MY VERY FIRST MAC LIPSTICK

  • 28.08.2015 kl. 14:36

Hei dere!

I går var meg og Magne en tur på senteret for å finne noen gode og fine joggesko til meg, men fant ingen som falt i smak. Trenger noen sko til å jobbe i, på jobb går jeg jo rundt i flere timer og da nytter det ikke med ballerinasko. Har fått sinnsykt vondt i ryggen i det siste, noe jeg tror kan skyldes det. Må nok gå innom noen butikker i dag også, gjerne gi beskjed om du vet om noen sko som er gode å gå i! Men, siden det ikke ble noen sko på meg i går kjøpte jeg meg min aller første mac leppestift. Har hørt masse skryt om de og da sier det seg selv at jeg må prøve en ut. Fikk også nettopp pakke i posten fra Nelly, kan vise dere det en annen dag.

I kveld har Bølgen premiere forresten! Meg, Magne og et vennepar skal se den, jeg gleder meg ihel. Syns den ser så bra ut, i tillegg har den bare fått gode terningskast. I morgen er det jobb igjen, har hatt fri i to dager nå. Så får jeg se hva jeg finner på etterpå :-) Vi snakkes.
TAKE ME BACK TO PARADISE

  • 21.08.2015 kl. 18:45

Hei! I dag er jeg altså syk, noe som er utrolig kjipt siden det er helg. Var veldig dårlig på onsdag og torsdagsmorgen, men så ble det bedre utover dagen! Men i dag har det faktisk blitt verre, håper på at jeg er helt frisk til i morgen. Når jeg er syk så kjeder jeg meg alltid like mye, så dagene mine går da ut på å bla gjennom gamle bilder. Nå har jeg mimret helt sinnsykt fra Rhodos turen vår i Juni og savnet er ikke akkurat lite. Vi har faktisk vurdert om vi skal bestille oss en ny reise til september, jeg elsker å reise og går aldri lei. Nedenfor har dere hvertfall en kollasj med litt forskjellige bilder fra turen, bildene er tatt med mobilen forresten! Kvaliteten var ikke helt fantastisk, men det får bare være.Throwback to Rhodos 2015LONG TIME NO SEE

  • 13.08.2015 kl. 17:30

Hei!

Nå er det neesten en hel måned siden sist innlegg, har vært veldig opptatt i det siste. Mye jobbing, bursdager og andre avtaler. Da har bloggen automatisk blitt lagt til siden, men nå skal jeg prøve å skjerpe meg litt igjen! Nå begynner jeg øyeblikk på jobb, det er forresten nattåpent i dag. Noe som betyr at jeg ikke er ferdig før kl00, men så har jeg fri imorgen da. Det har vært helt nydelig vær i dag, har kost meg ute med bær og vaniljesaus. Krysser fingrene for at det er like fint i morgen. Kanskje vi tar oss en båttur eller noe slikt? Nå må jeg raske meg, vi snakkes mer i morgen :-)
kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no