VI HAR KJØPT OSS LEILIGHET!

  • 01.10.2015 kl. 01:13

Hei dere!

Ja du leste rett, for rundt en uke siden skrev meg og Magne under på vår splitter nye leilighet. Dere aner ikke hvor spente vi er, jeg klarer så vidt å vente. Leiligheten ligger veldig sentralt og rett ved siden av min jobb, noe som passer meg midt i blinken. Kanskje jeg slipper å kjøpe meg bil til og med, ikke verst. De begynner å bygge leiligheten nå straks, stort pluss at de er helt nye. Vi får være med på å bestemme det meste innvendig, farger på vegger og gulv, kjøkken, bad .. you name it. Dette blir helt fantastisk! De skal være ferdig sommeren 2016, krysser fingrene for at tiden flyr av gårde. Jeg vil egentlig bare komme meg ut nå med en gang, er så gira haha. Venner og kollegaer venter allerede på innflyttningsfest, så de får bare raske seg :-)


Slengte med litt inspirasjon! Som dere ser er jeg veldig glad i beige og gull detaljer. Er lei av sølv og grått, liker litt varmere farger.

KAKAO MED MINI MARSHMALLOWS

  • 16.09.2015 kl. 13:53

Hei!

I dag er jeg ikke helt i form, så måtte være hjemme fra jobb. Utrolig kjedelig, jeg blir så rastlaus av å sitte inne helt alene i flere timer. Heldigvis kommer Magne hjem fra fisketur i 1700 tiden! Har vondt i halsen også, da er det alltid godt med en varm kopp med kakao eller te. I dag ble det kakao og da tenkte jeg å vise dere hva jeg har brukt oppi. Den er hvertfall sinnsykt god, jeg er nok ikke den første som har prøvd ut dette da men. 

Dette trenger du:

♥ Rett i koppen kakao

♥ Mini marshmallows

♥ Sjokolade saus

DAGSTUR TIL SVERIGE OG OSLO

  • 11.09.2015 kl. 21:29

Hei!

Nå er jeg hjemme fra jobb og sitter her og ser på norske talenter, det er såå morsomt og koselig. I morgen er det på jobb igjen kl10 til 18, såå skal det bli deilig med helg! Tenkte jeg like greit kunne dele bildene fra i går med dere nå, sitter jo så godt plantet i sofaen uansett. 

Vi hadde det så sinnsykt kjekt i går, elsker å komme meg litt vekk noen ganger. Det var en veldig lang dag, men tiden gikk altfor raskt. Fikk kjøpt en del klær, men mest snop og annet dill dall fra Sverige. Kan prøve å få postet innkjøpet i eget innlegg raskest mulig. YESTERDAYS OUTFIT

  • 11.09.2015 kl. 13:04

Hei!

I går tok meg og Magne en dagstur til Oslo, da tok vi fly kl07 og var hjemme kl03 på natten. Grunnen var fordi Magne skulle hente seg ny bil nær Moss, så da kunne vi like greit gå innom Oslo sentrum for å kose oss litt ekstra. Vi gikk også innom Sverige og hamstret inn masse godt, haha! Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av antrekket nå, så kommer bilder fra hva vi gjorde på senere eller i morgen :-) Alt i alt så var det en utrolig koselig tur, vi hadde det så morsomt. Bilturen hjem var jo nesten det beste da, i slutten ble begge litt overtrøtte og sang for full hals.. haha uff det hørtes virkelig ikke bra ut.
WHATS IN MY PURSE

  • 04.09.2015 kl. 22:20/ Parfyme / Solbriller (får nok ikke bruk for de mye lenger) /
/ Bodylotion er et must! / Leppestift / h&m skilt /
/ Ørepropper / Mac pudder / Mobil / Deodorant /
/ Enda en leppestift / Strikk /

#iminveske

ALL BLACK

  • 04.09.2015 kl. 19:25

Hei!

Nå skal jeg straks ut å kjøpe litt småting til imorgen, som jeg nevnte skal jeg jo i 18års dag! Gleder meg, syns slik er så koselig. Etterpå skal vi gi vekk en kattunge, utrolig trist med tanke på at jeg har blitt glad i alle sammen. Det er forresten faren til Magne sin katt som har fått, ikke vår. Fått en del spørsmål om det, så nå slipper dere lure lenger haha! Fikk knipset noen raske bilder før jobb i går, hele antrekket var svart.. haha huff. Har blitt helt forelsket i denne skinnshortsen da, dødskul. Nå må jeg raske meg, vi snakkes :-)

IN LOVE WITH THIS SWEATER

  • 01.09.2015 kl. 21:53

Hei!

I dag var jeg på jobb fra 08-1600, deretter var det rett hjem for å slappe av og spare energi til i morgen. Da begynner jeg 09 og jobber til 16, skal prøve å få postet et innlegg etterpå. Blir lite blogging for tiden, denne uken jobber jeg hver dag utenom lørdag. Pluss at jeg har andre ting å gjøre også, men det forstår dere vel :-) På lørdag skal jeg forresten i 18års dag, gleeder meg! Det blir så bra, krysser fingrene for at været blir ok. Det er så mye kjekkere å gå ut når du slipper å stresse med paraply, haha!

Kjøpte forresten denne genseren for litt siden, eller.. min mor kjøpte den. Jeg klarte selvfølgelig å overtale henne til at jeg kunne få låne den når jeg ville, syns den var så enkel og fin. Hadde den på meg på jobb i dag men det ble aaltfor varmt, så da måtte jeg kjøpe meg en tshorte istedenfor. Jeg klarer sjelden å gå en hel jobbdag med cardigan eller genser, blir utrolig varmt i butikken (syns jeg)! From h&m 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no