristinarsl - We Heart It var noe jeg laget for ikke så altfor lenge siden, prøver å oppdatere inni mellom. Om du kunne tenkt deg å følge meg, kan du trykke HER.  

 Facebook - Har laget meg en facebookside til bloggen min, der legger jeg ut link til alle de nyeste innleggene mine. Trykk HER


 

Oversized striped jacket

 • 27.05.2015 kl. 23:23

Hei!

Dagen min begynte med en frisørtime hos storesund frisør, de har nettopp åpnet enda en salong og dette var min første time der. Det var helt fantastisk fint og de er så hyggelige og ikke minst flinke med det de holder på med. Jeg satt i hele 4(!!) timer, kjente jeg ble sliten i slutten der.. haha! Resultatet ble veldig bra, og som alltid er jeg kjempe fornøyd. Jeg tok noe som heter straight and shine, en behandling som retter ut hele håret. Perfekt for deg som har fall eller krøllete hår, det tar også vekk brusete hår. Jeg kan innrømme at det er en veldig høy pris, men det er uten tvil verdt det. Deretter farget de det, med tanke på at håret blir veldig "matt" etter denne behandlingen og til slutt vokset de og farget brynene mine. Helt ny og klar for sommer ♥

Senere gikk meg og Magne ut og handlet inn det vi trengte til Rhodos, nå er det bare å slappe av frem til vi reiser. Kjøpte meg en kjole og litt annet diverse, kan vise kjolen i eget innlegg! Såå etterpå gikk vi på kino og ja det har vært en lang dag, nå skal det bli deilig å legge seg :-) god natt.

- Jakke fra h&m -
 

PURPLE FLOWERS - OUTFIT

 • 26.05.2015 kl. 21:14

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, fikk en telefon tideligere om jeg kunne komme raskest mulig. Planen var egentlig å handle inn alt jeg trenger til Rhodos, men det fikk jeg altså ikke mulighet til i dag. I morgen tidlig skal jeg til frisøren og ta noe som heter "straight and shine", det er såå fantastisk. Har tatt det to ganger før, og fungerer kjempe bra for meg meg masse fall i håret. Det retter ut hele håret, og varer til håret vokser ut igjen. Nå har jeg fått en ettervekst med litt fall i og tenkte det hadde vært greit å fikse på det før syden. Blir herlig å droppe rettetanga fremover, det har jeg savnet ♥ 
Blazer fra New Yorker - Topp fra Bikbok - Armbånd fra Bikbok


79.plass på blogg.no

 • 25.05.2015 kl. 19:10

Hei!

Nå kom vi nettopp hjem fra familieselskap, var utrolig fint vær så da satt vi ute i solen. Det er så deilig at været bare blir finere og finere nå, et godt tegn på at sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg våknet rundt 12 tiden i dag, og i det jeg så den blå himmelen var det rett opp og stelle seg klar til selskap. Fikk tatt noen bilder ute før vi gikk, men fikk ikke tid til å poste innlegget før nå.

Så fikk jeg et stort sjokk da jeg våknet, for i tillegg til den blå himmelen og det fine været var jeg kommet meg på 79.plass på blogglisten i Norge. Jeg fant jo ut grunnen, jeg ble nemlig linket på facebook av blogg.no, og det fikk meg noen ekstra lesere. Det er hvertfall kjempe kjekt og bloggmotivasjonen er på topp :-)

Meg å Magne har forresten et år i dag, tiden har gått så utrolig raskt. Etter at jeg møtte Magne har livet mitt blitt mye bedre, føler meg mye mer "lykkelig" om det er rett ord? Føler meg mye gladere i hverdagene, han betyr så masse for meg. Det skal hvertfall bli mange flere år sammen, og jeg gleder meg til å lage mange flere minner
 

 

New in: Innkjøp fra Stavanger

 • 24.05.2015 kl. 22:52

Nå har vi spist pizza og skal kjøre en liten tur, deretter blir det The voice på tv skjermen. Det er så spennende, skulle ønske jeg kunne synge like fint som alle der. Jeg blir mesunnelig av å se på det programmet der.. haha! Noe som gjør kvelden enda bedre er jo at det er fri i morgen, deilig. Dette skal nytes, jeg teller egentlig bare dager til vi reiser nå. Jeg gleder meg sånn, skal ta med mac'en og prøve å blogge fullt nede i Rhodos. Men, her kommer innkjøpene fra Stavanger. Som jeg sa fant vi nesten ingenting der nede, jeg ble sinnsykt skuffa. Det ble litt småting, og mesteparten ble kjøpt på New Yorker :-)Om du vil se bildene fra Stavanger, kan du trykke HER
Noe dere likte?
 

Hvorfor har lesertallet økt?

 • 24.05.2015 kl. 21:25

Hei!

I dag prøvde jeg å sove lengst mulig, med tanke på at jeg la meg sent i går. Var ute og kjørte med en venn og tiden gikk utrolig raskt, plutselig var klokken 05.00(!!) Familieselskapet begynte ikke før kl16 i dag, så fikk heldigvis sovet litt ut. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, meg og Magne skal se The Voice nå. Det er så bra, mitt favorittprogram uten tvil! Det er alltid like koselig å se på en fredagskveld med familien. Siden vi ikke fikk tid til å se det denne fredagen, får vi ta oss tid til det nå. Jeg har forresten laget klart innkjøps innlegget fra Stavanger. Jeg kan poste det senere eller i morgen, vi får se!

Videre til overskriften, i dag har statistikken økt noe sinnsykt? Jeg er helt sjokkert og skjønner ikke hvordan eller hvorfor, jeg har jo verken blogget i dag eller noe. Tenker kanskje det er fordi alle har fri og det er helligdag imorgen, og derfor har kanskje folk tid til å sette seg ned å lese blogger! Men det var ikke akkurat en liten forskjell, så om du har noen aning gjerne skriv det i kommentarfeltet :-) Det var hvertfall utrolig kjekt, og jeg fikk et stoort smil der jeg satt.

DAGSTUR TIL STAVANGER

 • 23.05.2015 kl. 22:20

I dag tidelig tok vi jo turen til Stavanger for å kikke og egentlig bare kose oss, jeg elsker å flytte på meg og selfølgelig se andre butikker enn de vi har her i Haugesund. Det var hvertfall utrolig koselig, men alle var veldig trøtte og slitne i slutten. Kjøpte ikke så veldig mye, men litt nytt ble det jo. Jeg kan vise dere innkjøpet i eget innlegg imorgen eller på mandag, om dere vil det? Nå har jeg en rastlaus vennine som sitter her og vil ut en tur, vi snakkes mer imorgen :-)DAGEN I DAG

 • 22.05.2015 kl. 23:08

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kompis av Magne, han er fortsatt på besøk så jeg skal hente han nå straks. Vi gikk en tur innom og så en film som heter unknown med Liam Neeson, den er sååå bra! Har sett den rundt 7 ganger sikkert, og syns den er like bra enda. Syns det er ekstra kjekt når bare du vet hva som skjer, så spør jeg alltid "jaaa hva tror dere skjer nå da?.." Og de har alltid feil, noe som gjør det enda mer kjekkere :-) haha!

I morgen tidlig kjører vi som sakt til Stavanger på dagstur, kameraet er med så skal prøve å få knipset noen bilder til bloggen. Er bare et problem, og det er at alle de jeg reiser med hater å bli tatt bilde av.. men jeg skal nok klare det. Vi kjører kl09, som vil si at jeg må legge meg tidelig hvis jeg skal klare å komme meg opp. Vi snakkes imorgen!


 

Ready for the beach - my bikinis

 • 22.05.2015 kl. 14:00

Hei dere!

Nå som jeg har nevnt veldig mange ganger så nærmer sommeren seg, og på søndag er det en uke til jeg reiser til Rhodos. Jeg begynner å få alt på plass nå, er litt småting som trengs enda.. men slik er det vel alltid haha! På lørdag kjører jeg og noen venner til Stavanger, egentlig bare for moro skyld. Er et lite pluss at vi får tid til å shoppe da, selfølgelig. Alt stenger jo kl16 på lørdag siden det er pinseaften, så regner med at det er likt nede der? Så da tenkte vi at kl16 når det meste stenger, kan vi gå på kaien og spise! Resturanter osv stenger alltid litt senere. Jeg gleder meg, jeg elsker jo å flytte på meg og komme meg litt vekk.

Anyways.. tenkte jeg kunne vise dere bikiniene mine? Jeg syns hvertfall det er veldig kjekt å se på bikinier, haha. Er det noe jeg aldri blir lei av, så er det å shoppe bikinier. Du får jo bruk for de hver sommer, så for meg så går det ikke ann og bruke for mye penger på akkurat det. 


Elsker begge disse bikiniene, det er nok årets favoritter! Skal forresten få underdelen til bikinien til venstre, den var ikke kommet inn enda. 

Hvilken likte du best? En fin dag

 • 21.05.2015 kl. 01:12

Idag våknet jeg rundt 12-1300 tiden og det var kjekt å våkne til blå himmel og fint vær. Satt ute på terrassen litt før jobb, og det var såå utrolig varmt. Det var nesten litt trist at jeg måtte på jobb i det fine været, men slik er det noen ganger. Sommerfølelsen kommer bare mer og mer nå, og det er faktisk mindre enn to uker til Rhodos. Nå må jeg bare handle inn alt jeg trenger, for disse dagene kommer til å fly avgårde! Har fått kjøpt meg mange fine bikinier, mangler bare litt småting. Ifjor kjøpte jeg jo to victoria secret bikinier, og jeg klarte å miste de før Tyrkia.. og de er fortsatt ikke blitt funnet! Det er litt kjipt ja.

Nå skal jeg se dagens paradise episode, så er det opp imorgen tidelig til legen og deretter jobb! God natt søtinger :-) 

New in: Blonde shorts

 • 20.05.2015 kl. 14:13

Hei dere!

Nå har jeg fått meg helt splittert nytt design og header, syntes dette var mye finere. Generelt sett fordi fargene og alt var mye lysere, noe som er perfekt nå når det nærmer seg sommer. Var også veldig lei av den sidemenyen, så var deilig å få kategorier og arkiv helt opperst under headeren istedenfor :-)

I går før jobb gikk jeg og kjøpte en superfin blonde shorts, også perfekt nå mot sommeren. Elsker at den kan bli brukt som high waist! Kjøpte meg en veldig lik ifjor fra Zara, men den ble brukt litt vel mye og er nå veldig slitt og stygg.. hehe. Nå må jeg raske meg, skal snart på jobb! Vi seees
Lately

 • 14.05.2015 kl. 16:42

Nå sitter jeg nydusjet og godt plantet i sengen, det er forresten helt fantastisk vær ute idag! Tenkte vi skulle grille om litt, jeg elsker virkelig grillmat. Hvertfall når det er fint vær og du kan sitte ute og spise, DA får jeg sommerfølelse. I dag har jeg jo fri fra jobb, men imorgen er det jobb igjen. Var deilig å sove lenge idag, la oss ikke så altfor sent igår heller. Åh!! det nærmer seg til Rhodos nå, 2 uker ca ligger jeg med bassenget eller stranden og tar livet helt med ro :-) Jeg gleeder meg! Er fast bestemt på å ta masse bilder, det er jo så kjekt å se på etter turen. 

In love with my new black coat

 • 13.05.2015 kl. 14:52

Hei dere!

I går var det nattåpent på senteret, som vil si at jeg sluttet på jobb kl00 og fikk ikke blogget etterpå. Skal på jobb nå straks, men ville slenge inn et innlegg først. I går før jobb gikk jeg litt rundt og kikket og kjøpte meg en deilig jakke. Den er veldig tynn, noe som passer perfekt med tanke på at temperaturen bare blir varmere og varmere fremover nå (håper jeg). Har lett lenge etter en slik lang jakke, ønsker meg også i hvit eller beige, men det fant jeg ikke. En vellykket feiring

 • 10.05.2015 kl. 21:48

Hei dere!

Jeg vil begynne med å si at jeg bestod oppkjøringen på fredag, så nå har jeg lappen! Endelig, trodde faktisk jeg skulle stryke med tanke på at jeg var så stresset! Har blitt en del kjøring i det siste, med tanke på at det er helg har jeg kjørt rundt på venner og familie. 

I dag ble lillesøsteren min konfirmert, det ble en utrolig vellykket feiring. Vi fikk fint vær og blå himmel, noe som passet perfekt siden vi leide lokal nede med sjøen. Vi hadde quiz og klokken ble plutselig 19.00, med andre ord hadde vi det så kjekt at ingen kom på å sjekke klokken! hehe. I morgen er det tidelig opp på jobb, så det blir nok en tidelig kveld på oss ikveld. Kjenner jeg er helt utslitt og gleder meg til å sove :-)


Alle fikk hver sin cupcake, de var helt fantastisk gode og ser jo super søte ut i tillegg. Tok ikke lang tid før den var spist opp, haha!


Favoritter fra nelly

 • 04.05.2015 kl. 22:35

Hei dere!

I dag våknet vi rundt 12 tiden og gikk rett ned og laget frokost. Senere bestilte vi krabbe, det er jo faktisk noe av det beste Magne får! Jeg blir bare mindre og mindre fan av det, med tanke på at jeg alltid får skall i maten min, haha. I morgen skal jeg på jobb og personalmøte, så nå gjelder det å lade opp mest mulig energi. Har vært utrolig sliten og trøtt i hele dag, nå tenker jeg å ta meg et bad før jeg tar kveld :-) 

Nå er det ikke lenge til Rhodos, og jeg elsker jo å kle meg fint på ferie. Ingenting er kjekkere enn å pynte seg skikkelig på kveldene i fint og varmt vær! Klikket meg innom nelly, og de har fått inn så mange fine skatter. Må nok bestille hjem noe av det, likte veldig godt den beige kjolen, paljett shortsen, vesken og klokken.Hvitt sett HER - Playsuit HER - Beige kjole HER


Gul shorts HER - Hvit shorts med blonde detaljer HER - Blush shorts med paljetter HER Hvit klokke HER - Svarte solbriller HER - Marc Jacobs veske HER

Siden sist

 • 03.05.2015 kl. 18:51

Hei dere! Jeg har ikke hatt tid til å blogge i det siste, har faktisk vært veldig opptatt hver dag denne uken. Kjøretimer, jobb, selskaper, venner, familie, konfirmasjoner og mye annet. Nå er vi jo i allerede i mai og jeg elsker det. Et skritt nærmere sommeren, og ikke minst Rhodos i slutten av måneden. I dag var jeg og Magne i konfirmasjon, begge er utslitte og klar for å slappe av resten av dagen. 

Første mai var meg, Magne og en kompis på Sebastian's og spiste. Det var helt blå himmel og da er det ingenting annet som frister enn å gå på kaien å spise, haha! Spiste også årets første softis, den beste iskremen som finnes.Ha en fin kveld videre 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no