Godt nyttår

 • 31.12.2014 kl. 18:42

Heeei! Nå har jeg det veldig travelt, har vært stresset i nesten hele dag. Jeg og Magne blir snart hentet, så er det tid for feiring! Gleder meg, dette blir kjekt 😃 Fikk knipset noen få bilder nå nettopp, og siden jeg ikke blogget noe særlig igår så ville jeg skrive et lite innlegg før jeg går. Dere må hvertfall ha en super feiring, alle sammen! Så snakkes vi imorgen.
Topp fra nelly.com

GASTROSKOPI - JEG HAR SVELGET SLANGEN

 • 30.12.2014 kl. 16:33

Hei! Grunnen til null blogging igår er pga jobb, så rett etter jobb kjørte vi til farmor og farfar. Vi ble sittende en stund, og i det vi var hjemme måtte jeg rett å legge meg. Nemlig fordi idag tidelig var jeg på sykehuset og skulle svelge slangen. Jeg har bare en ting å si, jeg er såå glad for at det er endelig over. Har grudd meg i en uke nå, jeg har virkelig en stor skrekk for sykehus, legebesøk, sprøyter osv .. Tenkte jeg kunne fortelle litt hva som skjedde, iallefall det jeg husker fra "opplevelsen". 

Satt på venterommet i rundt 15 min (?), på den tiden der satt jeg på mobilen! Så jeg slapp å tenke på hva jeg egentlig skulle gjøre, så plutselig ropte de navnet mitt og jeg ble helt skjelven. Sykepleieren satt seg ned med meg, og fortalte steg for steg hva som skulle skje. Så sprayet hun noe bedøvendes ned i halsen på meg, og jeg følte hele tungen min hovnet opp og ble helt våt! Haha herregud, ler litt når jeg tenker på det. Videre gidde hun med noe beroligende, siden hun merket at jeg var så skjelven og redd. Nå husker jeg egentlig ikke hvordan det begynte, husker liksom ikke at de har tatt slangen ned i halsen på meg. Når slangen da var nede i magen, husker jeg at jeg fikk store brekninger og fikk panikk med tanke på at jeg ikke kunne ta slangen ut, som da førte til at jeg fikk problemer med å puste. De forklarte jo tydelig at jeg måtte puste med nesen, men jeg var jo helt i min egen verden. Litt etterpå fant de ut at de skulle ta en prøve av tarmen min, så da tok de frem enda en liten "slange". Da fikk jeg jo enda mer panikk, men da sa jeg til meg selv at jeg måtte holde roen, ellers ville dette bare blir verre for meg selv. Dette gikk egentlig helt fint, helt til de da skulle dra slangen opp igjen. Da kjente jeg liksom at noe beveget seg der nede, og skal innrømme det at tårene trillet. Alt i alt så var det en utrolig ubehagelig undersøkelse, og jeg hadde aldri klart det uten beroligende. 

Jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det, og fikk det unnagjort. Legen og sykepleierne var utrolig flinke, og det hadde nok godt mye verre uten deres "støtte". Jeg får svar på prøvene om et par uker, så får jeg bare håpe de ikke fant noe 😃 Og hvis du skal gjøre denne samme undersøkelsen, alt jeg kan si er at det ikke gjør vondt, men litt ubehag må du forbrede deg på! What did I get for christmas

 • 28.12.2014 kl. 16:32

Hei! Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg fikk til jul i år? Fikk så masse forskjellig, og ikke minst utrolig masse fint! Jeg er hvertfall super fornøyd med årets gaver 😃 Jeg har jo forsatt ikke laget et innlegg med bilder fra julaften, men det kan jeg komme med senere! Vi tok jo faktisk masse bilder hele gjengen, haha. Alt i alt så var det en kanon feiring!


Kamera og kameraholder.


Litt forskjellig fra Victoria's secret.


Litt forskjellig, masse fint til rommet ♥


Lacoste parfyme, lukter utrolig godt!


Jeg ble helt forelsket i dette settet, se så fint! Fra Firkløveren.
Haha, dødskul parfyme! Så luktet den godt i tillegg. 
London tur og ring, fra den aller beste gutten ♥ Så fikk jeg spørsmål om det er ekte diamanter, og ja det er det. 


Mens jeg holdt på med dette, ble det litt rot rundt omkring. Det syns jo denne lille var såå gøy, måtte bare knipse et bilde her. Verdens søteste pus ♥ Nå må jeg raske meg, som jeg nevnte skal vi på familiemiddag. Snakkes senere eller i morgen! 

Red nails for new years eve

 • 28.12.2014 kl. 11:55

Hei dere ♥ Nå er det snart nyttår, og da er det ofte kjekt å pynte seg litt ekstra. Jeg har selv tatt meg tid til røde lekre negler, syns det er så kjekt med fine negler. Det er jo det perfekte tilbehøret. Det er en to-pakning, en vanlig rød og en rød glitter neglelakk, begge følger med. Jeg tok vanlig rød på alle neglene, så tok jeg glitter på noen få. Neglelakken finnes i mange andre farger, så jeg vurderer sterkt å kjøpe inn flere. Den er fra H&M og koster bare 39,50,- 

- Dagens antrekk -

 • 27.12.2014 kl. 18:14

Hei! Idag våknet jeg vel rundt 12 tiden, tror jeg? Så var det rett på badet for å ordne meg, hadde så masse jeg måtte få gjort idag. Var endel ting jeg måtte bytte, med tanke på at det ikke passet. Så fikk jeg levert inn ringen min, så den er ferdig etter nyttår. Trist at jeg må vente så lenge før jeg får brukt den! Men det må nå til 😃 Nå er vi hjemme og skal lage oss noe god mat, så får vi se hva det blir til etterpå. Imorgen er det familiemiddag hos onkelen og tanten min, det blir koselig! Neste uke er det jobb, så blir nok ikke masse blogging. 

Movie night

 • 26.12.2014 kl. 21:13

Hei deree! Nå har vi nettopp spist pizzabakeren, og er klar for film. Vi gikk og leide tre forskjellige filmer, haha det har vel egentlig blitt en tradisjon å leie filmer i helgene. Jeg er jo så glad i filmer, og det samme er mamma og Magne. Så vi er en liten trekløver der 😅 Imorgen tidelig må jeg ta turen ut, ringen jeg fikk av Magne er litt for stor. Så må få fikset den, slik at jeg kan bruke den raskest mulig.. ♥ Nå har det regnet i hele kveld, og snøen er nok borte til imorgen kan jeg tenke meg. Utrolig kjedelig, har vel bare hatt snø her i 1-2 dager (?) 


Haha, dere ser vel kanskje at jeg har hatt hestehale i hele dag. Blir alltid like fint når jeg slår håret løst igjen!

Out in the snow

 • 26.12.2014 kl. 16:40

Hei! Nå har jeg og min kjære mor akkurat kommet hjem fra en lang photoshoot ute i snøen, haha. Tenkte jeg skulle raske meg ut å ta litt bilder, siden de har meldt regn fremover.. så da forsvinner jo snøen. Syns det er såå koselig med snø, når du våkner og alt er hvitt utforbi vinduene. Vi kjørte faktisk en halvtime-tre kvarters tur for å finne et fint sted å ta bilder. Nå har vi spist opp siste rest med dronningmaud her i huset, så vi tenkte å kjøpe kinamat til ikveld! Så er planen egentlig bare å slappe av resten av kvelden, Magne er jo syk så da passer det perfekt med en skikkelig "daffe" kveld. Vi snakkes 😃
Første juledag

 • 25.12.2014 kl. 22:08

Hei dere! Er en stund siden sist nå, grunnen til det er pga det utrolig dårlige kameraet mitt. Det er nesten umulig og få et bra bilde, kameraet vil ikke fokusere riktig og alt blir bare helt grusomt! MEN .. igår fikk jeg nytt kamera av mamma og pappa. Ble såå glad, og bloggmotivasjonen min er på topp! Kameraet fokuserer med en gang, og jeg trenger ikke vente i 2 minutt før den tar bilde. Så dette var virkelig helt fantastisk, haha 😃 Ellers fikk jeg masse annet fint, alt fra parfyme og klær til diamant ring og London tur av kjæresten. Jeg er såå lykkelig!

Nå har nettopp gjestene gått hjem, vi har hatt familie besøk siden kl5. Jeg syns jul er så utrolig koselig, lange familiekvelder med snop, og fine julefilmer. Idag spiste vi oksestek, og igår spiste vi pinnekjøtt. Jeg er faktisk mest glad i ribbe, syns det er det aller beste ♥ Nå skal vi ta oss en kveldstur, så snakkes vi igjen imorgen! Pause

 • 09.12.2014 kl. 22:39

Hei dere! Beklager for lite oppdatering, har klart å bli syk. Høy feber, halsbetennelse og på toppen av alt fant vi ut at jeg har en betennelse i magen. Da må jeg altså svelge slange, slik de kan finne ut hvilken type betennelse det er. Dere kan jo tro jeg er livredd, gruer meg som en liten unge! Men det er altså grunnen til mitt fravær fra bloggen :-)

En anbefaling - sminke

 • 03.12.2014 kl. 22:12Hei! For ca en måned siden(?) kjøpte jeg et nytt pudder, hørte så mye skryt om det. Mamma og venninene mine bruker det, så da tenkte jeg å prøve det ut selv også. Jeg ble overrasket, har brukt mange forskjellige puddere men ingen dekker så bra som dette. Jeg har jo endel fregner under øynene, og dette pudderet klarer å dekke fregnene uten problem. Det er ikke slik at du må ta lag på lag for at det skal dekkes, og du skal bli fornøyd. Det trengs bare et lite tynt lag med pudder, og du er ferdig å sminke huden 😃 Dette er uten tvil min nye favoritt i sminkevesken, elsker det! Husker ikke hva jeg betalte for det, tror det var rundt 400kr? Og da fikk jeg med svamp og en kompakt beholder til selve pudderet. Jeg har fargen natural beige ♥

Tips: Når du skal velge farge på pudder/foundation, ta en litt lysere farge enn huden din eller en farge som går i ett med huden din. Slik at det ikke blir et altfor stort skille mellom ansiktet og halsen. Pudder som er mye mørkere enn huden din, det er lite fint! Så på toppen tar du heller litt solpudder/blush for å få farge og glød.
London tips?

 • 03.12.2014 kl. 16:17

Heei søtinger 😃 Som jeg har nevnt tideligere, reiser jeg og Magne til London i januar. Idag er det en måned og to dager til vi reiser, og jeg gleeder meg!! Det er sinnsykt kjekk plass, og masse shopping selfølgelig. Jeg har vært i London en gang før, men føler ikke jeg fikk opplevd så mye. Det gikk for det meste bare i shopping, er kjekt og oppleve litt forskjellig når du først er der! Være skikkelig turist, hehe. Så om du har vært i London før, og har noen forslag eller tips til hva man kan gjøre der nede. Skrik ut! Resturanter, koselige gater og forskjellige turistattraksjoner. Det er alltid kjekt å planlegge litt før du reiser ♥

Har du vært i London før? 

Kveldsmat og julefilm

 • 03.12.2014 kl. 00:25

Hei! Nå kom jeg nettopp ut av dysjen, og sitter nå godt plantet i sengen med en skål salat. Jeg er utrolig glad i pastasalat, det er kanskje noe av det beste jeg får! Men må alltid ha en dressing på, det er prikken over i'en. Nå tenkte jeg å sette på en eller annen julefilm, kanskje Santa Claus 3? Det er en stund siden jeg har sett den nå, husker bare den er utrolig bra! 

Vi har heller ikke fått snø her i Haugesund, så imorgen skal jeg kjøpe snø som jeg kan spraye på vinduene. Du får ikke julestemningen på topp uten snø.. så da får jeg jukse litt. Imorgen kveld skal jeg faktisk på grøtfest med jobben, vi skal også ha pakkelek! Noe som gjør det enda kjekkere, jeg elsker jo lek og morro ♥ Haha

Herlig morgen

 • 02.12.2014 kl. 13:26

Hei, idag våknet jeg kl08 pga pusen bet meg i tærne. Ikke den kjekkeste måten å våkne på, men meg og Magne fant hvertfall ut at vi kunne være fornuftige og ta oss en tur til byen istedenfor å sove ut hele dagen. Jeg kjente det var deilig og komme seg litt ut, tror jeg hadde godt av det. Eneste jeg kjøpte meg var mat, kakao og et par skinnhansker til London. Føler egentlig jeg har det jeg trenger, så får bare roe ned pengebruket før London. Nå har jeg en utolmodig type som vil ha oppmerksomheten min, snakkes 😃
Haha.. tenk at jeg legger ut dette. Jeg ser jo heelt gal ut?? De 5 minuttene vi brukte inni fotoboksen var ful av latter, for å si det slik.
 
 

Hva du kan ønske deg til jul

 • 01.12.2014 kl. 16:45


Jeg har tenkt lenge nå, på hva jeg skal ønske meg til jul. Det er jo alltid kjekt med nye vesker, sko, hudpleie, sminke og klær. Av foreldrene mine er det nok Michael Kors gull klokke som er høyest på lista, de er så fine alle sammen. Klarer liksom ikke velge hvilken som er finest, og hvilken jeg skal ønske meg. Uansett, poenget med innlegget var jo dere. Kanskje dere sliter med hva dere skal ønske dere til jul også? Så får jeg bare håpe dere liker tingene nedenfor, og får litt tips 😃

Nå må jeg ordne meg, skal snart kjøre til Stavanger med Magne, Marius og Kristoffer. Kristoffer skal hente den nye bilen sin der, såå da snakkes vi nok ikke før imorgen! Ha en fin dag videre ♥
 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no