NY REISE BESTILT!

 • 19.06.2017 kl. 23:03· FINALLY HOLIDAYYY! ·

I dag er første dag i ferien min, såå deilig. Vi reiser ikke til Bulgaria før torsdag kveld, noe som betyr at jeg får god tid til å pakke og kjøpe inn ting som jeg trenger. Kjenner jeg er så klar for å komme meg til varmere strøk, krysser fingrene for at vi får bra vær hele tiden - haha. Vi reiser med hele siden til pappa, pluss samboeren min og en venninne av søsteren min. Jeg tror faktisk aldri vi har reist så mange på en gang før! Det blir så kjekt og jeg er sikker på at en uke kommer til å føles for lite. Vi pleier alltid å være to uker, derfor kommer det til å bli merkelig å dra etter en uke. 

Heldigvis, så har vi nettopp bestilt en ny tur. Etterpå er det Malaga som står for tur, har hørt så masse skryt om denne plassen. Dette blir en jentetur med shopping, sol, opplevelser og god mat - yey! Kamera blir selfølgelig med meg begge plasser, er det noe jeg elsker så er det å knipse bilder når jeg er ute og reiser. Så kjekt å se tilbake på, bildene i dette innlegget er fra Rhodos 2015 ♥ Skal du noe kjekt denne sommeren?


HOME SWEET HOME

 • 20.04.2017 kl. 00:03· HOME IS ALWAYS THE BEST PLACE TO BE ·

Hei dere! I dag var det tid for hjemreise, noe som var trist men også litt deilig. Hotellet var virkelig helt fantastisk, kommer nok uten tvil til å sjekke inn der et par ganger til. Selv om det var kjedelig å forlate den flotte plassen, så kjente jeg det var kjekt å komme hjem. Da vi landet fikk jeg melding av min far om vi ville komme å få pannekaker, mm hvordan kan vi si nei til det? haha! Han vet hvor mye jeg elsker pannekaker og siden jeg nettopp fylte 20 år ville han glede meg litt ekstra i det jeg kom hjem. Siden mamma og pappa var så kjekke og passet på pusen vår, kjøpte vi en liten gave til de. Noe av det kjekkeste jeg vet er å gi gaver, det er så kjekt å glede andre med små ting ♥ Jeg har hvertfall kost meg såå masse på tur og gleder meg allerede til neste tur, da er det Bulgaria som står for tur med kjæresten og hele familien. Deretter er det snakk om Barcelona med en jentegjeng, masse å se frem til!

A GREAT DAY

 • 18.04.2017 kl. 11:39· READY FOR SOME SHOPPING ·

Nå er vi straks klar for å ta taxi videre til et shopping senter som ligger rett i nærheten. I går var jo som sakt alt stengt utenom cafeer og resturanter, så det var vanskelig å finne ut hva vi skulle gjøre. På dagen var vi rundt og kikket, skikkelige turister i Gdansk by. Når kvelden nærmet seg endte vi faktisk opp nede i baren og tok oss et par drinker hver. Deretter var det videre til Sopot for å spise, sist jeg var her spiste vi på samme plass. Husker vi var kjempe fornøyde hele gjengen, derfor endte vi opp der denne gangen også. Veldig flott resturant med kjempe hyggelig personale og ikke minst god mat. Jeg vil anbefale dere å prøve ut denne plassen om dere er i nærheten en gang - Nowy Swiat Resturant er navnet. Alt i alt så har jeg hvertfall hatt en herlig feiring av 20 års dagen min! Nå må vi raske oss hvis vi skal få mest mulig ut av dagen, vi snakkes ♥
 

IT'S MY BIRTHDAY

 • 17.04.2017 kl. 16:14

♥ DID SOMEONE SAY ROOMSERVICE

Kl 09 i dag morges banket det på døren vår, jeg reagerte ikke helt i begynnelsen og la meg godt til rette mens kjæresten åpnet døren. Da viste det seg slik at han hadde bestilt roomservice klar til i dag, ååh så glad jeg ble. Jeg våknet raskt da jeg kjente lukten av mat og kaffe - for en perfekt strart på dagen. Han tenker virkelig på alt og skal alltid sørge for at jeg har det bra. Jeg hadde selfølgelig vært like happy hadde jeg våknet vedsiden av et stort smil og en gratulasjon, men jeg klager ikke!


Nå har vi vært ute siden frokosten og kikket rundt i gatene, siden det er andre påskedag i dag er så og si alt stengt utenom cafeer og resturanter. Er ikke så mye å finne på, men vi må jo bare gjøre det beste utav det. Vi er jo trossalt på tur for å kose oss og tilbringe tid sammen bare oss to. Vi har hvertfall hatt en flott dag til nå, vi fikk til og me se på noen som laget drops. Ble helt facinert der vi stod - haha! Nå tenkte vi å ta en tur ned til bassenget og i kveld er det ut å spise. Kanskje feire med et eller to glass champagne til maten :-) Ha en flott dag videre.

VI REISER OM FEM DAGER

 • 11.04.2017 kl. 18:29

NEXT DESTINATION → GDANSK

Jeg er i så lykkerus akkurat nå, meg og kjæresten reiser nemlig til Polen på søndag. Med tanke på at jeg fyller 20 år på mandag, hadde han lyst å gjøre noe ekstra kjekt for meg. Han vet hvor mye jeg elsker å reise og skape nye minner, så dette kunne ikke blitt bedre. Vi koser oss alltid masse på tur sammen og jeg er så takknemlig for denne fine gaven. Vi skal sove over tre netter, så vi har massevis av tid til å utforske. Dette blir første gang jeg feirer bursdagen min i utlandet,  noe som gjør det litt ekstra spennende ♥

LUKSUS HJEMREISE

 • 10.02.2017 kl. 19:41

Hei dere! Nå er vi altså kommet hjem igjen til Norge, kjente at det var utrolig godt å komme hjem igjen. Vi har hatt det helt perfekt på tur, men hjemme er som alle sier, best. Turen hjem var helt fantastisk, denne gangen var det også bare sånn 5-10 personer på flyet. Vi fikk derfor de beste setene, ingen ventetid og god service. Klager absolutt ikke. Det er faktisk snakk om at jeg skal tilbake til London igjen om ikke så altfor lenge, på jentetur. Da blir det nok mest sannsynelig en helgetur, slik at vi slipper å ta oss mye fri i hverdagene. Herregud, jeg er så glad i å reise. Får aldri nok! Tenkte kanskje å komme med en liten London guide, kunne det vært noe? Jeg er ingen ekspert og jeg vet ikke alt, men etter å ha vært der tre ganger har jeg uten tvil funnet mine favorittplasser. 
 

MISSGUIDED STORE

 • 09.02.2017 kl. 19:24

Hei! I dag tok vi turen til den splitter nye Missguided butikken, tror den åpnet november i fjor om jeg ikke tar helt feil. Den var hvertfall utrolig kul, hele oppsettet var bare så annerledes - veldig girly. Det var utrolig mange som stod rundt i butikken og tok bilder, da tenkte jeg hvorfor ikke knipse noen bilder til dere. Følte meg passe dum når jeg stod å knipset av alt, men det var heldigvis ikke bare meg! Ingen tvil om at det var masse fine klær også, endte opp med to fulle poser. 

 

WESTFIELD

 • 08.02.2017 kl. 18:40

Hei! Nå har vi akkurat kommet hjem fra enda en dag med shopping, i dag bestemte vi oss får å ta taxi til westfield shoppingsenter. Det er sinnsykt stort, med masse utvalg. Om du er i London og vil oppleve noe annet en gatene, anbefales virkelig denne plassen. Vi gikk forbi en søt liten bod hvor de solgte belgian waffles, og vi klarte ikke la være. Er det noe vi har fått skikkelig dilla på her i London så er det vaffler, haha! Det er godt med ferie, men skal bli godt å komme hjem til en litt sunnere hverdag. Nå skal vi freshe oss litt opp, så er det ut på mer moro! London tips nr 1

 • 08.02.2017 kl. 00:40

Nå sitter vi godt plantet i sengen på rommet vårt, begge er slitne etter en lang dag med shopping. Vi kom nettopp hjem og har vært ute å spist på Planet Hollywood, en resturant som ligger rett med Piccadilly Circus. Da jeg var i London for to år siden var vi her og spiste, husker jeg var stor fornøyd med maten. Derfor tenkte jeg at denne plassen vil jeg tilbake til, noe vi gjorde i dag. Herreguuud, har aldri smakt så dårlig biff i hele mitt liv. Skulle serriøst trodd vi satt og tygde på et bildekk - haha for en sammenligning! Men det er sant. Inntrykket jeg hadde ble dratt ned med en gang, men hyggelige ansatte da. Et lite tips om du er i London, resturanten Hollywood Planet har god pasta, sandwich - men ikke bestill biff. Meg og kjæresten bestilte to forskjellige, og begge var like misfornøyde. Nok om det, for å rette litt på inntrykket bestilte vi oss dessert. Den var god, thumbs up!

Nå er planen å se en film før vi legger oss, ingen bedre måte å avslutte dagen på. Har ikke helt bestemt oss for hva planen er i morgen, men vurderer faktisk kino eller aquarium. Kjekt å oppleve litt andre ting også mens vi er her. Vi snakkes mer i morgen, god natt ♥


 

FIRST DAY IN LONDON

 • 07.02.2017 kl. 17:45

Hei dere! Nå blogger jeg fra hotellet i London, vi var fremme i går kveld rundt 22.00 tiden. Da vi sjekket inn på flyplassen merket vi at det var veldig dødt, så liksom ingen andre utenom de ansatte. Da vi kom på flyet var det bare oss og 5 andre, sykt digg! Nesten privatfly, så det kan vi ikke klage på. Da vi kom frem til hotellet ble det litt styr med rommet vårt, så det tok litt tid å komme seg på plass. Etter alt var fikset gikk vi ut og spiste, vi var begge kjempe sulte så klarte ikke vente til neste dag. 

Nå har vi vært i Oxford Street siden 11.00 tiden og kjenner beina begynner å bli slitne, det tar virkelig på å shoppe - haha! Nå er planen å stelle oss litt, ut å kikke og finne en fin resturant. Det blir nok til litt mer shopping også kjenner jeg oss rett. Vi snakkes, ha en fin dag videre! 

READY SET GO

 • 06.02.2017 kl. 15:38

Tenkte bare å skrive et raskt innlegg før vi reiser, om bare noen timer er vi på vei til .. London! Masse shopping, god mat og nye minner. Begynner faktisk å få det veldig travelt nå, har en del ting jeg må få gjort før vi drar. Har akkurat blitt ferdig å pakke, så krysser jeg fingrene for at jeg ikke har glemt noe. Skal prøve å få til et nytt innlegg ikveld eller i morgen tidelig, må nesten bare se det ann. Håper alle får en fin uke ♥
 

Siste dagen i Gran Canaria

 • 24.01.2016 kl. 16:31

Hei! Nå er det akkurat en uke siden vi kom hjem fra Gran Canaria og jeg kjenner savnet allerede. Syns det var så kjekt og komme hjem til masse snø, det er jo så fint og ikke minst koselig - men nå er det ingenting snø igjen. Har hørt rykter om at vi får mye snø i februar igjen, krysser fingrene for at det stemmer. Litt snø til må vi ha! 

Som jeg nevnte i sist innlegg så har jeg hatt noen veldig travle dager, til og med når vi var i Gran Canaria. Noe som gjorde at jeg ikke fikk postet de innleggene jeg hadde planlagt, derfor får de komme nå haha! Siste dagen var det litt overskyet, noe som var utrolig kjipt.. men vi gikk på stranden alikevell. Det ble selfølgelig Anfi, uten tvil den fineste stranden. Vi fikk heldigvis litt sol innimellom, så det kunne vært verre :-) 


New nails

 • 19.01.2016 kl. 14:17

Hei! Grunnen til at jeg har blogget lite de siste dagene er først og fremst fordi jeg ikke har hatt tid, vi har opplevd så sinnsykt masse på denne uken i Gran Canaria. Så var det jo en veldig lang hjemreise og vi var ikke hjemme i Haugesund før 06 på morgenen, da var det jo rett til sengs. Første jeg gjorde når jeg våknet var å ta sol, haha! Savnet varmen allerede etter et døgn. På kvelden ble jeg plutselig kjempe dårlig, utrolig kvalm rett og slett. Jeg la meg tidelig og våknet mange ganger på natten og kastet opp - jeg aner ikke hvorfor. Det kan jo ha vært noe jeg har spist? Når jeg våknet i dag var jeg hvertfall helt fin i formen igjen, veldig merkelig at det gikk så raskt over - men jeg klager ikke! Nå skal det bli kjekt og komme tilbake i vanlige rutiner og ikke minst tilbake på jobb ♥

Den ene dagen var det overskyet og været var skikkelig skuffende .. da tok vi oss tid til å gjøre andre ting! Jeg fikk fikset neglene mine, noe som alltid er kjekt å få gjort når du er ute å reiser. Jeg vet ikke hvorfor, men det ender jeg alltid opp med å gjøre når jeg er i utlandet. Plassen jeg gjorde det på var helt topp, de som jobbet der var super hyggelige og flinke. 

Amadores beach club

 • 13.01.2016 kl. 18:51

Hei dere! I dag bestemte vi oss for å prøve ut beach-cluben på Amadores, ettersom vi har hørt mye om plassen. Det var utrolig fint - luksussolsenger, jaccuzi, basseng, loungemusikk og servering til sengen av det du måtte ønske. En solseng koster 40 euro, og har plass til to stk! Det er jo litt dyrere i pris enn en vanlig solseng på stranden, men var uten tvil verdt pengene. Om du noen gang skal til Gran Canaria vil jeg så absolutt anbefale deg en dag her :-) 


Her på toppen av klippen ser dere hotellet vårt - helt fantastisk hotell med DEN utsikten. 


Anfi beach

 • 11.01.2016 kl. 18:24

I dag bestemte vi oss for å dra på stranden i Anfi Del Mar, den var bare helt fantastisk fin. Vi var vel på stranden kl10 i dag tidelig, om jeg husker rett? Vi var på stranden i fem timer, deretter gikk vi rundt i butikkene og kikket litt. For en nydelig plass, jeg er helt in love - haha! Nå skal vi straks ordne oss for så å ta buss til Las Palmas, som er hovedstaden. Regner med at det blir litt shopping, men det er jo alltid gøy :-) Vel fremme i Gran Canaria

 • 11.01.2016 kl. 00:01

Hei dere! I går kl06 om morgenen kjørte vi til Bergen for å ta flyet videre til Gran Canaria, flyet gikk kl12. Turen gikk ekstremt tregt, her går vi rett på klagingen - haha! Neida, men vi var hvertfall utrolig trøtte og slitne når vi landet i Las Palmas. Da var det bare 40 min med buss igjen for å komme til hotellet, som vi ankom i 19 tiden.

I dag våknet jeg faktisk kl08.30 av meg selv, det passet jo midt i blinken. Da var det rett opp for å spise frokost, deretter gikk turen til Maspalomas. Planen var egentlig å legge seg rett ved bassenget og slappe av, men slik ble det altså ikke. På rommet vårt var det ekstremt masse småkryp - ja, jeg vet at det kan være vanlig å oppleve når du bor på hotell utenlands. Men dette klarte jeg faktisk ikke, det var rett og slett ekkelt. Derfor fikk vi beskjed om at vi kunne bytte rom senere på dagen, når noen av gjestene har sjekket ut. Da tenkte vi at det var like greit å vente med å pakke ut og bare gå ut å kikke imens. Rommet vi fikk var kjempe fint og har utsikt rett ned mot Amadores stranden.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Puerto Rico sentrum, det fristet med en skikkelig god middag. Så er det alltid koselig å gå ut på kvelden, så med andre ord har denne dagen vært perfekt. Vi har jo all inclusive, men man blir litt lei av det også. Derfor har vi blitt enige om at å spise ute, må vi kunne gjøre noen av dagene vi er her :-)


GRAN CANARIA HERE WE COME

 • 02.12.2015 kl. 01:30

Hei fininger - gjett hva vi nettopp har gjort? Bestilt tur til Gran Canaria, Puerto Rico. Vi reiser 9.januar og blir en uke, det blir herlig å komme til litt varmere strøk. Har aldri vært i Gran Canaria før, men har alltid hatt lyst. Klarer nesten ikke vente, tenk at rett etter nyttår kan vi begynne å pakke. Hotellet ligger høyt oppe og har den fineste utsikten, og rett med Amadores stranden. Har lest litt rundt at det er en av de aller fineste strendene, så det passer jo helt perfekt. Om noen av dere har litt tips, er det bare å skrike ut. Nå må jeg legge meg, skal på jobb i morgen. Måtte bare dele dette med dere først, god natt ♥

// Bildene er tatt fra Startour sin nettside

TAKE ME BACK TO PARADISE

 • 21.08.2015 kl. 18:45

Hei! I dag er jeg altså syk, noe som er utrolig kjipt siden det er helg. Var veldig dårlig på onsdag og torsdagsmorgen, men så ble det bedre utover dagen! Men i dag har det faktisk blitt verre, håper på at jeg er helt frisk til i morgen. Når jeg er syk så kjeder jeg meg alltid like mye, så dagene mine går da ut på å bla gjennom gamle bilder. Nå har jeg mimret helt sinnsykt fra Rhodos turen vår i Juni og savnet er ikke akkurat lite. Vi har faktisk vurdert om vi skal bestille oss en ny reise til september, jeg elsker å reise og går aldri lei. Nedenfor har dere hvertfall en kollasj med litt forskjellige bilder fra turen, bildene er tatt med mobilen forresten! Kvaliteten var ikke helt fantastisk, men det får bare være.Throwback to Rhodos 2015Tur til Rhodos bestilt

 • 01.04.2015 kl. 22:24

Hei dere, nå er endelig turen til Rhodos bestilt! Vi var så heldige og fikk de aller siste plassene på hotellet, så nå er det helt fullbooket. Vi reiser 30.mai og blir i to uker, jeg gleder meg i hel!! Har hørt mye skryt om plassen, så har de forskjellige utflukter jeg har sett bilder fra. Det er noe jeg absolutt vil oppleve, det ser såå fint ut. Så har de jo gode shopping muligheter i Rhodos by, noe som er et lite pluss. Dette blir nok ikke en shopping reise, da. Jeg gleder meg bare til å slappe av med bassenget og spise god mat 


Ser det ikke helt fantastisk ut? Bildene er fra Apollo sin hjemmeside. 

Bilder fra Bergen

 • 18.02.2015 kl. 23:24

Hei deree, håper alle har hatt en fin dag! Jeg har ikke orket å farge håret enda, er redd for at det blir alt for mørkt.. haha. Jeg blir faktisk som oftest mer fornøyd når jeg gjør det selv enn hos frisøren, så er det jo mye billigere å gjøre det selv også. Sparer noen hundre, hvertfall 😃 Jeg får gjøre det imorgen, så er jeg helt ny på håret til 18 års dagen på lørdag, hihi. 

Anyways, vi var jo på dagstur til Bergen for en uke siden. Som jeg nevnte har jo søskenbarnet mitt flyttet dit, var kjekt å se hvor hun bodde og hvordan hun hadde det. Jeg tok jo med kamera og skulle ta fine bilder til bloggen, men så klarte jeg å glemme det i bilen.. sååå da ble det litt mobilbilder istedenfor. Jeg ble så glad, de har jo starbucks i Bergen fant jeg ut. Jeg eelsker frappe med karamell smak, det er himmelsk. Vi har jo Wayne's her i Haugesund, men jeg syns selv starbucks er mye bedre. 


Throwback Kemer - Photoshoot

 • 27.01.2015 kl. 21:03

Hei! Tenkte jeg kunne legge ut bildene fra photoshooten vi hadde i Kemer, i sommer. Det var egentlig veldig få bilder jeg ble fornøyd med, fotografen redigerte dem slik at de ser veldig overredigerte ut. Han bestemte også hvordan jeg skulle stå, hvordan jeg skulle ha hendene osv. Og jeg har aldri følt meg dummere, haha! Han ba meg posere på bakken, med hendene strekt ut og han ba meg også om å hoppe mens jeg poserte. Nå ble jeg skikkelig sytete, men det var heldigvis noen av bildene som ble bra! 😃 Åh guud, som jeg savner sommer og sol. Håper så virkelig at det blir en tur i slutten av mai, hadde vært helt perfekt. Prisene er jo også mye lavere, noe som er et stort pluss. 

Number one on my wish list

 • 21.01.2015 kl. 18:24

...Thailand og Rhodos ♥ I det siste har jeg sett på mange forskjellige ferieplasser, de som ligger først er uten tvil Thailand og Rhodos. Thailand er jo helt nydelig, absolutt alle hotellene jeg fant i Thailand var helt nydelige. Jeg kjenner at jeg er lei av Tyrkia nå, og vil oppleve en ny og roligere plass. Jeg har hørt veldig masse skryt om Rhodos, er bare det å finne den rette plassen. Igår satt vi faktisk og tenkte på om vi skulle ta oss en tur i slutten av mai 😃 Med tanke på at Thailand er såå langt vekke, og Magne ikke er så glad i flyturer, så blir det nok Rhodos. Vi får se hva det blir til!


London - Sightseeing

 • 16.01.2015 kl. 14:48

Hei! Tenkte jeg kunne vise dere litt mer bilder fra London, har ikke blogget så mye om turen enda. Den ene dagen var det jo fint vær, og vi brukte mesteparten av dagen på å gå rundt og kikke. Vår egen liten sightseeing, hehe. Jeg har jo vært i London en gang før, som betyr at jeg hadde sett Big Ben og London Eye før! Men det var jo Magne sin første gang, og jeg ville han skulle få det med seg når vi i det første var der. Han hadde jo også lyst til å gå på det kjente Aquariumet i London, er det noe han virkelig interesserer seg for og elsker så er det nettopp det. Det var faktisk utrolig morro og oppleve, det var jo alt fra småfisk, pingviner og krokodiller. Jeg fikk jo også møte min største frykt, som er hai..


Bildene fra aquariumet kommer senere 😃

Første dagen i London

 • 11.01.2015 kl. 16:53

Hei dere! Nå er det en stund siden sist innlegg, jeg beklager det. Jeg hadde jo planlagt å blogge i London, så jeg tok med ekstra bagasje slik at mac'en også kunne værme. Men det var lite nytte, nettet på hotellet var ekstremt dårlig. Det funket bra på mobilen, men ikke på mac'en? Var litt irriterende, men slik er det noen ganger. 

Igår var det jo storm her, farmor ble så redd stakkars så hun kom på besøk til oss i hele går. Huset deres ligger jo med sjøen, så du følte den sterke vinden der mye bedre enn hos oss. Da jeg våknet var det jo ikke strøm i huset, helt mørkt. Jeg tente alle lys det var å tenne, så ble det litt mer koselig. Vi hadde skikkelig familie filmkveld og koste oss med the impossible. Den filmen der er så utrolig bra og ikke minst sterk, jeg har sett den tre ganger og elsker den forsatt. 

Videre til noe annet, nemlig London! Reisen kunne ikke blitt bedre, vi hadde det så gøy! Jeg fikk shoppet nok da, for å si det slik. Brukte alt for mye penger på klær, så må jeg plusse på alt jeg brukte på mat og taxi hver dag. Siste dagen gikk vi på aquarium, og jeg møtte min største frykt.. nemlig hai. Helt i begynnelsen av aqariumet måtte vi "gå" over vannet, hvis det skjønner(?) Så kom det jo selfølgelig en hai under meg mens jeg gikk, og jeg hylte jo som en liten 2 åring haha!

Jeg tenkte jeg kunne begynne med første dagen, da tok vi turen til Westfield shopping senter. Det var såå stort, jeg var jo i himmelen. Og det var jo masse merke butikker også, som feks Michael Kors, Prada, Burberry osv. Det var jo så sinnsykt mye fint! Tenkte jo å kjøpe meg en Michael Kors gullklokke, men fant liksom ikke den jeg ville ha. Jeg får kikke litt på nettet, den klokka har vært på ønskelisten en god stund nå. 
Smakte fish and chips for første gang! NAM 
Belgian waffles, herregud disse var utrolig gode! Beste vaflene jeg noen gang har smakt hvertfall 😃


London tips?

 • 03.12.2014 kl. 16:17

Heei søtinger 😃 Som jeg har nevnt tideligere, reiser jeg og Magne til London i januar. Idag er det en måned og to dager til vi reiser, og jeg gleeder meg!! Det er sinnsykt kjekk plass, og masse shopping selfølgelig. Jeg har vært i London en gang før, men føler ikke jeg fikk opplevd så mye. Det gikk for det meste bare i shopping, er kjekt og oppleve litt forskjellig når du først er der! Være skikkelig turist, hehe. Så om du har vært i London før, og har noen forslag eller tips til hva man kan gjøre der nede. Skrik ut! Resturanter, koselige gater og forskjellige turistattraksjoner. Det er alltid kjekt å planlegge litt før du reiser ♥

Har du vært i London før? 

Throwback Kemer 2014

 • 15.11.2014 kl. 15:09

Hei! Var jo i Kemer i sommer, og det var en utrolig kjekk plass å reise til. Vi var der i to uker, og det var fint vær hele tiden. Hotellet vi bodde på heter fame residence, sinnsykt fint og ikke minst stort! Stranden ligger rett nedenfor hotellet, noe som er veldig greit. Vi var bare med stranden to dager, jeg er en person som trives best med bassenget. Den ene dagen hvor vi faktisk skulle ned til stranden, ble alle helt hysteriske fordi de mente at de hadde sett haier innforbi nettet. Det var dukkere under vann for å lete etter de, og jeg som har SÅ stor skrekk for haier, feiget ut og gikk til bassenge.. haha. 

Nattklubbene ligger rett vesiden av hotellet, aura club, crystal club osv osv. Så er det jo en gågate med masse shopping og resturanter, tok bare 5min å gå. Så thumps up for det! Har lagt litt kollasjer nedenfor, der jeg beskriver de forskjellige bildene 😃 
1 og 2 - På flyet og flyplassen. 3 - På hotellet vi bodde på hadde de en papegøye! 4 - Etter en lang dag med shopping, gjorde det seg med riktig god junkfood etterpå, hehe. 5 - Det tradisjonelle "jeg ligger og soler meg, bilde" .. 6 - Haha ler når jeg ser på dette bilde, hadde såå mye utvalg av mat med all inclusive! men Eline holdt seg til spagetti og ketchup hver dag. 


3 - Mamma klarte jo å forstue foten, så vi fikk spesialbehandling og kom først inn på flyet. 4 - Bilde tatt før photoshooten, kan legge ut noen bilder fra photoshooten hvis det er ønskelig. 5 - Aura club, var så stas når vi fikk fyrverkeri. 7 - LEON, ååh så festelig plass! Var så mye morro og gøy, anbefales! Er kjekkest på kvelden selfølgelig ;) 


2 - Aura club. 3 - Eline tok tattoo, se så kul den ble! Hadde bestemt meg for å ta jeg også, men så feiget jeg ut rett før.. jeg med sprøyteskrekk kunne hvertfall ikke klart det! 
4 og 5 - Aura club, ene gangen vi gikk der var det skumparty!  6 - Hotellet. 7 - Ble såå lykkelig da vi fant mcdonalds i Kemer

 Har du vært i Kemer?

Throwback London 2013

 • 13.11.2014 kl. 16:29

Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om London, var jo der sommeren 2013! Var der i fem dager, og det var vel egentlig nok? Med tanke på at vi fikk oppleve det vi ville. Hadde selfølgelig ikke hatt noe problem med å være lengre. Vi bodde på Trafalgar hotel, og det var sinnsykt fint! Rommene var kjempefine, eneste negative var at det var en dobbelseng og en sofaseng. Så det ble litt diskusjon om hvem som skulle ligge i hvilken seng, hehe. Siden dette ble et problem, så fikk vi gratis frokost hver dag! Og det kunne vi da ikke klage på, pannekaker, vafler, skikkelig luksus. På toppen av hotellet var det en nydelig resturant, med DEN utsikten! 

Så må jeg jo nevne shoppingen, det var jo butikker overalt. Jeg ble helt forelsket i Victoria Secret, var jo såå mye fint. Så vil jeg anbefale Carnaby Street, til dere som skal reise til London en gang. Super koselig gate, med masse søte små butikker og cafeer. Vi gikk også på We Will Rock You, musikalen. Den var så bra, angrer ikke et sekund på at vi opplevde det! La godt merke til hvor strengt det var, angående å filme og ta bilder. Vaktene ble rasende, og sendte de som gjorde det ut av salen.  
Her ser dere utsikten fra resturanten på hotellet, bildet er tatt av Thomas.Har du noen gang vært i London? 😃

kristina risløv

Hei! Jeg heter Kristina Risløv og er en jente på 19 år fra Karmøy. Blogger for det meste om hverdagen min, mote og skjønnhet. Gjerne legg igjen en kommentar eller hilsen. Kameraet jeg bruker er Canon eos 1200D

Søk i bloggen

 

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no