Follow me on ..

  • 28.05.2015 kl. 22:29

Hei!

Nå skal jeg si dere noe morsomt, jeg har klart å bli syk?? Rett før vi reiser, det er jo just my luck. Vi reiser natt til søndag og jeg blir veldig trist om jeg ikke er bedre til da.. har gledet meg så masse til denne turen og håper ikke den blir ødelagt. Isåfall tenkte jeg å lage et innlegg over plasser dere kan følge meg, feks instagram kommer jeg nok til å legge masse bilder ut fra Rhodos, bilder som kanskje ikke deles på bloggen. Med tanke på at jeg er syk og ikke vil bli tatt bilde av, er jo dette et greit innlegg.. haha!Instagram @kristinarsl
- Det er en app jeg er innom daglig og det er nemlig instagram, grunnen til det er fordi jeg vil få med meg siste nytt og dele bilder med de som følger meg. Syns det er en utrolig kjekk app og hadde blitt kjempe glad om du tok en tur innom min profil ♥ På insta legger jeg ut ting som kanskje ikke kommer på bloggen. Trykk HER for å følge meg. 

Bloglovin' - Jeg selv bruker ikke bloglovin, men har laget meg en bruker der fordi jeg vet at det er folk som er veldig fan av det. Er jo egentlig veldig greit, du ser jo når bloggene du følger har blitt oppdatert! Sånn sett er det jo en genial ting å ha. Trykk HER for å følge meg.

WE ♥ IT @kristinarsl - We Heart It var noe jeg laget for ikke så altfor lenge siden, prøver å oppdatere inni mellom. Om du kunne tenkt deg å følge meg, kan du trykke HER.  

 Facebook - Har laget meg en facebookside til bloggen min, der legger jeg ut link til alle de nyeste innleggene mine. Trykk HER


 

Ting dere kanskje ikke visste om meg

  • 18.11.2014 kl. 16:01

- Jeg er utrolig sta, må alltid ha viljen min. Får jeg ikke viljen min, kan jeg bli pottesur og sutre i flere timer. Det har nok de aller nærmeste merket!

- Jeg trives veldig godt i eget selskap, noen dager er bare slik at jeg vil være alene. Kan godt si til venner at jeg ikke orker å finne på noe idag, fordi jeg innerst inne bare vil være helt alene. Høre på musikk, se filmer, serier og daffe skikkelig av.

- Jeg elsker å pynte meg, syns det er så gøy å føle seg "pen". Elsker å bruke flere timer på å ordne meg, ha god tid og ikke stresse. Da blir alt så mye mer velykket. Nå til helgen skal jeg på julebord, og en av tingene jeg gleder meg masse til er timene før. Så jeg kan pynte meg skikkelig og føle meg konfortabel.

- Jeg elsker unger og kunne godt tenkt meg å jobbe i barnehage, slik at jeg kan være nær unger. Syns de er så sjønne, og gleder meg til jeg en dag får min egen ♥

- Elsker også eldre mennesker, syns de er super koselige. (Noen av de hvertfall.. hehe) De er også så lette og snakke med, har hendt mange ganger at eldre kunder på jobb begynner å snakke om alt mulig, så kan vi stå der å le og snakke lenge.

- Jeg elsker å reise, det er nok kanskje det kjekkeste jeg vet om? Spiller vel egentlig ikke så stor rolle hvor, syns bare det er så kjekt å komme seg bort litt, oppleve nye ting, lage nye minner osv. Magne bestilte jo London tur til oss i Januar, og jeg blee så glad! Ikke bare at det er masse shopping, det blir jo skikkelig kvalitetstid med den aller beste ♥ - Jeg er veldig glad i å ta bilder, med venner, familie, kjæresten. Får ofte høre av venner "årh, du skal alltid ta så masse bilder". Syns bare det er kjekt å ta bilder, så se tilbake på dem måneder og år etterpå. Forrige uke gikk jeg gjennom gamle bilder, og det var bilder fra dager jeg ikke en gang husket. Derfor, tar jeg bilder. 

- Akkurat nå, så går jeg ikke på skole. Jeg sluttet på skolen ifjor, et halvt år på 1vgs, så klarte jeg ikke mer. Har jo lenge slitt med kyssesyken, ME, og på toppen av alt så fikk jeg lavt jernlag. Jeg var rett og slett tom for energi, og hadde ingen motivasjon. Hvordan skal jeg klare å fullføre 2 år med skole, og 2 år i lære, uten noen form for motivasjon? Er så mange som tror jeg ikke gidder, at jeg er lat. Jeg blir så provesert, fordi det er ikke tilfelle i det hele tatt. Jeg har slitt lenge, og går på tabletter daglig for å få mer energi. Håper jo på at det blir bedre snart, fordi det sliter virkelig på en person..  

- Har gått på utrolig mye forskjellig i løpet av oppveksten min; Selskapsdans, kor, svømming, cheerleading, fotball og håndball. 

- Jeg er veldig mobilavhengig. Hører det veldig ofte, er på mobilen hele tiden. Må ha mobilen med meg overalt, får helt panikk om jeg ikke finner den. Har hatt 3 iphoner på 2(?) år, så har blitt veldig paranoid angående det. Må alltid sjekke at den er der.  

- Jeg er en utrolig rotete person. Har jeg det travelt før jobb, og jeg ikke finner ut hva jeg skal ha på meg. Kaster jeg hele klesskapet mitt på gulvet, så lar jeg det ligge til imorgen. Så orker jeg ikke ta det neste dag, og sånn holder det på i 2 uker kanskje.  

- Jeg ELSKER Billys pan pizza, det er faktisk noe av det beste jeg får.. haha.


kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no