Kvelden igår

 • 30.11.2014 kl. 19:33

Hei! Igår leide Magne tre filmer til oss, når han kom hjem så sa jeg at vi har sett to av filmene. Hukommelsen hans er ikke helt på topp, så da kjørte vi tilbake å byttet filmene i to andre. Jeg så the expendables for første gang, og den var jo braa! Jeg er jo veldig glad i action filmer, så da var den perfekt. Nå skal vi sette på The holiday filmen, den er såå koselig ♥ 


Fått helt dilla på SongPop spillet, ikke det at jeg er særlig god i det.. som dere ser ovenfor! Men det er super gøy, og jeg blir helt i hundre når det kommer en sang jeg kan! Haha.. 

Snakkes imorgen 😃

Julefilmene du må se

 • 29.11.2014 kl. 19:18


Hei! Julen er uten tvil den koseligste høytiden, noe som er med på å gjøre den så koselig er jo julefilmer. Tenkte jeg kunne tipse dere om noen fine julefilmer, jeg er utrolig glad i julefilmer. Favorittene er nok santa claus, askepott, home alone og the holiday. Veldig forskjellige filmer, men alle er bra på hver sin måte. Jeg får alltid julestemning når jeg ser de, noe som passer fint nå! Nå er jo meg og Magne alene hjemme, så nå blir det julefilmer i hele kveld ♥ 

Dagen idag

 • 29.11.2014 kl. 15:08

Hei og god morgen ♥ Må innrømme at jeg er veldig glad i sene morgener, når det er helg må det hvertfall være lov. Ikveld er meg og Magne alene hjemme her i huset, så da skal vi lage god mat, spise masse godt og sikkert se hundre filmer. Igår pyntet vi forresten til juul, og det er så koselig! Mamma er ikke glad i rød pynt, men det er jo det som er jul??? Så jeg klarte å overtale henne til litt rødt noen steder, thumps up for det 😃

Ha en fin lørdag!

Gårsdagens innkjøp 26.11.14

 • 27.11.2014 kl. 18:17

Hei! Glemte forresten å fortelle dere at vi var hos dyrelegen med pusen, det va vel i forgårs(?) Jeg er blitt så utrolig glad i den, så jeg ble livredd for at det kunne være noe farlig eller mer serriøst. Det gikk heldigvis veldig fint, og pusen begynner å komme seg nå! 

Over til noe annet, så gikk meg og Magne en tur på H&M igår. Er så masse fint i butikkene nå, men jeg skal snart til London så får klare å holde meg til januar. Det skal jeg nok klare.. haha. Magne er jo ikke så glad i shopping, så vi måtte sette oss ned og spise etterpå. Lurer på hvordan han skal klare London, når han så vidt klarte en butikk.. 

Nå må jeg ordne meg, vi skal på kino! Dum og dummere 2, han har mast om den i evigheter. Så nå skal jeg være super kjekk og være med, kanskje det kommer et lite innlegg senere ikveld etter kinoen. Snakkes ♥
Utrolig deilig nå når kulden kommer, og den er mye finere i virkeligheten! Fra H&M til 399,- 


Utrolig fin playsuit til kun 249,- fra H&M


Gull øyenskygge fra H&M til 99,-


Max Factor leppestift til 139,- fra H&M


Halvt års jubileum

 • 25.11.2014 kl. 21:35

Hei dere! Beklager for dårlig oppdatering den siste tiden, har vært veldig opptatt! Idag har meg og Magne halvt års jubileum, føler vi har vært sammen mye lengre. Med tanke på at vi er sammen hver dag, og at Magne sover hos meg hver dag. Tror ingen kjenner meg så godt som han ♥ Han overrasket meg med kake og roser nå etter jobb, og jeg blir alltid like overrasket og glad. Jeg kjøpte kakao og drops, på amundsen spesial. Han elsker jo kakao, men denne var ikke så velykket.. siden det var chilli smak i den! Jeg har aldri vært flink med gaver, så trenger virkelig tips til julegaver!


 

Koselig søndag

 • 23.11.2014 kl. 22:13

Hei dere 😃 Ikveld har vi vært på besøk hos farmor og farfar, kom nesten nettopp hjem. Der var også søskenbarnet mitt, og vi hadde så mye å snakke om! Hun har flyttet til Bergen, så jeg ser hun nesten aldri lengre. Var hvertfall utrolig kjekt å få snakket ut om alt og ingenting, så har vi bestemt at vi skal feire jul sammen! Det blir jo super koselig, da skal alle være hos farmor og farfar! Gleder meg allerede, syns juletidene er så kjekke og koselige. 

På vei hjem kjørte vi og kjøpte kinamat, så nå er jeg stappmett. Alle var jo sultne, så de ble ikke blide når jeg sa de måtte vente pga bloggbilder. Livet som blogger ♥ 
Julebord

 • 23.11.2014 kl. 15:54

Hei! Igår var jeg på på julebord med jobben, det var kjempe kjekt og en utrolig koselig plass! Masse musikk og morro, og ikke minst god mat. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder inne i lokalet, men fikk knipset noen få hos Anna. Vi lagde vår egen hjemmelaget Strawberry daiquiri, som faktisk ble vellykket ♥ 

Nå skal jeg vel egentlig bare slappe av resten av dagen, sammen med min kjæære. Vi er begge ganske trøtte og utslitte idag, så det blir en veldig rolig søndag! Kanskje jeg kommer med et nytt innlegg senere idag, snakkes! Ha en fin dag videre 😃
Shopping før julebord

 • 21.11.2014 kl. 21:20

Hei! Imorgen skal jeg jo på julebord med jobben, det blir såå gøy. Gleder meg! Idag har jeg vært på en liten shoppingrunde, kjøpt meg leppestift, lip liner, selvbruning, falske negler og vipper. Imorgen går jeg og noen andre fra jobb til Anna, for å gjøre oss klar sammen. Så vorsher vi litt der før vi går videre til julebord ♥ Det morsomme er at ingen på jobb vet noe om hvor vi skal eller hva vi skal. Alt vi vet er at noen plukker oss opp, og kjører oss dit vi skal. Det gjør det jo ekstra spennende! Skal få prøvd å tatt noen bilder hos Anna imorgen, må jo tenke på deree :-)


Kjøpte denne nyydelige blusen fra H&M til 249,- .. Den er mye finere i virkeligheten, min nye favoritt!
Et glemt tema

 • 21.11.2014 kl. 01:11

Hei! Noe jeg har glemt å fortelle er jo at jeg har fått meg en pus, og den er verdens søteste 😃 Dere så den vel kanskje i innlegget lengre nede? Men tenkte jeg kunne fortelle litt uansett. Fikk den 20.august, og har blitt så sinnsykt glad i den nå! Er litt løye at man kan bli glad i et kjæledyr på så kort tid. Jeg fikk jo pusen av faren til kjæresten, han hadde to katter som fikk 5 kattunger hver. Så jeg syns det var såå gøy og leke med hele gjengen! Så klarte jeg å smiske meg til å få min egen med hjem. 

Vi har jo hund også, golden retriever. I begynnelsen kunne de ikke være i samme rom, tror de syns det var litt uvant å bo sammen. Nå går det faktisk veldig bra, de leker sammen, sover sammen, koser seg. En morgen kom jeg ned og så pusen som lekte med halen til hunden, og jeg syns det var så sjønt. Jeg er jo en skikkelig dyreelsker, så hjertet mitt smeltet ♥ hehe..
♥ ♥ ♥

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

 • 19.11.2014 kl. 18:51

Hei dere! Da var jeg ferdig med å stelle meg, og klar for kino kl21 😃 Er premiere på Mockingjay part 1 idag, og da må selfølgelig meg og Eline ta turen, så glad som vi er i kino! Det er jo så koselig ♥ Idag er jeg faktisk på topplisten i hele Norge, 192 og 145ene plass, woho! Ikke verst til å ha blogget i en uke, eller hva? 
Whats in my makeup bag

 • 18.11.2014 kl. 19:35


Ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 18.11.2014 kl. 16:01

- Jeg er utrolig sta, må alltid ha viljen min. Får jeg ikke viljen min, kan jeg bli pottesur og sutre i flere timer. Det har nok de aller nærmeste merket!

- Jeg trives veldig godt i eget selskap, noen dager er bare slik at jeg vil være alene. Kan godt si til venner at jeg ikke orker å finne på noe idag, fordi jeg innerst inne bare vil være helt alene. Høre på musikk, se filmer, serier og daffe skikkelig av.

- Jeg elsker å pynte meg, syns det er så gøy å føle seg "pen". Elsker å bruke flere timer på å ordne meg, ha god tid og ikke stresse. Da blir alt så mye mer velykket. Nå til helgen skal jeg på julebord, og en av tingene jeg gleder meg masse til er timene før. Så jeg kan pynte meg skikkelig og føle meg konfortabel.

- Jeg elsker unger og kunne godt tenkt meg å jobbe i barnehage, slik at jeg kan være nær unger. Syns de er så sjønne, og gleder meg til jeg en dag får min egen ♥

- Elsker også eldre mennesker, syns de er super koselige. (Noen av de hvertfall.. hehe) De er også så lette og snakke med, har hendt mange ganger at eldre kunder på jobb begynner å snakke om alt mulig, så kan vi stå der å le og snakke lenge.

- Jeg elsker å reise, det er nok kanskje det kjekkeste jeg vet om? Spiller vel egentlig ikke så stor rolle hvor, syns bare det er så kjekt å komme seg bort litt, oppleve nye ting, lage nye minner osv. Magne bestilte jo London tur til oss i Januar, og jeg blee så glad! Ikke bare at det er masse shopping, det blir jo skikkelig kvalitetstid med den aller beste ♥ - Jeg er veldig glad i å ta bilder, med venner, familie, kjæresten. Får ofte høre av venner "årh, du skal alltid ta så masse bilder". Syns bare det er kjekt å ta bilder, så se tilbake på dem måneder og år etterpå. Forrige uke gikk jeg gjennom gamle bilder, og det var bilder fra dager jeg ikke en gang husket. Derfor, tar jeg bilder. 

- Akkurat nå, så går jeg ikke på skole. Jeg sluttet på skolen ifjor, et halvt år på 1vgs, så klarte jeg ikke mer. Har jo lenge slitt med kyssesyken, ME, og på toppen av alt så fikk jeg lavt jernlag. Jeg var rett og slett tom for energi, og hadde ingen motivasjon. Hvordan skal jeg klare å fullføre 2 år med skole, og 2 år i lære, uten noen form for motivasjon? Er så mange som tror jeg ikke gidder, at jeg er lat. Jeg blir så provesert, fordi det er ikke tilfelle i det hele tatt. Jeg har slitt lenge, og går på tabletter daglig for å få mer energi. Håper jo på at det blir bedre snart, fordi det sliter virkelig på en person..  

- Har gått på utrolig mye forskjellig i løpet av oppveksten min; Selskapsdans, kor, svømming, cheerleading, fotball og håndball. 

- Jeg er veldig mobilavhengig. Hører det veldig ofte, er på mobilen hele tiden. Må ha mobilen med meg overalt, får helt panikk om jeg ikke finner den. Har hatt 3 iphoner på 2(?) år, så har blitt veldig paranoid angående det. Må alltid sjekke at den er der.  

- Jeg er en utrolig rotete person. Har jeg det travelt før jobb, og jeg ikke finner ut hva jeg skal ha på meg. Kaster jeg hele klesskapet mitt på gulvet, så lar jeg det ligge til imorgen. Så orker jeg ikke ta det neste dag, og sånn holder det på i 2 uker kanskje.  

- Jeg ELSKER Billys pan pizza, det er faktisk noe av det beste jeg får.. haha.


Gårsdagen: Båttur til Røvær

 • 17.11.2014 kl. 16:05

Hei dere! Igår sto vi opp kl11.30 og kjørte med båt til Røvær. Var veldig lite folk der nå når det er så kaldt, så vi må ta turen tilbake i sommer! Var hvertfall utrolig koselig, eneste som var åpent var et hotell. Så vi gikk der og fikk oss en kopp med te og kaffe 😃 Veien hjem var helt forferdelig, Magne elsker jo fart og morro så dere forstår vel kanskje hva jeg mener? Var store bølger, og han kjørte rett inn i dem, med vilje. Dere skulle hørt hvordan jeg skrek, haha.. 

Vi var tilbake i 1600 tiden, da skulle jeg og Magne på middag til foreldrene hans. Moren hans er utrolig flink til å lage mat, så vi fikk super god kalkun! Da vi kom hjem var det rett i sengen og legge seg, var så sliten og trøtt. Hadde ingen krefter igjen, så det er grunnen for at jeg ikke blogget igår. 
Bath time

 • 15.11.2014 kl. 18:59

Hei dere! Idag tok jeg meg tid til et herlig bad, gjorde det litt ekstra koselig med å tenne lys. Nå slapper jeg skikkelig av, og sitter godt plantet i sengen med morgenkåpen på. Skal ta meg en tur bort til farmor og farfar senere, en stund siden jeg har sett de nå. Ha en fin kveld videre, så snakkes vi imorgen ♥
Throwback Kemer 2014

 • 15.11.2014 kl. 15:09

Hei! Var jo i Kemer i sommer, og det var en utrolig kjekk plass å reise til. Vi var der i to uker, og det var fint vær hele tiden. Hotellet vi bodde på heter fame residence, sinnsykt fint og ikke minst stort! Stranden ligger rett nedenfor hotellet, noe som er veldig greit. Vi var bare med stranden to dager, jeg er en person som trives best med bassenget. Den ene dagen hvor vi faktisk skulle ned til stranden, ble alle helt hysteriske fordi de mente at de hadde sett haier innforbi nettet. Det var dukkere under vann for å lete etter de, og jeg som har SÅ stor skrekk for haier, feiget ut og gikk til bassenge.. haha. 

Nattklubbene ligger rett vesiden av hotellet, aura club, crystal club osv osv. Så er det jo en gågate med masse shopping og resturanter, tok bare 5min å gå. Så thumps up for det! Har lagt litt kollasjer nedenfor, der jeg beskriver de forskjellige bildene 😃 
1 og 2 - På flyet og flyplassen. 3 - På hotellet vi bodde på hadde de en papegøye! 4 - Etter en lang dag med shopping, gjorde det seg med riktig god junkfood etterpå, hehe. 5 - Det tradisjonelle "jeg ligger og soler meg, bilde" .. 6 - Haha ler når jeg ser på dette bilde, hadde såå mye utvalg av mat med all inclusive! men Eline holdt seg til spagetti og ketchup hver dag. 


3 - Mamma klarte jo å forstue foten, så vi fikk spesialbehandling og kom først inn på flyet. 4 - Bilde tatt før photoshooten, kan legge ut noen bilder fra photoshooten hvis det er ønskelig. 5 - Aura club, var så stas når vi fikk fyrverkeri. 7 - LEON, ååh så festelig plass! Var så mye morro og gøy, anbefales! Er kjekkest på kvelden selfølgelig ;) 


2 - Aura club. 3 - Eline tok tattoo, se så kul den ble! Hadde bestemt meg for å ta jeg også, men så feiget jeg ut rett før.. jeg med sprøyteskrekk kunne hvertfall ikke klart det! 
4 og 5 - Aura club, ene gangen vi gikk der var det skumparty!  6 - Hotellet. 7 - Ble såå lykkelig da vi fant mcdonalds i Kemer

 Har du vært i Kemer?

Off to work

 • 14.11.2014 kl. 07:58

Hei hei! Nå har jeg stått opp og er klar for jobb, klarte faktisk å stå opp idag uten klaging. Jobber til 1600, så skal jeg rett hjem og se den nye episoden fra the vampire diaries, elsker den serien! Anbefales. Så langt har jeg planlagt dagen min, får se hva jeg tar meg til etterpå. Snakkes ♥

Dagen idag

 • 13.11.2014 kl. 21:22

Hei! Idag sto jeg opp kl1600, ble veldig sent igår (hehe). Så filmen Divergent, og plutselig ble det veeldig sent. Har fått meg en dårlig uvane med å se film før jeg legger meg, og når filmen varer i 2 timer så blir det sent. Jeg kan innrømme at jeg er et lite nattdyr, sover på dagen og er våken på natten. Det er jo veldig kjedelig, med tanke på at dagen blir over på 1-2-3, så det må jeg endre på. Siden det ble så sent, gikk vi på MM og spiste sen frokost.. Idag åpnet det en ny godteributikk her i Haugesund. Da sier det seg selv at meg og Magne, som elsker snop gikk for å kjøpe oss noe godt. Gikk et par hundre i snop, så nå skal vi kose oss! ♥♥
Haha, her kan dere altså se hvor full vesken min var av snop.. skikkelig godtemons
Så var Magne så snill og kjøpte en nydelig strikkegenser til meg, fra Ginatricot til 299,- 
Må fortelle dere historien her, jeg prøvde den på og sa jeg ville tenke på det, så om han kunne legge den av for meg mens jeg skiftet. Så kommer jeg ut av prøverommet, og der står han med en Ginatricot pose i hendene..
Throwback London 2013

 • 13.11.2014 kl. 16:29

Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om London, var jo der sommeren 2013! Var der i fem dager, og det var vel egentlig nok? Med tanke på at vi fikk oppleve det vi ville. Hadde selfølgelig ikke hatt noe problem med å være lengre. Vi bodde på Trafalgar hotel, og det var sinnsykt fint! Rommene var kjempefine, eneste negative var at det var en dobbelseng og en sofaseng. Så det ble litt diskusjon om hvem som skulle ligge i hvilken seng, hehe. Siden dette ble et problem, så fikk vi gratis frokost hver dag! Og det kunne vi da ikke klage på, pannekaker, vafler, skikkelig luksus. På toppen av hotellet var det en nydelig resturant, med DEN utsikten! 

Så må jeg jo nevne shoppingen, det var jo butikker overalt. Jeg ble helt forelsket i Victoria Secret, var jo såå mye fint. Så vil jeg anbefale Carnaby Street, til dere som skal reise til London en gang. Super koselig gate, med masse søte små butikker og cafeer. Vi gikk også på We Will Rock You, musikalen. Den var så bra, angrer ikke et sekund på at vi opplevde det! La godt merke til hvor strengt det var, angående å filme og ta bilder. Vaktene ble rasende, og sendte de som gjorde det ut av salen.  
Her ser dere utsikten fra resturanten på hotellet, bildet er tatt av Thomas.Har du noen gang vært i London? 😃

Nelly favoritter

 • 12.11.2014 kl. 23:15

Hei! En av mine favoritt nettsider er definitift Nelly.com, finner alltid noe fristende. Kan sitte i timersvis og kikke, og går aldri lei. Anyways, nå nærmer det seg jul! Som også betyr at det er mye som skjer, og da liker jeg og ha antrekkene klare. Skal på julebord snart med jobben, og da er det viktig og ha en fin kjole på plass ♥ Jeg som er under 18år kan ikke netthandle med kortet mitt.. det fine er at nelly har postoppkrav! så da kan du betale kontant eller med kort når du henter pakken, supert 😃 Tenkte jeg kunne vise dere noen av favorittene mine:
Topp og skjørt HER - Vinrød kjole HER - Svart kjole HER 


Svart og sølv kjole HER - Rød kjole HER - Gull kjole HER
Sølv kjole HER - Mørkeblå kjole HER - Grå kjole HER


Svart kjole med åpen rygg HER - Kjole med gulldetaljer HER - Svart basic kjole HER 
Høyhælte sko med glitter HER - Svarte basic HER - Svarte pumps HER

Inspirasjon

 • 12.11.2014 kl. 14:54
Here we go again

 • 11.11.2014 kl. 22:24

Hei! Nå er jeg altså tilbake med bloggingen, vet egentlig ikke hvorfor (?) savnet vel bare det å få feedback på det jeg poster og deler, og så var det jo gøy når bloggmotivasjonen var på topp. Tenkte jeg kunne lage et par innlegg om hva jeg har opplevd siden sist, som feks London og Tyrkia. Har jo gjort så mye forskjellig, men siden jeg ikke hadde bloggen å tenke på, så er det meste bare mobilbilder..

Siden sist har jeg:

- Fylt 17 år

- Fått meg kjæresteee, er så lykkelig 

- Øvelseskjørt masse, blir faktisk ekstremt skuffet om jeg ikke består oppkjøringen i april. Dere aner ikke hvor mange turer jeg, kjæresten og mamma har kjørt, spontanturer midt på kvelden/natta i 3-4 timer, flere ganger i uken.. haha? Høres ut som jeg har verdens kjedeligeste liv, som kjører bil i flere timer daglig. Frivillig. 

- Vært i London, kan lage eget innlegg om dette.

- Selena Gomez konsert i Oslo, var såå bra! Eneste negative var at det var to små jenter som sto og skubbet borti meg og Eline gjennom hele konserten, og det verste var at de gjorde det med vilje. Har ikke ord for hvor pissed vi ble, ha ha 

- Vært i Tyrkia to ganger, kan lage eget innlegg om dette.

- Kjærestetur til Stavanger

- Vennetur til Gatebil/Rudskogen 2014

- Jobbet (h&m)

- Hytteturer

- Osv osv ...


kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no