Sjokolade cupcakes - Oppskrift

  • 18.06.2017 kl. 13:13

TIL CA 15 MUFFINS TRENGER DU :

100 g smør ♥ 1 dl kakao ♥ 2 egg ♥ 3 dl sukker ♥ 4,5 dl hvetemel ♥ 2 ts bakepulver ♥ 1 dl melk ♥ Sjokolade ♥ 2 ts vaniljeekstrakt

TIL TOPPINGEN TRENGER DU :

250 g smør ♥ 100 g kakao ♥ 1 dl helmelk ♥ 800-900 g melis

Slik gjør du - Først begynner du med å smelte smøret, deretter blander du med kakaoen slik at den løser seg opp. Skill eggene og bland eggeplommene med sukker og sjokoladesmøret, bland dette sammen med vaniljen. Sikt mel og bakepulver og bland litt etter litt med melken. Pisk eggehvitene til det blir stivt og skummete, vend deretter dette inn i deigen til slutt. Til slutt skjærte jeg opp litt sjokolade og la dette i røren, da får du gode sjokoladebiter i muffinsene - de blir også mer saftigere. Del røren i papirformer og fyll 2/3 fulle, sett ovnen på 180 grader og la steke i 12-15 minutter. 

Sjokoladekremen - Pisk smøret, kakaoen og litt av melisen luftig. Tilsett melk og resten av melisen, når alt er godt blandet sammen pisker du i 3-4 minutter til slik at du får eg god og luftig sjokoladekrem. Nyyyt! 

LAKSEFILET MED GRØNNSAKER

  • 29.03.2017 kl. 18:53

Dagen min i dag startet med en time hos øyelegen, det var dessverre ikke noe bedre denne gangen. Han sa at vi har prøvd det meste og neste steg er mest sannsynelig haukeland i Bergen. Krysser fingrene for at de finner ut av det til slutt, og at det blir bedre. Etterpå gikk jeg innom jobben til kjæresten med litt forskjellig godsaker, boller, redbull og sjokolade - haha! Han er egentlig på diett, men siden han skulle jobbe overtid tenkte jeg at da må han få unne seg noe godt. 

Nå ble jeg nettopp ferdig med dagens middag, i dag ble det laks. Ikke bare er det enkelt å lage, men det smaker også super godt. Ferdig på 1-2-3, nesten hvertfall! Laks med potetmos, grønnsaker og saus .. mmm. Senere i kveld får jeg besøk, tenker å finne frem gulrøtter og dipp til de kommer. Noe må vi ha å knaske på i løpet av kvelden, hvertfall. Vi snakkes :-)
 

BRINGEBÆR SMOOTHIE

  • 24.03.2017 kl. 21:03

Her om dagen prøvde jeg ut en ny smoothie oppskrift og jeg må bare si at den smakte helt nydelig, virkelig. Er det noe jeg elsker så er det smoothie, og ikke minst å prøve ut nye smaker. Det kjekkeste av alt er jo å mikse og trikse akkurat som du selv vil, men denne blandingen med bringebær må jeg bare dele med dere. Har prøvd så mange forskjellige smaker og blandinger, men til nå er dette uten tvil min favoritt! 

TIL TO PORSJONER TRENGER DU 

♥ 3 dl vanilje kesam ♥ 2 dl syrnet melk med bringebær ♥ En halv banan ♥ 3 dl dypfryste bringebær

Du kan også ha en hel banan istedenfor en halv, om du vil ha en litt ekstra søt smak. Ta alle ingredienser i en blender og vent til smoothien er jevn og fin, deretter er den klar for servering. Til slutt kan du gjerne pynte med litt frukt eller bær som topping. Cheeseburger with bacon

  • 21.03.2017 kl. 17:25

Hei dere! I går kveld var jeg på kino sammen med jobben, vi gikk på skjønnheten og udyret. Anbefales for de som liker litt musikk og fantasi, haha! Men koselig film var det da, verdt å få med seg. I dag hadde jeg fri fra jobb, noe som var utrolig deilig. Når jeg våknet i dag var ikke kjæresten helt i form, feber og vond hals stakkars. Derfor fikk han velge hva vi skulle ha til middag og da ble det cheeseburger med bacon. Planene for resten av dagen er å bare slappe av, nyte resten av fri dagen før det er tilbake på jobb kl08 i morgen.

LAPSKAUS TIL FROKOST

  • 19.11.2015 kl. 14:17Mmmm.. i dag våknet jeg til pappa sin berømte lapskaus. Er det noe han liker å lage, så er det nettopp det! Den er helt fantastisk god. Han liker å tro at han er en skikkelig "masterchef", så han skal alltid prøve nye ting - haha! Det ble en sen frokost i dag, men nå skal jeg prøve å komme meg litt ut i det fine været. Har vært syk i nesten en uke nå, så jeg har nok godt av litt frisk luft. Vi snakkes ♥

KAKAO MED MINI MARSHMALLOWS

  • 16.09.2015 kl. 13:53

Hei!

I dag er jeg ikke helt i form, så måtte være hjemme fra jobb. Utrolig kjedelig, jeg blir så rastlaus av å sitte inne helt alene i flere timer. Heldigvis kommer Magne hjem fra fisketur i 1700 tiden! Har vondt i halsen også, da er det alltid godt med en varm kopp med kakao eller te. I dag ble det kakao og da tenkte jeg å vise dere hva jeg har brukt oppi. Den er hvertfall sinnsykt god, jeg er nok ikke den første som har prøvd ut dette da men. 

Dette trenger du:

♥ Rett i koppen kakao

♥ Mini marshmallows

♥ Sjokolade saus

A good brekkie

  • 08.04.2015 kl. 15:19

Hei, håper dere har hatt en fin påske! Igår hadde jeg min første kjøretime og det gikk veldig bra, men det er mye å tenke på! Jeg får ikke lappen til bursdagen min, da. Med tanke på at jeg begynte med kjøretimene så sent.. men jeg skal nok klare å vente litt lenger. Meg og Magne har hatt det super koselig igår, jeg kom hjem fra kjøretimen og han sto på kjøkkenet og laget biffmiddag til meg. Deretter overrasket han med med roser på hele badet, tente stearinlys og sjokolade. Vi brukte kvelden igår på bading og film, skikkelig kvalitetstid <3 

- Homemade pasta bombay -

  • 30.03.2015 kl. 19:40

Etter jeg spiste pasta bombay på MM for første gang, har jeg vært helt forelsket. Har ikke vært noen tvil om hva jeg skal bestille! Jeg har fått tak i oppskriften og lager det også selv, noen ganger. Syns den er like god, om ikke bedre når jeg lager den selv. Mindre rennende, noe som bare er bra etter min mening. Kan dele oppskriften og steg for steg med dere, om det er ønskelig? 

Pinnekjøtt

  • 22.03.2015 kl. 19:24

Idag våknet jeg rundt 1400 tiden, er så deilig å sove lenge. Hvertfall etter en lang uke med masse jobbing, da er det ekstra herlig! Magne var på fisketur, og kom hjem kl1600. Vi spiste pinnekjøtt nå nettopp, og guu så godt det er. Syns egentlig ribbe er bedre, men slår ikke feil med pinnekjøtt heller. Nå skal jeg ordne meg litt, så skal vi diskutere litt syden. Jeg har så lyst å få bestilt tur nå, og bare bli ferdig med alt styr. Så er det bare å glede seg til avreise datoen 😃


Mat anbefaling - Ciabatta med kylling

  • 15.03.2015 kl. 22:51

Hei dere, denne uken har det vært overraskende fint vær. På fredag gikk jeg og en venninne på kaien og spiste, er så koselig når du kan sitte ute i solen. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til sommeren nå, det blir så bra! I dag fikk vi forresten en telefon at pappa hadde vært i en ulykke med firhjulingen, alle ble jo helt satt ut og vi kjørte rett til sykehuset. Vi fikk ikke klar beskjed om hva som hadde skjedd, noe som gjorde alt mye verre. I det vi kom frem, fortalte de at han kanskje hadde brukket kragebeinet. Jeg ble jo egentlig veldig lettet og glad, med tanke på at det kunne vært mye verre. 

Videre til noe litt annet, i dag lagde vi noe utrolig godt. Nemlig ciabatta med kylling 😃
Dette trenger du: Ciabattabrød, kyllingfilet, salat, mais, agurk, paprika, tomat og hvitløksdressing. kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no