DAGENS ANTREKK

 • 21.06.2017 kl. 19:01Kjole BIKBOK - Jakke MONKI - Solbriller ASOS


· I DAG ER DU FIN HAUGESUND ·

Hei dere! Når jeg våknet i dag ble jeg helt sjokkert, det var jo så flott vær! Det var faktisk ganske morsomt, fordi jeg hadde planlagt å kjøre og ta en halvtimes tid i solarium. Det trengte jeg jammen meg ikke - herlig! Da begynte min dag ute på terrassen istedenfor. Etter en time i solen ute hadde jeg time hos frisøren, øyenbrynene mine trengte virkelig å få stelt seg litt. Da ble det farging og voksing, nå kan jeg føle meg litt fresh uten sminke også.

Ellers så er planen for i kveld å pakke litt, forhåpentligvis - jeg ender alltid opp med å pakke timer før vi faktisk reiser. Haha det er så typisk meg! Mange av de jeg skal reise med er ferdige å pakke og har vært det i flere dager, altså what? Skjønner ikke at folk klarer være så tidelig ute med det der. Etterpå skal jeg på besøk til tanten min, hun spurte om jeg ville farge hår og bryn på henne i dag. Koselig, håper alle får en fin onsdag videre ♥

VEL FREMME I GDANSK ++

 • 16.04.2017 kl. 16:06- JUST ARRIVED GDANSK -

Nå har vi nettopp sjekket inn på hotellet vårt og det er så flott, vi er begge kjempe fornøyd. Rommene er store, resepsjonen er råflott, inngangspartiet ga et bra første inntrykk, basseng, frokost buffe. Altså, gjett om vi skal kose oss. Skal ta noen bilder til dere, men det får bli i morgen eller en annen dag. Planen for i kveld er å slappe litt av før vi tar taxi til sentrum og finner oss en resturant. 


Ellers så var det jo den store overraskelsen i går, det var surprise party! Jeg hadde absolutt ingen aning, jeg kommer inn og ser at alt var stelt i stand med telys, jelly shots, velkomstdrink - så gjennomført. Så snur jeg meg og der sitter jente gjengen min, såå gøy. Ble så rørt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så takknemlig. Det er da min gode mamma som har arrangert og samlet vennene mine, aah nei for en herlig kveld. Det ble litt senere enn planlagt, men når du har det kjekt er det ikke så lett å bare stikke. Det var ikke akkurat lett å våkne i dag tidelig, fikk sovet 3-4 timer da - hehe.

 

Spent

 • 15.04.2017 kl. 17:22· READY FOR WHATEVER TONIGHT BRINGS ·

Nå er jeg ferdig med å fikse meg og klar for hva som skjer i kveld. Jeg blir straks hentet, men jeg vet ikke av hvem - haha herregud! Syns dette er så morsomt, jeg er egentlig ikke en fan av slike overraskelser. Jeg liker å vite hva jeg går til liksom, men det er jo absolutt veldig spennende når andre har planene klare for deg. Uansett hva som skjer blir det ikke en sen kveld på meg, vi reiser som sakt til Polen i morgen tidelig. Flyet går fra Sola, noe som gjør at vi må stå opp enda tideligere. Håper alle får en fin lørdagskveld, så snakkes vi i morgen når vi er landet.

EN OVERRASKELSE I VENTE

 • 14.04.2017 kl. 18:28

Ja du leste riktig, jeg har nemlig en overraskelse i vente. Min kjære mamma fortalte for litt siden at i morgen kl1800 må jeg stå klar, fordi da kommer noen og henter meg. Altså, hva i alle dager?? Jeg er en sinnsykt nyskjerrig person og kjenner at det er vanskelig å ikke vite hva jeg kommer til. Hun sa også at jeg må pynte meg og kunne gjerne ha høyhelte sko, altså WHAT ? Tenker at det har nok noe me bursdagen min å gjøre, siden jeg er utenlands på dagen min. Men jeg tror bare jeg må gi opp gjettingen og tenkingen, morsomt blir det nok :-)· LOVELY WEATHER ·


Til nå har denne dagen vært helt herlig, våknet opp til sol og blå himmel. Da er det bare å komme seg ut i finværet å finne på noe. Jeg ringte rundt og hørte om folk var interessert i og møtest til tur og påskekos på øya. Nå er det straks tid for middag her, så snakkes vi mer senere. Jeg har fått knipset masse fine bilder i dag som jeg gleder meg til å vise dere. Ha en forsatt fin fredag folkens!

DAGENS ANTREKK

 • 18.03.2017 kl. 16:19

Hei dere! Dagen vår i dag begynte med en herlig hotell frokost, i tillegg våknet vi til blå himmel og sol. Da kan vi virkelig ikke klage, for en fin start på dagen! Etter frokost tok vi turen ut og kikket, spiste is og shoppet litt små ting. Vi er faktisk ganske ofte i Stavanger og føler meg godt kjent her nå, haha. Det er dager hvor vi bare vil komme oss litt bort og da ender vi alltid opp her. Syns det er så kjekt at selv om vi har blitt samboere, er vi fortsatt flinke på å finne på ting sammen - bare oss to. Viktig med litt kjæreste tid, hvor ingenting annet er i tankene. Nå er vi på vei hjem igjen, vi snakkes mer senere. Håper alle får en fin lørdag!

UNPOSTED OUTFIT

 • 11.02.2017 kl. 17:00

Hei! Her har dere noen bilder av et antrekk jeg hadde på meg i London. Ting gikk i ett der nede og fikk ikke tid til å poste alle innleggene jeg hadde planlagt, så da kommer noen litt senere - haha. Nå har jeg ryddet hele leiligheten, pakket ut av kofferten og sett en episode med vampire diaries. Planene videre er ikke noe mer enn å slappe av, i morgen er det jo morsdag! Da blir det mye besøk rundt om, noe jeg elsker. Ingenting er mer koselig enn en dag med familie og venner ♥ ha en fin lørdag!

DAGENS ANTREKK

 • 05.02.2017 kl. 19:39

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med favoritt kosedressen på. Peisen er fyrt opp og jeg får straks besøk, deretter er det farmen kjendis som står på planen. Det er virkelig deilig med late søndager etter en lang uke med jobb. I morgen reiser som sakt meg og kjæresten, og jeg gleeeder meg. Skal bli kjekt å komme seg litt bort og bare kose oss. Vi har jo nettopp flyttet inn i en splitter ny leilighet, og ting begynner å komme på plass nå. Det tar virkelig tid å fylle ut en hel leilighet! Tenkte å ta bilder av leiligheten og vise dere hvordan det ser ut, en liten house tour - kunne det vært noe? ALL BLACK AND A COZY JACKET

 • 02.11.2015 kl. 22:05

Hei! Nå jeg hjemme fra jobb og ville skrive et innlegg til dere før jeg legger meg. Jeg ble plutselig veldig trøtt, det blir deilig med en tidelig kveld i dag. Jeg fikk knipset noen raske bilder før det ble mørkt i dag, det er ikke verst! I morgen er det jobb igjen, så skal prøve å skrive et innlegg før eller etter jobb. Kjøpte meg forresten en skikkelig herlig jakke for litt siden, veldig "kosete" i stoffet - om dere skjønner? haha! Den er fra h&m til 349,- om jeg husker rett :-) Den varmer faktisk også, noe som passer fint nå når det er kaldt ute.

BLACK AND GREY

 • 31.10.2015 kl. 19:18

Hei! Her har dere da dagens antrekk, veldig enkelt. Jeg er glad i svarte, hvite og grå klær.. som dere kanskje har merket? så det er ikke ofte dere ser meg i noen spreke sommerfarger. I dag er det jo halloween! Planen var egentlig å gå ut med venner, men jeg er rett og slett bare ikke i det "fest" humøret i dag. Derfor blir det skrekkfilm og masse godteri med familien istedenfor, men det høres ut som en veldig fin plan - haha. Håper hvertfall dere får en super lørdagskveld, vi snakkes mer i morgen. Happy halloweeen ..

ROADTRIP TO ÅLESUND

 • 13.10.2015 kl. 20:42

Hei!

Er en liten stund siden sist innlegg nå, så kan kanske begynne med å fortelle hva jeg har gjort på de siste dagene? På torsdag skulle Magne kjøre til Ålesund for jobben å levere en pakke, da han spurte meg om jeg ville værme var jeg veldig i tvil. Altså det er jo en utrolig lang tur! Men etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å værme, det var koselig da! Men herregud for en drøy kjøretur, på veien bort brukte vi 13(!!) timer. Tenk det da, sitte i en varebil i 13 hele timer. Vi måtte jo også vente lenge på ferjene, med tanke på at vi kjørte på nattetid var det ikke alle som gikk. Rundt fire-fem timer ventet vi på alle ferjene til sammen, men det var jo en fin mulighet til å sove litt, da. Når vi kom frem tenkte vi, hvorfor ikke sove noen timer på hotell? Så da ble det til av vi sjekket inn på Thon i Ålesund, utrolig fint! Sov i noen timer, deretter ut å kikke litt. Hotellet lå jo midt i sentrum, ingen tvil om at jeg ville gå å kikke litt etter den utrolig lange turen. Deretter kjørte vi hjem igjen :-)

Vi var hjemme tidelig på lørdag, da var det rett til sengs og lade opp energi. Jeg skulle jo i 18års dag samme dagen og du kan tro jeg var sliten da ja! Men jeg syns det er så kjekt med feiringer at jeg kunne ikke la være å gå. Nå sitter jeg her med en kopp te og vurderer å nettshoppe litt, haha. Var hjemme fra jobb i dag, er ikke helt i form.. håper det er bedre til i morgen. Ha en fin kveld videre :-) Slenger med to bilder fra Ålesund.OVER KNEE BOOTS

 • 02.10.2015 kl. 19:37

Nå er jeg hjemme etter en utrolig koselig dag! Meg og mamma var som sakt ute og kikket på møbler, herreguuud jeg har faktisk sommerfugler i magen siden jeg gleder meg så mye. Og det var så sinnsykt mye fint, gjett om vi skal få et fint hjem å bo i. Vi gikk i parken og tok litt antrekksbilder til dere også, så kreative var vi i dag haha! Nå venter det taco på meg så vi snakkes mer i morgen. Ha en fin kveld videre ♥
A RAINY DAY

 • 01.10.2015 kl. 19:29

Hei!

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, merkelig hvor mye været har å si på humøret. Hadde egentlig planer for dagen, men når det er overskyet og regn frister det bare å holde seg inne. Jeg er uten tvil en person som foretrekker sommer og varme dager! Jeg vurderte jo sterkt å bare bestille en reise til høstferien, men nå er det bare å spare alt til leiligheten. Under her ser dere dagens antrekk, bildene er tatt under taket på terrassen haha! Ha en fin kveld :-)
YESTERDAYS OUTFIT

 • 11.09.2015 kl. 13:04

Hei!

I går tok meg og Magne en dagstur til Oslo, da tok vi fly kl07 og var hjemme kl03 på natten. Grunnen var fordi Magne skulle hente seg ny bil nær Moss, så da kunne vi like greit gå innom Oslo sentrum for å kose oss litt ekstra. Vi gikk også innom Sverige og hamstret inn masse godt, haha! Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av antrekket nå, så kommer bilder fra hva vi gjorde på senere eller i morgen :-) Alt i alt så var det en utrolig koselig tur, vi hadde det så morsomt. Bilturen hjem var jo nesten det beste da, i slutten ble begge litt overtrøtte og sang for full hals.. haha uff det hørtes virkelig ikke bra ut.
ALL BLACK

 • 04.09.2015 kl. 19:25

Hei!

Nå skal jeg straks ut å kjøpe litt småting til imorgen, som jeg nevnte skal jeg jo i 18års dag! Gleder meg, syns slik er så koselig. Etterpå skal vi gi vekk en kattunge, utrolig trist med tanke på at jeg har blitt glad i alle sammen. Det er forresten faren til Magne sin katt som har fått, ikke vår. Fått en del spørsmål om det, så nå slipper dere lure lenger haha! Fikk knipset noen raske bilder før jobb i går, hele antrekket var svart.. haha huff. Har blitt helt forelsket i denne skinnshortsen da, dødskul. Nå må jeg raske meg, vi snakkes :-)

IN LOVE WITH THIS SWEATER

 • 01.09.2015 kl. 21:53

Hei!

I dag var jeg på jobb fra 08-1600, deretter var det rett hjem for å slappe av og spare energi til i morgen. Da begynner jeg 09 og jobber til 16, skal prøve å få postet et innlegg etterpå. Blir lite blogging for tiden, denne uken jobber jeg hver dag utenom lørdag. Pluss at jeg har andre ting å gjøre også, men det forstår dere vel :-) På lørdag skal jeg forresten i 18års dag, gleeder meg! Det blir så bra, krysser fingrene for at været blir ok. Det er så mye kjekkere å gå ut når du slipper å stresse med paraply, haha!

Kjøpte forresten denne genseren for litt siden, eller.. min mor kjøpte den. Jeg klarte selvfølgelig å overtale henne til at jeg kunne få låne den når jeg ville, syns den var så enkel og fin. Hadde den på meg på jobb i dag men det ble aaltfor varmt, så da måtte jeg kjøpe meg en tshorte istedenfor. Jeg klarer sjelden å gå en hel jobbdag med cardigan eller genser, blir utrolig varmt i butikken (syns jeg)! From h&m 

HVILKEN KJOLE

 • 11.07.2015 kl. 15:53

Hei!

Herreguud så sent denne dagen har gått til nå, jeg har vært kjempe kvalm og Magne er ute på sjøen. Med andre ord så kjeder jeg meg ihel, kvalmen begynner heldigvis å komme seg litt nå da. Så jeg har altså ikke gjort noe utenom å ligge i sengen og glo i taket, og mobilen hehe. Tror nesten jeg må begynne på en ny serie her og nå, slik at jeg ikke ligger og sutrer i kveld også!Forresten, i morgen skal jeg og Magne i dåp. Det er nesten med Bergen, så det blir en lang kjøretur! Det er jo egentlig bare koselig da, bilturer er kjekt spør du meg. Anyways, har prøvd på noen av kjolene mine og ville vise de til dere i samme slengen. Jeg har faktisk helt enormt med kjoler, de fleste har fortsatt prislappen på. Haha, det er gale! Tror jeg skal få prøvd å selge noen av de, noen er jo ikke min stil i det heletatt?? Skjønner ikke hvorfor jeg har kjøpt de en gang.. Nok om det, hvilken av de under likte du best?Oversized striped jacket

 • 27.05.2015 kl. 23:23

Hei!

Dagen min begynte med en frisørtime hos storesund frisør, de har nettopp åpnet enda en salong og dette var min første time der. Det var helt fantastisk fint og de er så hyggelige og ikke minst flinke med det de holder på med. Jeg satt i hele 4(!!) timer, kjente jeg ble sliten i slutten der.. haha! Resultatet ble veldig bra, og som alltid er jeg kjempe fornøyd. Jeg tok noe som heter straight and shine, en behandling som retter ut hele håret. Perfekt for deg som har fall eller krøllete hår, det tar også vekk brusete hår. Jeg kan innrømme at det er en veldig høy pris, men det er uten tvil verdt det. Deretter farget de det, med tanke på at håret blir veldig "matt" etter denne behandlingen og til slutt vokset de og farget brynene mine. Helt ny og klar for sommer ♥

Senere gikk meg og Magne ut og handlet inn det vi trengte til Rhodos, nå er det bare å slappe av frem til vi reiser. Kjøpte meg en kjole og litt annet diverse, kan vise kjolen i eget innlegg! Såå etterpå gikk vi på kino og ja det har vært en lang dag, nå skal det bli deilig å legge seg :-) god natt.

- Jakke fra h&m -
 

PURPLE FLOWERS - OUTFIT

 • 26.05.2015 kl. 21:14

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, fikk en telefon tideligere om jeg kunne komme raskest mulig. Planen var egentlig å handle inn alt jeg trenger til Rhodos, men det fikk jeg altså ikke mulighet til i dag. I morgen tidlig skal jeg til frisøren og ta noe som heter "straight and shine", det er såå fantastisk. Har tatt det to ganger før, og fungerer kjempe bra for meg meg masse fall i håret. Det retter ut hele håret, og varer til håret vokser ut igjen. Nå har jeg fått en ettervekst med litt fall i og tenkte det hadde vært greit å fikse på det før syden. Blir herlig å droppe rettetanga fremover, det har jeg savnet ♥ 
Blazer fra New Yorker - Topp fra Bikbok - Armbånd fra Bikbok


Dagens antrekk 17.04.15

 • 17.04.2015 kl. 17:29

Hei igjen! Nå er jeg utrolig stresset, har egentlig dårlig tid på meg nå. Har enda ikke begynt å rydde, og gjestene kommer snart! Jeg har vært ute på ærend i hele dag, kjøpt inn litt forskjellig og håper virkelig ikke jeg har glemt noe nå. Jeg fikk knipset noen bilder før jeg gikk idag tidelig, så like greit og poste de nå :-)
Veske fra H&M og genser fra Monki

New nails and ready for work

 • 16.04.2015 kl. 15:00

Hei dere og lenge siden sist! Det har gått veldig mye tid på jobb, kjøretimer og ikke minst være sosial. Da ble bloggen automatisk litt glemt, beklager det. Imorgen fyller jeg forresten 18(!!) endelig. Jeg kommer nok ikke til å merke en stor forskjell, med tanke på at jeg ikke har oppkjøring enda, ikke er jeg mye ute og drikker heller, så det er ikke sånn "endelig kan jeg kjøpe drikke selv". Haha.. men det blir hvertfall kjekt å feire imorgen kveld. Har enda ikke handlet inn det jeg trenger, så det må jeg gjøre imorgen tidelig. Har masse jeg må få gjort, men nå skal jeg straks på jobb. Og det er suuper fint vær ute, sommerfølelsen kommer bare mer og mer.

Verdens deiligste cardigan

 • 06.04.2015 kl. 20:29

Hei! I dag har jeg vært litt rundt omkring egentlig, skikkelig i farta. Tenkte jeg skulle blogge før jeg begynte med maten, ikveld er det lasagne som står på menyen! Nam, jeg er skrubb sulten også. Eneste jeg har spist idag er to skiver, og det er altfor lite for meg. Imorgen har jeg min første kjøretime forresten, håper på at det går fint. Nå har jeg bursdag om to uker, som betyr at jo flinkere jeg er jo raskere får jeg lappen!
Super deilig og god cardigan fra Ginatricot

Gold and yellow

 • 04.04.2015 kl. 16:59

Hei dere, håper dere har hatt en fin påske til nå. Det har hvertfall jeg! Igår var vi på middags besøk hos mormor og morfar, alltid like koselig. Vi endte opp med å se gamle videoer, fra 1997 og oppover. Er så kjekt med videoer fra når du var mindre, er mye kjekkere enn bilder spør du meg. Såå idag var det åpent på senteret, noe som betyr at jeg jobbet. Var åpent til kl16 bare, så nå skal resten av dagen nytes. Det er forresten nydelig vær her, håper det blir like fint resten av uken 
Jakke fra Nelly (utsolgt) - Topp fra H&M - Bukse fra Topshop

Todays - Blue outfit

 • 01.04.2015 kl. 19:44

Nå er jeg hjemme fra jobb, og har fri helt frem til lørdag! God påske alle sammen, kos dere masse. Meg og Magne starter ferien med en filmkveld, sammen med noen venner. Imorgen er det kino, fast and furious 7 har jo premiere idag! Var utsolgt for gode sitteplasser, så jeg får klare å vente til imorgen. Jeg gleeeder meg, filmen virker jo utrolig bra :-)


Jakke fra Zara - Skjerf fra B.Young 

Dagens antrekk 23.03.15

 • 23.03.2015 kl. 21:44

Hei dere! Idag har det vært strålende fint vær, og da fikk jeg sommerfølelsen og tok på meg årets første hvite bukse! Mamma har bursdag imorgen, som betyr at jeg har vært ute og kjøpt gave. Det ble selfølgelig litt shopping til meg selv også, hehe. MEN nå er det nok, jeg måå skjerpe meg nå. Bruker alt for mye penger på klær og sminke, nå er det nok 😃 Kan prøve å få tatt bilder av innkjøpene mine imorgen!
Bukse fra Bikbok - Tshorte fra H&M - Jakke fra H&M

Antrekk - klar for tivoli

 • 16.03.2015 kl. 16:57

Nå er jeg ferdig stelt og klar for å komme meg ut av huset! De har jo satt opp et lite tivoli i byen, så meg og en god gjeng skal ta oss en tur nå snart. Jeg er akkurat som en liten unge når det gjelder tivoli og karuseller, det er faktisk noe av det kjekkeste jeg vet om. Er jo super gøy og jeg får aldri nok 😃 Jeg har heller aldri blitt dårlig av karuseller, jeg kjenner en del som ikke klarer å ta flere på rad uten at de blir dårlige og må ha en pause. 

Black and white

 • 04.03.2015 kl. 19:33

Hei dere, håper dere har hatt en fin dag! Min dag begynte kl07, så var jeg på jobb presis kl09. Ble ferdig klokken fire, og for at jeg ikke skulle gå rett hjem til sengs for noen timer så ble det litt shopping. Det funket jo faktisk, jeg har ikke hatt en eneste powernap idag 😃 Igår kveld så meg og Magne på tur til Gran Canaria, jeg har aldri vært der før og det ser såå fint ut. Hadde virkelig ikke vært feil med en tur til syden i midten av mai, vi fant jo en god tur med avreise 17.mai.. men nei det blir litt vel kjedelig å sitte på et fly mens andre er ute og feirer. Ha en fin kveld videre ♥

Blue coat

 • 02.03.2015 kl. 21:12

Nå ble det et sent innlegg, men det får bare være. Jeg blogger for det meste på kvelden, syns det er veldig greit. Denne uken skal jeg jobbe en del, alle dagene fremover uten søndag skal jeg jobbe! Woho! Her blir det enda litt mer penger til bil 😃 Med tanke på at jeg ikke går på skole, så er jeg utrolig heldig som har en så god og ikke minst kjekk jobb. Jeg trives utrolig godt på h&m, med alle de kjekke kollegaene mine. 


Kåpe fra h&m - Genser fra Lookbookstore - Bukse fra Topshop - Celine veske

Antrekk

 • 09.02.2015 kl. 15:31

Hei! Dagen min idag begynte med en lang og varm dusj, det er så deilig å hoppe rett i dusjen etter du har stått opp. Magne lagde også en god frokost til meg, som stod klar i det jeg var ferdig å stelle meg. Igår var det jo morsdag, som betyr masse familiebesøk. Det er alltid like koselig ♥ Først gikk vi til Magne sin familie, deretter min mormor og farmor! Vi gikk i 14.30 tiden, og var ikke hjemme før 23.30 .. haha lange besøk! De blir ikke kvitt oss med det første 😃


Kåpe fra H&M - Topp fra Bikbok - Bukse fra Bikbok

Today

 • 06.02.2015 kl. 21:52

Hei! Nå sitter vi her og venter til mitt dansecrew begynner igjen, spent på hvem som ryker. Har egentlig ikke fulgt noe særlig med på programmet, men det var jo super kjekt! Så er det jobb imorgen, da begynner jeg 14 og slutter 18. Har aldri jobbet bare fire timer på en lørdag før, så dagen går nok veldig raskt. Det er jo bare bra, for all del. Meg og Magne har huset her for oss selv imorgen, så da blir det god mat og fin kvalitetstid etter jobb ♥

Har enda ikke funnet ut hva vi skal på valentines day, har lyst å gjøre noe skikkelig koselig. Om noen av dere har tips, så skrik ut! Jeg er ikke den største romantikeren, men skal prøve.. siden det er valentines day liksom.. DAGENS ANTREKK 05.02.15 - Grey coat

 • 05.02.2015 kl. 22:03

Hei søtinger ♥ Nå er jeg hjemme fra jobb, og klar for noen episoder med White Collar i armkroken til den aller beste. Det er såå bra, anbefales virkelig! Kort fortalt: En tyv ender i fengsel, rømmer og blir tatt av FBI. Ender egentlig opp i fengsel igjen i fire år, men en agent i FBI tilbyr han å jobbe for han ut tiden hans (altså fire år). Sammen opplever de masse forskjellige saker, feks mord, tyveri osv osv. På toppen av alt er kjæresten til tyven blitt kidnappet, og han prøver alt for å få tak i personen som står bak det.
Kåpe fra H&M - Genser fra Zara - Bukse fra Topshop 

Dagens antrekk 03.02.15

 • 03.02.2015 kl. 17:02

Hei dere! Idag fikk jeg tatt noen bilder ute, woho endelig. Jeg stod opp i 1300 tiden(?) og ordnet meg med en gang, imens lagde Magne fiskekaker til meg ♥ mm nam det er så godt. Etterpå gikk vi ut og tok litt bilder av dagens antrekk til dere. Tror jeg tar turen til brun og blid ikveld, vil ha litt mer farge på kroppen. Jeg føler meg utrolig mye bedre med en gang jeg får litt farge, så vi får se hva det blir til. Ellers skal jeg til legen imorgen tidelig, så er det jobb etterpå det igjen! 😃 Ha en fin dag videre. 
Skinnjakke fra Bikbok - Genser fra Monki - Veske fra H&M - Skjerf fra B.young - Klokke fra Cmyk - Bukse fra Topshop

Antrekk 02.02.15

 • 02.02.2015 kl. 18:29

Hei! I det jeg våknet idag var det blå og klar himmel, første jeg tenkte da var jo bilder til bloggen. Endelig får jeg tatt noen bra bilder ute i fint vær, men .. så var det ingen som kunne ta bilder av meg. Som betyr at bildene ikke ble like bra som jeg hadde sett for meg. Det endte opp med selvutløser, og jeg brukte litt lang tid på å ordne meg. Som betyr at himmelen ikke var så blå lengre.. hehe. Jeg får prøve igjen imorgen😃

Nå holder jeg på å kikke på klær, og det er såå mye fint overalt på nettet. Noe som absolutt ikke er bra.. jeg må virkelig begynne å spare til bil nå! Er ikke så altfor lenge til jeg blir 18, og forhåpentligvis får lappen. Jaja.. jeg er svak for nettshopping. 


Jakke fra New Look - Bukse fra Topshop - Genser fra Lookbookstore

Dagens antrekk 27.01.15

 • 27.01.2015 kl. 18:51

Hei! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra dyrelegen, hunden vår har fått seg en betennelse bak øret og måtte få medisiner for det. Det gikk veldig fint! Fikk knipset noen bilder rett før jeg gikk, ble ikke så bra men.. er bedre enn ingenting eller? 😃 Jeg er virkelig dårlig på å komme meg ut i tide, slik at bildene blir tatt i dagslys. Kan prøve å få tatt litt mer bilder imorgen før jeg skal på jobb, i 1600 tiden. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye idag, våknet kl07 idag?? Hva skjer, haha. 


Jakke fra Topshop - Topp fra New Look

Upostet antrekk - London

 • 19.01.2015 kl. 16:07

Hei fine lesere! Gikk gjennom litt forskjellige bilder, og tenkte jeg kunne vise dere noen bilder som har blitt litt glemt. Bildene under er altså tatt i London for noen uker siden, og jeg kjenner savnet allerede. Det var så kjekt, masse shopping og masse og oppleve. Det var ikke en eneste dag hvor vi hadde problemer med å finne ut hva vi ville gjøre, haha! Har også fått mange spørsmål om jeg kan vise det jeg kjøpte i London, og ja det kommer. Vurderte å spille inn en video, men jeg skjønner meg virkelig ikke på iMovie haha.. men det tar jeg som det kommer 😃


Kåpe h&m - Genser monki - Skjørt primark - sko h&m - skinnhansker h&m

- Dagens antrekk -

 • 27.12.2014 kl. 18:14

Hei! Idag våknet jeg vel rundt 12 tiden, tror jeg? Så var det rett på badet for å ordne meg, hadde så masse jeg måtte få gjort idag. Var endel ting jeg måtte bytte, med tanke på at det ikke passet. Så fikk jeg levert inn ringen min, så den er ferdig etter nyttår. Trist at jeg må vente så lenge før jeg får brukt den! Men det må nå til 😃 Nå er vi hjemme og skal lage oss noe god mat, så får vi se hva det blir til etterpå. Imorgen er det familiemiddag hos onkelen og tanten min, det blir koselig! Neste uke er det jobb, så blir nok ikke masse blogging. 

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no