DAGENS ANTREKK

  • 21.06.2017 kl. 19:01Kjole BIKBOK - Jakke MONKI - Solbriller ASOS


· I DAG ER DU FIN HAUGESUND ·

Hei dere! Når jeg våknet i dag ble jeg helt sjokkert, det var jo så flott vær! Det var faktisk ganske morsomt, fordi jeg hadde planlagt å kjøre og ta en halvtimes tid i solarium. Det trengte jeg jammen meg ikke - herlig! Da begynte min dag ute på terrassen istedenfor. Etter en time i solen ute hadde jeg time hos frisøren, øyenbrynene mine trengte virkelig å få stelt seg litt. Da ble det farging og voksing, nå kan jeg føle meg litt fresh uten sminke også.

Ellers så er planen for i kveld å pakke litt, forhåpentligvis - jeg ender alltid opp med å pakke timer før vi faktisk reiser. Haha det er så typisk meg! Mange av de jeg skal reise med er ferdige å pakke og har vært det i flere dager, altså what? Skjønner ikke at folk klarer være så tidelig ute med det der. Etterpå skal jeg på besøk til tanten min, hun spurte om jeg ville farge hår og bryn på henne i dag. Koselig, håper alle får en fin onsdag videre ♥

NY REISE BESTILT!

  • 19.06.2017 kl. 23:03· FINALLY HOLIDAYYY! ·

I dag er første dag i ferien min, såå deilig. Vi reiser ikke til Bulgaria før torsdag kveld, noe som betyr at jeg får god tid til å pakke og kjøpe inn ting som jeg trenger. Kjenner jeg er så klar for å komme meg til varmere strøk, krysser fingrene for at vi får bra vær hele tiden - haha. Vi reiser med hele siden til pappa, pluss samboeren min og en venninne av søsteren min. Jeg tror faktisk aldri vi har reist så mange på en gang før! Det blir så kjekt og jeg er sikker på at en uke kommer til å føles for lite. Vi pleier alltid å være to uker, derfor kommer det til å bli merkelig å dra etter en uke. 

Heldigvis, så har vi nettopp bestilt en ny tur. Etterpå er det Malaga som står for tur, har hørt så masse skryt om denne plassen. Dette blir en jentetur med shopping, sol, opplevelser og god mat - yey! Kamera blir selfølgelig med meg begge plasser, er det noe jeg elsker så er det å knipse bilder når jeg er ute og reiser. Så kjekt å se tilbake på, bildene i dette innlegget er fra Rhodos 2015 ♥ Skal du noe kjekt denne sommeren?


Sjokolade cupcakes - Oppskrift

  • 18.06.2017 kl. 13:13

TIL CA 15 MUFFINS TRENGER DU :

100 g smør ♥ 1 dl kakao ♥ 2 egg ♥ 3 dl sukker ♥ 4,5 dl hvetemel ♥ 2 ts bakepulver ♥ 1 dl melk ♥ Sjokolade ♥ 2 ts vaniljeekstrakt

TIL TOPPINGEN TRENGER DU :

250 g smør ♥ 100 g kakao ♥ 1 dl helmelk ♥ 800-900 g melis

Slik gjør du - Først begynner du med å smelte smøret, deretter blander du med kakaoen slik at den løser seg opp. Skill eggene og bland eggeplommene med sukker og sjokoladesmøret, bland dette sammen med vaniljen. Sikt mel og bakepulver og bland litt etter litt med melken. Pisk eggehvitene til det blir stivt og skummete, vend deretter dette inn i deigen til slutt. Til slutt skjærte jeg opp litt sjokolade og la dette i røren, da får du gode sjokoladebiter i muffinsene - de blir også mer saftigere. Del røren i papirformer og fyll 2/3 fulle, sett ovnen på 180 grader og la steke i 12-15 minutter. 

Sjokoladekremen - Pisk smøret, kakaoen og litt av melisen luftig. Tilsett melk og resten av melisen, når alt er godt blandet sammen pisker du i 3-4 minutter til slik at du får eg god og luftig sjokoladekrem. Nyyyt! 

BARE EN DAG IGJEN

  • 16.06.2017 kl. 21:10

· EN GOD START PÅ HELGEN ·

Hei dere! Fredagen min staret med et lite besøk hos frisøren min, ah herlig! Jeg har i flere år tatt straight & shine, noe som gjør at håret ditt holdes rett helt til det vokser ut igjen, det demper også brusete hår. Dette er genialt for meg som har naturlig fall i håret! Neste uke reiser vi som sakt til varmere strøk og da er det greit å ha dette gjort. Da slipper jeg å irritere meg over de små krøllene som titter frem når jeg kommer opp fra bassenget. Dette kan jeg så absolutt anbefale til deg som bruker masse tid på å rette håret. Det er litt kostbart, men uten tvil verdt hver eneste krone. Jeg kan lage et eget innlegg om dette, kunne det vært noe? 

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en kveldsvakt på jobb, i morgen er min siste dag på jobb - så er det feriee!! Vi reiser som sakt til Bulgaria i en uke og nå holder vi på å bestille tur nummer to. Så mye å se frem til, for meg som elsker å reise er dette noe jeg virkelig ser frem til. God helg folkens ♥kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no